Autor |
Správa |
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
seru teda na nas ti setci hlavne organizatori...ale ty 350Z to nemas zas az tak daleko....no ja musim asi tatka ukecat a uliat sa zo skoly...tak by to slo..ale to mam dve tazke ulohy... :/
www.gumball3000.com tam sa odpocitava kolko je do zaciatku..a teda odteraz je to necele tri hodky zachvilu to zacne
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ne 22.4.2007, 15:07 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
Nemam mno, ze by som len tak prisla checknut .
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Ne 22.4.2007, 16:31 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
hej prides len tak čeknut ja dufam sa tam tiez dostanem....to si nemozem nechat ujst....a vlastne kde je to 1.5.07? v prahe? viedni? budapesti?
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ne 22.4.2007, 17:01 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
|
|
|
|
pojdete niekto na taku akciu ze redline pozret?
Ne 22.4.2007, 18:18 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
Viac info pls
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Ne 22.4.2007, 20:44 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | pojdete niekto na taku akciu ze redline pozret? |
co to je??? nejaka cervena ciara??? kua nemam sajnu co si mam pod tym predstavit
btw: ja zistujem ze to nestoja nikde pri nas nablizku....z berlinu idu do blavy a dalej stoja az v dubrovniku teda tak to fakt nechapem ako to ze prave blavu vybrali....no nie som proti..len sa tam dostat....
|
Ne 22.4.2007, 21:24 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
|
|
|
|
redline je to iste jak gumball akurat ze to robia slovaci, tiez su tam luxury auta,a jedine co viem je ze to bude 7-10 juna tym luxury auta myslim nieco ako gallardo a tak, nie nejake vytuzene kramy www.redline.sk
Po 23.4.2007, 00:08 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
no tak ale tych lepsich kar je na slovensku o dost menej....to nebude mat uroven
|
Po 23.4.2007, 16:11 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
Založený: 24.07.2006 Príspevky: 327
|
|
|
|
tak je tam zahlaseny aj viper(1996) a v gumballe ho nikto nema lamce. podla mna vacsina tych aut z gumballu tiez nic extra pri com by som padol na kolena. mozno tak tie stare amerikany
_________________ Bite my shiny metal ass |
|
Po 23.4.2007, 18:08 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
|
|
|
|
no nejak tak a scaglietti sa tiez nevidi kazdy den
Po 23.4.2007, 19:12 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
|
|
|
|
co ja viem viac ako nejake spageti auto ma trapi ten viper
|
Po 23.4.2007, 19:59 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
no tak ja hlavne by som chcel videl bugatti veyron....ale inak je tam podla mna dost aut co ja som zatim nevidel nazivo....a ameriky ja zerem..to tam dufam bude
|
Po 23.4.2007, 20:18 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
|
|
|
|
neviem o tom ze by tam bol veyron. ale aspon taky skyline by mohol byt aj ked som ho tam zatial tusim nevidel
|
Po 23.4.2007, 20:34 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
no tak ja som pozeral fotky z minuleho roku...z prahy...a teda aut zaujimavych na podivanie bolo...
|
Po 23.4.2007, 20:47 |
|
|
emac
Začínajúci tuner
Založený: 09.11.2005 Príspevky: 235 Bydlisko: Veľkomesto Bratislava
|
|
|
|
Auto motor a sport odoberam, takze som si precital, pride napriklad 7 (!) Bugatti Veyron atd...
_________________ Kto umí, ten umí, kto neumí, ten učí! |
|
St 25.4.2007, 15:37 |
|
|
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
|
|
Lamárna.
St 25.4.2007, 16:08 |
|
|
emac
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | Lamárna. |
To hej ale Veyron som este nazivo nevidel (a to som uz videl/sedel vo vselicom)
|
St 25.4.2007, 16:11 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
no ja som to vravel....tiez som to videl v automotorsporte ale sa mi ho necelo kupovat kvoli jednemu clanku....inak je to na hovno casak podla mna....taky speed alebo carauto su ovela lepsie...
|
St 25.4.2007, 17:05 |
|
|
emac
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | no ja som to vravel....tiez som to videl v automotorsporte ale sa mi ho necelo kupovat kvoli jednemu clanku....inak je to na hovno casak podla mna....taky speed alebo carauto su ovela lepsie... |
A preco je nahovno? Ja ho odoberam uz dobrych par rokov a narozdiel od niektorych casakov su tie testy naozaj dobre a profesionalne. Naviac perfektna cena. Carauto som mal raz a stacilo, za tu cenu je to fakt brak, normalnym autam sa tam vobec nevenuju, a z tych "testov" sa clovek hovno dozvie.
Este si sem-tam kupujem AT magazin, ale ten uz som dobre dlho nemal, lebo na SK tunigovu scenu mas dost vyhraneny nazor, a jeden clanok na temu "hardcore" je mi malo, a na oplastovane feldy sa pozerat nemusim. Naviac, strasne vela miesta tam venuju autohifi, co mna vobec nezaujma. Speed, to je ina kava, perfektne testy a este lepsie fotky. Obcas si ho kupim (akurat vcera) ale stoji to mrte penazi a je to skor citanie na relax.
Ad Gumball: asi sa tam pojdem pozriet, musim si zistit kedy pridu, lebo chodim do skoly do mesta a ma to byt na Hviezdoslavovom namesti. Som zvedavy, kde to tam chcu pomestit...
|
St 25.4.2007, 17:33 |
|
|
Awattar
Ilegálny závodník
Založený: 13.08.2006 Príspevky: 576 Bydlisko: medzi klavesnicou a stoličkou
|
|
|
|
inak som dneska isiel okolo auparku na tej dialnici a videl som reklamu ze " Gumball 3000 " a isiel som v taxiku takze som nestihol zaregistrovat co kde a ako
St 25.4.2007, 19:36 |
|
|
|