Autor |
Správa |
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
Re: SKUSKA |
|
| | nejak to nejde nevis co je v tom??? spravil som vsetko ako si napisal nie? |
ale ten link musis dat medzi tieto srandy: [img] (url) [/img]
jasneee?? medzi tie "img" v zatvorkach to musis dat
a hlavne ked tam ten obrazok budes davat tak si ho zmensi...a to riadne...asi tak na vysku ako mam ja..lebo to sa adminom nebude pacit...ani trochu taky velky obrazok..
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Št 5.4.2007, 21:24 |
|
|
Gorilaz
Ilegálny závodník
Založený: 18.09.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Nižná
|
|
|
|
obstrihni si branku a budaja a bude to ok inak pekny obrazok to si stiahol z tej stranky na ktoru myslim??sak ty vies ktora stranka (budaj.....)
So 7.4.2007, 06:44 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
Re: SKUSKA |
|
| | nejak to nejde nevis co je v tom??? spravil som vsetko ako si napisal nie? |
jestli das do podpisu takhle velkej ten obrazek davam ti LAMU na dobu neurcitou protoze to uz je proti vsem logickym zasadam a pravidlum oommgg..!!!kde to ziju mali slovaci jsou tak....boze..!!!! prd..grtz..haf...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
So 7.4.2007, 15:06 |
|
|
BUDAJ31
Divák
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 6 Bydlisko: DK (zeby Drift King?)
|
|
IDE TOOOO |
|
HURA IDE MI TO........DIKI VAM VSETKYM A NAJMA GORILAZOVI........bo ten mi to urobi.......mas to u mna BRACHO
Po 9.4.2007, 15:01 |
|
|
Gorilaz
Ilegálny závodník
Založený: 18.09.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Nižná
|
|
Re: IDE TOOOO |
|
| | HURA IDE MI TO........DIKI VAM VSETKYM A NAJMA GORILAZOVI........bo ten mi to urobi.......mas to u mna BRACHO |
hehe...diky...ale neni zac..aj nabuduce..a inak chce este niekto podpis
Po 9.4.2007, 15:03 |
|
|
BUDAJ31
Divák
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 6 Bydlisko: DK (zeby Drift King?)
|
|
JE TO UZ FAJN? |
|
| | | | nejak to nejde nevis co je v tom??? spravil som vsetko ako si napisal nie? |
jestli das do podpisu takhle velkej ten obrazek davam ti LAMU na dobu neurcitou protoze to uz je proti vsem logickym zasadam a pravidlum oommgg..!!!kde to ziju mali slovaci jsou tak....boze..!!!! prd..grtz..haf... |
SORRY som nevedel ze vam to bude vadit......PREPACTE vsetci ADMINI........dufam ze toto neni az taq velke ..........a este raz SORAC
Po 9.4.2007, 15:46 |
|
|
|
|
|
|