Autor |
Správa |
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
Hanz pis to sem a nezakladej new topicy dik!!
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Ut 4.1.2005, 16:43 |
|
|
Hanz
Anonymný
|
Omluva |
|
Soráč, ale tento thread jsem cetl-ovsem muj problem byl trošku jiný-se mi zdálo
Závody z mapy jezdit samo jdou ale odjel jsem několik dalších outrunů a stále nic-ani ty hvězdičky co jsem nestihl navštívit se neobjevily!!!
Taky jsem nejel žádný závod s offroadem a mám koupený H2.
Ale když s ním jedu tak v ulicích jsou jen teréňáky což je pohodka,páč jsou na outrun absolut.lamy!!! I ve městě max 35s. a je po nich.
|
|
St 5.1.2005, 08:00 |
|
|
Dzjukijc
bot
Založený: 03.11.2004 Príspevky: 16777215
|
|
Re: Omluva |
|
| | Soráč, ale tento thread jsem cetl-ovsem muj problem byl trošku jiný-se mi zdálo
Závody z mapy jezdit samo jdou ale odjel jsem několik dalších outrunů a stále nic-ani ty hvězdičky co jsem nestihl navštívit se neobjevily!!!
Taky jsem nejel žádný závod s offroadem a mám koupený H2.
Ale když s ním jedu tak v ulicích jsou jen teréňáky což je pohodka,páč jsou na outrun absolut.lamy!!! I ve městě max 35s. a je po nich. |
na ten zavod netreba OFFroad, ja som ho vyhral s Acurou
_________________ >> addio << |
|
St 5.1.2005, 14:47 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
nak sem nepochpil reki presne tvuj problem a o co ti presne de se to pokusim vyresit
|
|
St 5.1.2005, 14:57 |
|
|
Hanz
Anonymný
|
|
|
vždyť jsi to četl!!!Nebo jsi to jen tak smazal ???
Jestli to jde tak to sem hoď a třeba mi někdo poradí i něco k věci než že nemám zakládat new topic
Jinak jak poznám že ty byly off roadové závody-já myslel že ty jdou jet jen když koupím auto.
Jinak stále jezdím outruny a nic závody ani hvězdy se neoběvují!!!!!
|
|
St 5.1.2005, 15:02 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
zadne off roadove zavody nejsou zavody jsou podle toho jake mas auto pokud se nepletu...a musis mit vysoky rating (ted ukazatel v pravo) jinak a taky musis projet vsechny "VYZNACENE" zavody co mas na mape...a jestli nemas prachy tak jezdi zavody z garaze viz.vyse
|
|
St 5.1.2005, 15:07 |
|
|
Hanz
Anonymný
|
|
|
Rating mam 10 jezdil jsem a dostal SMS+hvezdicku kde jsem si mel vyzvednout rozsireni blatníků, cestou k ní jsem odjel ještě jeden závod (byl po cestě) tou dobou jsem měl na mapě asi 6 neodjetých závodů.Ten závod byl dlooouhý a pouze proti jednomu soupeři(byl to ten nejdelší okruh)a dostal jsem za něj 10 000.Pak ovšem zmizela hvězdička i závody ale SMS pořád je-že mám jet pro rozšíř.blatníků! Jen po tom závodě mi to napsalo,že jsem ukončil hru a jestli chci jet tak si mám začít další kariéru!!!Jsem 66%hry a 100%uvolněných dílů.Z mapy ještě jezdit můžu-samozřejmě mám tam pár neodjetých závodů. Chtěl jsem ale jezdit normálně a získat ještě unique ECU,Turbo.
Jezdím Outruny ale furt nic-a teď "babo"admi raď.
|
|
St 5.1.2005, 15:33 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
hhh loool jak se ten Zavodnik proti keremu si jel menoval????
|
|
St 5.1.2005, 15:45 |
|
|
Hanz
Anonymný
|
|
|
Asi jsem Lama ale on se měl nějak jmenovat???
Nevím nějak jsem tomu nevěnoval pozornost-už jsem viděl rozšířené blatníky tak jsem si švihl jen takovou oddechovku při cestě a .....no bylo mi divné že je to na 5 kol a tak dlouhých a za 10ku ale bum bác a bylo vymalováno!!
Co to znamená-KONEC??
Páč můžu dát rozšíř.bl.na kterékoli jiné auto pro LAN závod ale na mou supr vytuněnou seřízenou Audinku TT ne!!!!!!Ta je z kariéry-bléééé
|
|
St 5.1.2005, 15:51 |
|
|
Hanz
Anonymný
|
|
|
Juuu ještě jak a kde nakoupit to sponzorské auto??Mám tam volné místo ale v Autoshopu má být nějaká jiná volba?????
Píšu to sem protože to téma je uzamčené!!!!
|
|
St 5.1.2005, 15:55 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
kukni asi si nejspis dojel posledni zavad ano presne tak 60% = konec hry a body kity si asi nejspis stratil pac si odjel pred tou hvezdickou posledni zavod a tim se ti to zase zavrelo(hra myslela ze uz je mas )tagze jestli ces mit 100% hrej zavody pres garaz a jezdi outruny(pak by se ti meli objevit body kity v customize ....vic uz ti asi neporadim
na 2. strance mas popisky jak hrat pres garaz....
|
|
St 5.1.2005, 16:00 |
|
|
Hanz
Anonymný
|
|
|
Dekuji "bratřeů Keine
a jak je to s těma sponzorskýma autama??
|
|
Št 6.1.2005, 08:19 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | Dekuji "bratřeů Keine
a jak je to s těma sponzorskýma autama?? |
newik ja nemam ani jedno
|
|
Št 6.1.2005, 14:09 |
|
|
Hanz
Anonymný
|
|
|
Tak to jsme na tom stejně-ale kdyby to někdo věděl.......
|
|
Št 6.1.2005, 14:20 |
|
|
s10®
Začínajúci tuner
Založený: 16.11.2004 Príspevky: 150 Bydlisko: slovensko
|
|
|
|
| | Tak to jsme na tom stejně-ale kdyby to někdo věděl....... |
no newiem ale ja si na tie prazdne miesta nakupil dalsie auta ktore sa mi zapacili
_________________ NAJDI POKOJ DUŠE ^_^
|
|
Št 6.1.2005, 16:43 |
|
|
marlin
Modelář
Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
|
|
|
|
| | | | Tak to jsme na tom stejně-ale kdyby to někdo věděl....... |
no newiem ale ja si na tie prazdne miesta nakupil dalsie auta ktore sa mi zapacili |
no, to jsou ty sponzorsky auta, proste te to auto nestoji ani korunu, sponzorske auto znamena, ze se ti v garazi odemnkne volny flek
_________________ |
|
Št 6.1.2005, 18:47 |
|
|
Hypnotic
Anonymný
|
podobný problém |
|
No já mám podobný problém...
Mám odjeté všechny závody, nevím co bych ještě na auto koupil, protože mám vše, mám 21 000 a Rachel po mě chce vrátit auto... Vůbec nevím co dělat...
|
|
Ne 6.2.2005, 11:50 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
Re: podobný problém |
|
| | No já mám podobný problém...
Mám odjeté všechny závody, nevím co bych ještě na auto koupil, protože mám vše, mám 21 000 a Rachel po mě chce vrátit auto... Vůbec nevím co dělat... |
je to bug
|
|
Ne 6.2.2005, 14:20 |
|
|
Hypnotic
Anonymný
|
Re: podobný problém |
|
| | | | No já mám podobný problém...
Mám odjeté všechny závody, nevím co bych ještě na auto koupil, protože mám vše, mám 21 000 a Rachel po mě chce vrátit auto... Vůbec nevím co dělat... |
je to bug |
No prý stačí dosáhnout visual ratingu 6 a pak bude foceni a cele to pojede dál... Ale tomu moc nevěřím... Já mám 5.94 a více z toho nedostanu....
Nedá se to nějak obejít?? Nebo to musím hrát znovu???
|
|
Ne 6.2.2005, 20:52 |
|
|
pukanec
bot
Založený: 20.11.2004 Príspevky: 16777215 Bydlisko: Bratislava
|
|
|
|
ja som to zacal znovu hrat odznovu a akurat tiez som musel dosiahnut rating 6, mal som 5,2. No najprv musis mat najdene vsetky obchody(ak nemas tak si pozri mapu dohratu na 100%, niekde tu, alebo kde), ak mas, tak len kup nejake blbosti na auto, ja som musel kupit karbonovu kapotu), vydes z obchodu a hned pojdes fotit na dvd a hra pokracuje...
|
|
Ne 6.2.2005, 21:05 |
|
|
|