Autor |
Správa |
bavorak
LFS Master

Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
 |
|
|
|
no tak nikdy to nie je to ako to fotis ty....tak dobry nie som ... ale je to celkom sranda si pred dom postavit carreru GT a odfotit to tak akokeby bola naozajstna ale to tak ja zatim neviem 
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
So 10.2.2007, 14:22 |
|
 |
marlin
Modelář

Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
 |
|
|
|
dobre, neco ukazu
Moje prvni pokusy o foceni
a zatim jedny z poslednich
kazdy jsme nejak zacinaly. Jde jen o to najit si postume casu svuj styl a technologii jak na to
So 10.2.2007, 14:43 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
tak toto su moje zaciatky:
skoda ze uz sa potopil sneh...je tam aj trava a to dost rusi....no co uz...sneh som si vyrobit nevedel 
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
So 10.2.2007, 15:42 |
|
 |
peci špeci
Začínajúci tuner

Založený: 25.11.2006 Príspevky: 109 Bydlisko: 742 Evergreen Terrace Springfield NT 49007
 |
|
|
|
To posledne je krasa uplne aj ked to vyzera ako model je to proste kraaaaasa, aj druhe je pekne ale hummer je strasne vidno ze je to model ani nwm preco
_________________ lSTENAl lSTENAl
nemáš kam zdrhnúť
"Internetové hry sú ako paraolympiáda.. aj keď vyhráš, stále si debil"
na tom niečo bude žejo  |
|
So 10.2.2007, 15:43 |
|
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
no tak neni to az take kvalitne spravene ten hummer...z tych lacnejsich modelov 
|
So 10.2.2007, 15:45 |
|
 |
peci špeci
Začínajúci tuner

Založený: 25.11.2006 Príspevky: 109 Bydlisko: 742 Evergreen Terrace Springfield NT 49007
 |
|
|
|
ale to nie o tom ale aj zvlastnam pozicia ale to posledne je krasne... aj model vyzera duoveryhodne a aj sneh je tam pekne upraveny fakt good... ja na to nemam po1. tato mi nezicia fotak (ja som to fotil mobilom)
po 2. nemame prostredie na fotenie (max. terasa)
a po 3. nwm ake auto mam dat
nemáš kam zdrhnúť
|
So 10.2.2007, 15:48 |
|
 |
=BMW=
Skúsený tuner

Založený: 28.12.2006 Príspevky: 288 Bydlisko: HARD DISK
 |
|
|
|
keby moj fotak vedel dobre zaostryt co teda nevie lebo to robi na hovno tak by som aj ja dal pekne fotky niekde vonku ale dal som aspon take slabe ale je vydiet ake mam auta
|
|
So 10.2.2007, 16:06 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
neni to zle, ale
Prvni vec, nefot to mobilem. Fot to normalne fotka. na makro a nastav si velkou hloubku ostrosti.
Kdyz fotix, vyvaruj se toho aby bylo poznat ze to je model. Bohuzel zde to je videt na snehu
zkus to nejka takhle
nevadi ze je neco v pozadi. Chce si to jen pohrat s tim ,kde mas kameru. Trosku vyuzivt perspektivu.
So 10.2.2007, 16:35 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
 |
|
|
|
vy jste fakt onani..ale musim uznat ze ta 4ta fotka s tim land roverem je fakt jak real
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
 |
|
So 10.2.2007, 16:51 |
 |
 |
Awattar
Ilegálny závodník

Založený: 13.08.2006 Príspevky: 576 Bydlisko: medzi klavesnicou a stoličkou
 |
|
|
|
mne sa paci ta predposledna, trochu na tom aute je sneh a vyzera to naozaj realne
So 10.2.2007, 19:01 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
 |  | ale to nie o tom ale aj zvlastnam pozicia ale to posledne je krasne... aj model vyzera duoveryhodne a aj sneh je tam pekne upraveny fakt good... ja na to nemam po1. tato mi nezicia fotak (ja som to fotil mobilom)
po 2. nemame prostredie na fotenie (max. terasa)
a po 3. nwm ake auto mam dat |
no tak moj nakvalitnejsi model...2,5 litra stal...tak to uz musi byt vymakane dost a je to priamo z bmw takze neni o com
ja som to fotil na zahrade....takze nejake special prostredie som tiez nemal...ale chystam sa do hor
a fotak mame dost kvalitny...a mam doveru takze mi ho tato pozicia... mam idealne podmienky...dobre auto dorby fotak..len ten sneh neni....nevim odkial si ty-MARLIN sobral tolko snehu...u nas uz nic neni...len tuto som ledva nejaky vyhrabal 
|
Ne 11.2.2007, 00:13 |
|
 |
Pato
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
 |
|
|
|
3-tia od sodu je fakt ako v reale ale posledne dva vidno ze je to zmensenina
Ne 11.2.2007, 00:41 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
 |  | no tak moj nakvalitnejsi model...2,5 litra stal...tak to uz musi byt vymakane dost :D a je to priamo z bmw takze neni o co |
myslis tu X3ku? ted ji koupim za 1800 a nai nemrknu.
Muj njedrasi je za Z8 chrome za 3500
 |  | a fotak mame dost kvalitny...a mam doveru takze mi ho tato pozicia... ;-) |
Tak nefot n autmat, ale na manula. Je to lepsi.
 |  |
neni....nevim odkial si ty-MARLIN sobral tolko snehu...u nas uz nic neni...len tuto som ledva nejaky vyhrabal :D |
hlavne to jsou rok stare fotky. A snih stejne neni potreba, ze. Vzdy se da njit jine vychodisko.
Ne 11.2.2007, 01:40 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
 |  |  |  | no tak moj nakvalitnejsi model...2,5 litra stal...tak to uz musi byt vymakane dost :D a je to priamo z bmw takze neni o co |
myslis tu X3ku? ted ji koupim za 1800 a nai nemrknu.
Muj njedrasi je za Z8 chrome za 3500
 |  | a fotak mame dost kvalitny...a mam doveru takze mi ho tato pozicia... ;-) |
Tak nefot n autmat, ale na manula. Je to lepsi.
 |  |
neni....nevim odkial si ty-MARLIN sobral tolko snehu...u nas uz nic neni...len tuto som ledva nejaky vyhrabal :D |
hlavne to jsou rok stare fotky. A snih stejne neni potreba, ze. Vzdy se da njit jine vychodisko.
|
no tak lenze nie je moc rozdiel 1800Kc a 2500 SK hej myslel som tu X3
teda ten chromovy bol fest drahy
fotim na manual teda hlavne tie fotky z blizka
ja viem ze sneh neni treba a da sa najst aj krajsie prostredie ale chcel som sneh kym este aspon trochu je
a ta Z8 je z bmw?
|
Ne 11.2.2007, 13:57 |
|
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
[/quote]
 |  | no tak lenze nie je moc rozdiel 1800Kc a 2500 SK hej myslel som tu X3 |
no vidis, to mi nedoslo.
 |  |
teda ten chromovy bol fest drahy :shock: |
ale porad to nei nic, proti CMC nebo BBR, ktery jsou kome peti
 |  |
fotim na manual ;-) teda hlavne tie fotky z blizka |
Nastav si vetsi hloubku ostorosti. Budes to mit ostre po cele delce
 |  |
a ta Z8 je z bmw? |
EE normalne pres obchod. Dilerske edice moc nekupuji.
Ne 11.2.2007, 14:30 |
 |
 |
peci špeci
Začínajúci tuner

|
|
|
|
no lidi teste sa dnes jsem fotil 2 auta LEXUS a BMW ale ake vam zatial nepoviem... len to ze som ich fotil na terase 
nemáš kam zdrhnúť
|
Ne 11.2.2007, 15:11 |
|
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
okey skusim tu vacsiu hllbku ostrosti dufamze to budem vedet nastavit
peci speci...tak ich sem uz daj..sa tesim(e)...
|
Ne 11.2.2007, 15:17 |
|
 |
peci špeci
Začínajúci tuner

|
|
|
|
kua je ich cez 15 min. a nejde mi ani jedna dat na imagehosting.com    
nemáš kam zdrhnúť
|
Ne 11.2.2007, 15:19 |
|
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
tak smola
btw: tu je fest vela modelov...ci kvalitne to nevim...ale nevypadaju zle
http://www.modelissimo.de/Onlineshop/ModelissimoHauptseiteGoogle.php4?Sprache=1&Land=212&Marke=+++++continue+++++++
bavorakov je tu neurekom....fakt take modely co som este nevidel... 
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Naposledy upravil bavorak dňa Ne 11.2.2007, 15:25, celkom upravené 1 krát |
|
Ne 11.2.2007, 15:23 |
|
 |
peci špeci
Začínajúci tuner

|
|
|
|
plz bavorak cez co si ich uploadoval ty?? alebo cez co sa to da?? ze by som skusil cosi ine
nemáš kam zdrhnúť
|
Ne 11.2.2007, 15:25 |
|
 |
|