Autor |
Správa |
mmsho
Divák
Založený: 07.02.2007 Príspevky: 3
|
|
kde si mam kupit svetlaaa |
|
cafte tak este jedena otazka a to posledna myslim teda nevie niekto poradik kde kupit tie blikacie svetla lebo ked idem vo volnej jazde a pristavi ma niake okolo iduce auto teda super a vyzve ma na zavod tak mu pekne blikaju svetla tak sa kcem opytat ze kde si ich mozem v hre kupi teda pokial to ide zase dik moc za odpoved
|
|
Pi 9.2.2007, 16:47 |
|
|
Awattar
Ilegálny závodník
Založený: 13.08.2006 Príspevky: 576 Bydlisko: medzi klavesnicou a stoličkou
|
|
|
|
v C sa nedaju
Pi 9.2.2007, 17:10 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
svetla uz mas na kazdom aute namontovane hned jak si ho kupis
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Pi 9.2.2007, 20:42 |
|
|
Michael
Skúsený tuner
Založený: 20.04.2007 Príspevky: 297 Bydlisko: Prešov,Sídlisko 3
|
|
|
|
mmsho to vie kazdy debil
_________________ Project Torque
Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". |
|
So 21.4.2007, 18:56 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
| | mmsho to vie kazdy debil |
tak on asi neni debil tak to nevie
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ne 22.4.2007, 12:50 |
|
|
|
|
|
|