Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Test Drive Unlimited
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 41, 42, 43  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Test Drive Unlimited
Autor Správa
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
nie tak bezat mu to mohlo ale takto sa mu to urcite zanedlho pokazi... no to s tim 1000w zdrojom je somarina.. je to mozne ale to bude asi SLI 8800gtx s cpu qx6700 a 2gb ram.
moj cpu je posledna revizia athlonu cize Athlon 64 3700+ s 1mb L2 cache

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
St 16.5.2007, 14:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005

kenny Napísal:
na 350w zdroji ?? neni mozne ved ja som si kupil 7600gs a ramku 1gb dalsiu a kupoval som si zdroj 400w a niekde som sa docital ze ta 8800 gts-ka na core 2 duo 3.66 ghz mala 1000w zdroj mozno tu stranku najdem........... mozno je to zader jak rit ale niekde som to cital
Sice taketo zdroje sa nato najlepsie hodia (nemyslite si ze to je iba o zbierani Wattov...(Technicka otazka zdroja,jeho zapojenie,% vykon pri dlhsom 100% zatazeni))

www.anandtech.com NVIDIA's GeForce 8800 (G80): GPUs Re-architected for DirectX 10 Napísal:

Power Supply Requirements

NVIDIA does recommend at least a 450W power supply that can deliver up to 30A on the +12V rail. For our testing we used OCZ's GameXStream 700W power supply, which features two PCIe* power connectors, perfect for the 8800 series.

*=

8800GTS potrebuje na chod iba jeden takych konektor.

Obr. 8800GTX hore,nizsie 8800GTS.

Co z toho vypliva? Jednoducha vec.Hlavne sa pozerat na technicku otazku zdroja.A to je uz vec dlhsieho studovania,nie iba pozerania po Wattoch.

St 16.5.2007, 14:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Subaru
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 08.05.2007

presne.. GTS ma len jeden pridavny napajaci PCI-E konektor, zato GTX a Ultra maju dve.. a na dve 8800GTX v SLIcku staci 600Watt zdroj s dobre riesenym chladenim

Kto nesmrdí snami, smrdí proti nám Mr. Green !!!!
St 16.5.2007, 16:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

chalani pomozte co mam spravit ked........idem v tdu na zavod hned ten prvy a ja si odtukam enter az do konca ale je tam potom tzaka somarina ze prazdny obraz iba na tej liste je napisane change vehicle start a exit a mne nejde ani jedno kliknut..........mam vadnu verziu ?? alebo co je s tym ??
Pi 25.5.2007, 18:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
patressss
Divák
Divák

Založený: 26.02.2007

Mohol by sem dať prosím niekto mapu so všetkými viznačeními "vehicle transport"-amy . Moc by my to pomohlo . Twisted Evil

Pi 25.5.2007, 18:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
patressss
Divák
Divák

Mimochodom čo znamená to "Drive in" alebo "Club" ? To sa sprístupní až keď som champion?

Pi 25.5.2007, 18:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

kenny Napísal:
chalani pomozte co mam spravit ked........idem v tdu na zavod hned ten prvy a ja si odtukam enter az do konca ale je tam potom tzaka somarina ze prazdny obraz iba na tej liste je napisane change vehicle start a exit a mne nejde ani jedno kliknut..........mam vadnu verziu ?? alebo co je s tym ??

daj screen lebo nejak si to uz nepametam..

So 26.5.2007, 08:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Subaru
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

kenny uz to tu pisal Kein.. je to bug hry

So 26.5.2007, 09:59 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

zase dalsi odklad patcha no je dobre ze tam pridaju aj 2 auta zadara Skylina a Audi RS4

So 26.5.2007, 11:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
pathfinder
Divák
Divák

Založený: 19.07.2006

patressss Napísal:
Mimochodom čo znamená to "Drive in" alebo "Club" ? To sa sprístupní až keď som champion?

-oba su multiplayerove zalezitosti takze ak mas sosnutu hru z netu tak na to zabudni Velmi štastný. Do klubov sa mozu pridat fanusikovia urcitej znacky, robia si potom vseliake zvlastne podujatia alebo vyzyvaju ine kluby. A to drive in, tam mozes ist vyhladat dalsie multi-zavody alebo tam postnut tie svoje.

Pato Napísal:
zase dalsi odklad patcha no je dobre ze tam pridaju aj 2 auta zadara Skylina a Audi RS4

-su aj dalsie pridavne auta ale len pre x360, niektore platene, ine na volne staihnutie. Aj tak stoja za nic... no ako modely su pekne len tie co su standardne mi bohato postacuju s handligmi.

Inac mate uz niekto Chrysler ME Four-Twelve? Je to to auto co je za vsetky race zavody ako odmena.
Nasiel som aj pekny rozpis aut: http://buddydiggers.com/tdu/TDU.htm
So 26.5.2007, 13:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
patressss
Divák
Divák

Ten rozpis je suprový .

So 26.5.2007, 14:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

jj rozpis je super....inak ja som nasiel na nejakej stranke....no uz fakt nevim kde ze do tdu sa budu dat dat aj bavoraky....asi tam bola M3 csl...mozno aj M5 ale uz presne nepamatam....pokusim sa to najst...

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
So 26.5.2007, 15:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Subaru
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

toho chryslera uz mam.. je to sila Razz akurat nevyhoda je ze sa neda tuningovat lebo je to auto za odmenu.. bola by to sila.. zakladna edicia ma 850bhp.. tuning by mal urcite cez 1000.. takze 7 stupnova prevodovka a taky motor by spravili svoje.. tipujem aj 480km/h

So 26.5.2007, 15:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

pathfinder Napísal:
Inac mate uz niekto Chrysler ME Four-Twelve?
Ano,aj ja mam,uz dlhsi cas. (cca. 1.5 tyzna)

Subaru Napísal:
.. zakladna edicia ma 850bhp.. tuning by mal urcite cez 1000..
1100 predpokladam.

So 26.5.2007, 15:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 18.09.2006

mozem sa spytat ake auta dostanem kedy a za co?

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
So 26.5.2007, 16:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Gorilaz Napísal:
mozem sa spytat ake auta dostanem kedy a za co?

http://td.nfscenter.net/clanek-seznam-bonusu-78.html

So 26.5.2007, 16:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Subaru
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Bubak Napísal:
pathfinder Napísal:
Inac mate uz niekto Chrysler ME Four-Twelve?
Ano,aj ja mam,uz dlhsi cas. (cca. 1.5 tyzna)

Subaru Napísal:
.. zakladna edicia ma 850bhp.. tuning by mal urcite cez 1000..
1100 predpokladam.

no ja ten chrysler mam uz asi mesiac.. len si mi pripomenul ze by som ho raz za cas mohol trochu prebehnut.. lebo doteraz beham len na Audi A3, A6, SLR McLaren, Ford Mustang GTR, GT.. ostatne auta viac menej ani nevyberam z garaze... Mr. Green

So 26.5.2007, 16:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
pathfinder
Divák
Divák

Založený: 19.07.2006

Subaru Napísal:

no ja ten chrysler mam uz asi mesiac.. len si mi pripomenul ze by som ho raz za cas mohol trochu prebehnut.. lebo doteraz beham len na Audi A3, A6, SLR McLaren, Ford Mustang GTR, GT.. ostatne auta viac menej ani nevyberam z garaze... Mr. Green

hh, ked som chcel prejs vsetky cesty na ostrove tak som si dal predsavzatie ze z kazdym autom prejdem max. 100km Mr. Green a je to fajn, stale ine prostredie, zvuky. Teraz zase som si zaumienil ze kupim vsetky kabriolety ktore su tam, skoda ze zonda tam nieje ako kabrio, alebo koenigsegg, zeby sa mu dala odobrat strecha. Vlaste ziadne auto triedy A nieje kabrio Sad. Mam otazku: akeho auta zvuk sa vam najviac paci z tdu? Mne najviac sadne z mustangu gt-r.
So 26.5.2007, 17:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Subaru
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

pathfinder Napísal:
Mam otazku: akeho auta zvuk sa vam najviac paci z tdu? Mne najviac sadne z mustangu gt-r.

najlepsie zvuky maju SLR Mclaren, Mustang GT a GTR, Ferrari F430, lambo galardo, Ford GT, Chevy camaro.. a taktiez ani taky dodge viper a 350Z nema zly zvuk.. najhorsi zvuk ma podla mna McDonald's F1 a Enzo..
btw.. ale ten mustang GTR ma trochu divne spravanie hlavne pri preradovani z rozbehu.. preto si vzdy davam manual prevodovku lebo ma sere jak vzdy asi 10x po sebe skace z 1 na 2 a zase na 1...

So 26.5.2007, 21:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

jj aj ja vzdy mam manual na vsetkych hrach.. no mne sa paci zvuk F430, MC12 (alebo jak sa vola to Maseratti),350Z a Saleen

So 26.5.2007, 22:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 41, 42, 43  Ďalší
Strana 11 z 43
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď