Autor |
Správa |
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
| | ale je to ako najrealnejsia moznost..ja neviem ja to hocikde citam |
EA ten názov oficialne zamietlo... a do ďalšieho NFS by sa zišiel už nový engine a luxusné auta...Audini a BMW! a hlavne nech tam je Audi RS6. A si predstavte, že by tam dali športiaky zo 70, 80, 90, rokov! Napr. Lamborghini Countach alebo Dodge Viper RT/10 a Mustangy staré...nič viac nechcem...A nech tam neni RX-7 a Supra!!! To su už otrepané a slabé auta...
Po 23.4.2007, 21:05 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
no urcite treba novy karlist....lebo to dost zmeni charakter hry potom...starsie sportiaky by som bral...na tych je pekny aj tuzing...napr bmw 3 E30 to je paradne auto..na to tuning...no paradicka....a dalsie taketo auta...len uz nie zas nejake murco alebo galardo...pekne auta ale uz boli a uz ma nudia...
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Po 23.4.2007, 21:31 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
| | no urcite treba novy karlist....lebo to dost zmeni charakter hry potom...starsie sportiaky by som bral...na tych je pekny aj tuzing...napr bmw 3 E30 to je paradne auto..na to tuning...no paradicka....a dalsie taketo auta...len uz nie zas nejake murco alebo galardo...pekne auta ale uz boli a uz ma nudia... |
Gallardo sa dá, ale trochu reálnosti do hry!!! Ako si može niekto za dva dni kúpiť 10 aút v hodnote 5 000 000 dolárov, keď na začiatku mal 10 000 dolárov???
Po 23.4.2007, 21:36 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
|
|
|
|
daco na sposob nfs3 by som bral,ziadne japonske shiti
|
|
Ut 24.4.2007, 13:12 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | daco na sposob nfs3 by som bral,ziadne japonske shiti |
to je ono...japoncov je uz dlho vela....su to shity...zrusit
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ut 24.4.2007, 14:28 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
aj tak to co pisete nezavisi od vas a bola by to nekonecna diskusia co by tam malo byt a co zase nie..
Ut 24.4.2007, 14:31 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
takych tu uz sa mi zda bolo dost.....kua serme na to hrajme neco co je dobre...fakt tieto nase sny tu nic neovplyvnia v konecnej verzii dalsieho nfs.....
|
Ut 24.4.2007, 14:40 |
|
|
Gorilaz
Ilegálny závodník
Založený: 18.09.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Nižná
|
|
|
|
z japoncov maximalne tak supru rx-7 a skyline
Ut 24.4.2007, 14:56 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
|
|
|
|
| | z japoncov maximalne tak supru rx-7 a skyline | radsej hondu nsx a tommy kairu
|
|
Ut 24.4.2007, 16:50 |
|
|
Ghost615
Divák
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 58 Bydlisko: SK
|
|
|
|
| | načo vám bude ďalšie NFS???... veď bude GTA4 |
GTA Je poriadna somarina, ako to môžeš porovnávať z NFS !!! Si na NFS Fóre tak tu nepleť o GTA
Ut 24.4.2007, 19:04 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
| | | | daco na sposob nfs3 by som bral,ziadne japonske shiti |
to je ono...japoncov je uz dlho vela....su to shity...zrusit |
Nikto nehovori ze BMW su shity, tak si mozes odpustit aj tie poznamky ze japonci su shity
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Ut 24.4.2007, 20:18 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
Založený: 16.02.2005 Príspevky: 988 Bydlisko: Quiet "Duck" Locality
|
|
|
|
Kazdy vas prispevok ma teda poriadne pobavil.
Ako si to len mozete takto zadelit podla krajin...btw.: Nakoniec zistite ze Peugeot 4007 je prestavany Mitsubishi Outlander ,mnoho rodinnych aut z japonskej produkcie je robene vyhradne pre europsky trh,a na Hodne budes mat mat napisane Made in EU,zasa opacne u BMW...mnoho dielov je pouzitych koncernovo do celeho sveta.
Naposledy upravil Bubak dňa Ut 24.4.2007, 21:58, celkom upravené 1 krát |
|
Ut 24.4.2007, 21:55 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | | | | | daco na sposob nfs3 by som bral,ziadne japonske shiti |
Nikto nehovori ze BMW su shity, tak si mozes odpustit aj tie poznamky ze japonci su shity |
to neva ze nikto nehovori ze bmw su shity....proti japoncom som dost vyrazne..az na par vynimiek....mozem aj vymenovat: skyline, 350Z, rx-8 no mozno rx-7 a supra a som skoncil...........fakt ostatne nemam rad.....
|
Ut 24.4.2007, 21:57 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
|
|
|
|
| | Ako si može niekto za dva dni kúpiť 10 aút v hodnote 5 000 000 dolárov, keď na začiatku mal 10 000 dolárov??? | Tak sa prihlas do American LeMans Series
| |
to neva ze nikto nehovori ze bmw su shity....proti japoncom som dost vyrazne..az na par vynimiek....mozem aj vymenovat: skyline, 350Z, rx-8 no mozno rx-7 a supra a som skoncil...........fakt ostatne nemam rad..... | Nemam rad jablkovy kolac,a druhym ho just nedovolim jest
Ut 24.4.2007, 21:59 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| |
| |
to neva ze nikto nehovori ze bmw su shity....proti japoncom som dost vyrazne..az na par vynimiek....mozem aj vymenovat: skyline, 350Z, rx-8 no mozno rx-7 a supra a som skoncil...........fakt ostatne nemam rad..... | Nemam rad jablkovy kolac,a druhym ho just nedovolim jest |
hmmmm....pekne povedane...normalne som to aj pochopil.,..co od teba tie vyroky niekedy nechapem...ale je to tak...serem vas....japoncov tam necem.....uz som dlho trpel bez bmw teraz trpte vy!!!
|
Ut 24.4.2007, 22:06 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
|
|
|
|
| | hmmmm....pekne povedane...normalne som to aj pochopil.,..co od teba tie vyroky niekedy nechapem...ale je to tak...serem vas....japoncov tam necem.....uz som dlho trpel bez bmw teraz trpte vy!!! | Konecne...aspon vidis ze tieto vyroky naozaj dost vystihuju danu vec.
Asi este pridam to,ze keby nebolo niektorej znacky tak by bola konkurencia slabsia a tych trendov v doprave by az tolko nebolo,sice mozno s postupom casu by prisli,avsak kazda automobilka do toho prispeje.
Uz neexistuje vylozene zly automobil...a ak ano,tak nema v takej konkurencii aka je teraz ziadnu sancu.
Ut 24.4.2007, 22:12 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | | | hmmmm....pekne povedane...normalne som to aj pochopil.,..co od teba tie vyroky niekedy nechapem...ale je to tak...serem vas....japoncov tam necem.....uz som dlho trpel bez bmw teraz trpte vy!!! | Konecne...aspon vidis ze tieto vyroky naozaj dost vystihuju danu vec.
Asi este pridam to,ze keby nebolo niektorej znacky tak by bola konkurencia slabsia a tych trendov v doprave by az tolko nebolo,sice mozno s postupom casu by prisli,avsak kazda automobilka do toho prispeje.
Uz neexistuje vylozene zly automobil...a ak ano,tak nema v takej konkurencii aka je teraz ziadnu sancu. |
no tak podla mna existuju....nespolahlive a technicky slabsie automobily...ale zas je pravda...tie nemaju moc sancu v konkurencii...a maju vyrazne problemy...
|
St 25.4.2007, 13:03 |
|
|
MAFIOZO
Skúsený tuner
Založený: 22.07.2006 Príspevky: 327 Bydlisko: East Compton
|
|
|
|
| | a jak si dosiel na to ze je to prostreet? niekde je to oficialne napisane ci zas len nejaky super napad ktory si niekto vymyslel a ho rozsiruje? |
no ale zamysli sa nfs ma byt o SPORTOVYCH autach...
St 25.4.2007, 13:17 |
|
|
MAFIOZO
Skúsený tuner
Založený: 22.07.2006 Príspevky: 327 Bydlisko: East Compton
|
|
|
|
| | | | | | daco na sposob nfs3 by som bral,ziadne japonske shiti |
Nikto nehovori ze BMW su shity, tak si mozes odpustit aj tie poznamky ze japonci su shity |
jj 350z ma pravdu...to ako keby si napisal ze Nissan Skyline.350z,Silvia,Toyota Corrola,Supra,Mitsubishi Lancer EVO,Eclipse su shity...sa zamyslite bavorak Twoggan(ci jak sa do pc volas) a potom piste
St 25.4.2007, 13:23 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
co sa mam zamyslat nad cim???? som napisal co som chcel....tak akceptuj moj nazor...inu moznost ani nemas
|
St 25.4.2007, 13:59 |
|
|
|