Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
NFS Next a predbezny carlist
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4 ... 32, 33, 34  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: ProStreet Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
NFS Next a predbezny carlist
Autor Správa
Ghost615
Divák
Divák

Založený: 05.04.2007
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Podla mna v novej nfs by mali zrusit to trapne "zamykanie". Chcem si kupyt kolesa ale nemozem lebo su zamknute - ved to je najvecsia kravina aku som kedy videl (okrem GTA Mr. Green ). Namiesto toho mali urobit rozmunejsie hospodarenie s peniazmy.

St 25.4.2007, 16:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

Je to možné??? Raz som tu písal príbeh, ako by malo vyzerat dalsie nfs myslim tzm pribeh a za tyzden som presne to iste nasiel na jednej stranke o NFS! Rolling Eyes to je na****

St 25.4.2007, 16:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

no tak nevim ci sa niekto inspiroval...alebo si to ty odkukal Mr. Green

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
St 25.4.2007, 17:03 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Pentrax
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 06.03.2007

sak to Arrow Arrow poslite do EA prelozene do englisu mozno sa to ujme dufajme ja by som tam nechcel mazdu, na miesto nich nejake audi alebo alfu(jedna je malo) a este by mohli odstranit tie boje o uzemia je to totalna kravina.

drift je tam uplne super nevem co sa nelibi a tych aut by tam mohlo byt skutocne viac Mr. Green Mr. Green

Št 26.4.2007, 15:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

Pentrax Napísal:
sak to Arrow Arrow poslite do EA prelozene do englisu mozno sa to ujme dufajme ja by som tam nechcel mazdu, na miesto nich nejake audi alebo alfu(jedna je malo) a este by mohli odstranit tie boje o uzemia je to totalna kravina.

drift je tam uplne super nevem co sa nelibi a tych aut by tam mohlo byt skutocne viac Mr. Green Mr. Green

mazdy su dobre napr.rx-7 a aj 8
no ten drift v c bola podla mna debilina a aut je bolo dost..

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Št 26.4.2007, 16:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

no tak drift....da sa naucit dobre jazdit...chce to zvyk...ale neni to real...aj tak realny drift je tazky...no kedze je to real tak sa to (u mna) viac ceni Wink

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Št 26.4.2007, 19:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Ma napadlo: Do ďalšieho NFS, by mohli daťaj takú vec, že keby si si kúpil auto staršieho ročníku, a chcel by si GPS musel by si si ho kúpiť... alebo keby si chcel automat, musíš si zanho doplatiť... Wink aj takéto detaily by ma potešili...

Pi 27.4.2007, 21:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

mate dobru fantaziu aj ja by som tam chcel vyse nemcov ale zas take evo 9 neni zle a skyline a rx-7 nech uz tam neni ...... M1ing good idea alebo napr zlodejov aut a ty by si si kupil poplasne zariadenia a taketo veci alebo jak je v tdu otvaranie okienok a pohlad z vnutra a hlavne vypinanie a zapinanie svetiel .... to sa mi brutus lubi vypnutie a zapnutie motora a taketo prkotiny by mohli spravit ..... a hrozne chcem nech tam daju BMW 3 to co ma semir teraz
Pi 27.4.2007, 21:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

kenny Napísal:
... a hlavne vypinanie a zapinanie svetiel ....

Vypnutie a zapnuti svetlá si možes nastaviť v nastaveniach... Wink ale myslím, že len v U2

Pi 27.4.2007, 21:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

no ano ale to mas na trt lebo na ceste mas ziaru sak to skus ja som to mal tak na starom kompe kedysy ........
Pi 27.4.2007, 21:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

M1nG Napísal:
Ma napadlo: Do ďalšieho NFS, by mohli daťaj takú vec, že keby si si kúpil auto staršieho ročníku, a chcel by si GPS musel by si si ho kúpiť... alebo keby si chcel automat, musíš si zanho doplatiť... Wink aj takéto detaily by ma potešili...

to je celkom fajn napad...lebo mat tam automat...alebo zase naopak manual aj ked to nie je v serii je blbost.....toto sa mi velmi paci co hovoris....

Pi 27.4.2007, 22:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 18.09.2006

ale celkom dobre napady mas..ale viac ako 100% ze to tam nedaju

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
So 28.4.2007, 06:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

ja jazdim vzdy na manualne.. no zase to su len spekulacie to co tu pisete..

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
So 28.4.2007, 08:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

sak to som si len tak vymyslel ale aspon nieco by mohli dat
So 28.4.2007, 08:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Znie to šialene, ale čítal som, že EA nejak unikol nazov ďalšieho NFS, a mal by sa volať HOT PURSUIT 3...

So 28.4.2007, 16:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

kym nazov oficialny tak tych nazvov bude este vela ako vsetci tvrdili ze sa to bude volat pro street a baaac zrazui tu mas HOT PURSUIT 3
So 28.4.2007, 17:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

kenny Napísal:
kym nazov oficialny tak tych nazvov bude este vela ako vsetci tvrdili ze sa to bude volat pro street a baaac zrazui tu mas HOT PURSUIT 3

http://nfs11.nfsgame.net/novinky/ze-by-hot-pursuit-3 ... Wink možno bude niečo na tom pravdy...

Naposledy upravil R1zeK dňa So 28.4.2007, 17:36, celkom upravené 1 krát
So 28.4.2007, 17:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

ja mam tu stranku zle zobrazrnu ale ked som sa dostal dalej tak so mtam nasiel aj takyto nazov bud nfs.............Need for Speed: Codname Eleven
So 28.4.2007, 17:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

už by to malo ísť... Wink

So 28.4.2007, 17:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

skocimi ku gta 4 nevies kedy ma vyst ???
So 28.4.2007, 17:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: ProStreet Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4 ... 32, 33, 34  Ďalší
Strana 3 z 34
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď