Autor |
Správa |
cool_point
Divák
Založený: 08.01.2007 Príspevky: 3 Bydlisko: Prievidza
|
|
Problém s ovládaním. [VYRESENO] |
|
Mám problém v NFS:Most Wanted. Spustil som trainer a samozrejme bez savnutých pozícií a stalo sa toto. V samotnej hre ako aj v menu sa mi deje, keď stačím 1x šípku a hneď pustím tak ju zopakuje asi 5x /ako by som ju držal. Keď ale držím napr. v menu šípku hore a súčastne stláčam šípku do prava alebo ľava, tak je to v pohode. V hre sa to prejavuje asi takto. Keď stačím 1x šípku hore /plyn/ tak mi to pridá plyn asi na 2 sekundy. Nepríjemné je keď potrebujem vo väčšej rýchlosti ubrať plyn, čiže pustím šípku hore a stlačím šípku do smeru tak mi to vytáča taktiež cca. 2 sek. a to je horor!!! Začne ma to točiť po ceste a bum. Takisto v menu tuning keď chcem nastaviť napr. nitro a pod., stlačím jeden krát šípku a začne mi to tam lietať po riadkoch až sa to zastavý na inom ako som chcel. Samozrejme trainer nemám zapnutý. Celú hru som preinštaloval asi 4x, takisto som vyčistil registre všade kde bola zmienka o NFSMW a vymazal adresáre NFSMW. Prosím skúste poradiť. Dík.
Naposledy upravil cool_point dňa Št 11.1.2007, 10:27, celkom upravené 1 krát |
|
Po 8.1.2007, 16:26 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
|
|
|
|
mas sucasne pripijeny nejaky volant/gamepad?
Po 8.1.2007, 16:39 |
|
|
cool_point
Divák
|
|
|
|
| | mas sucasne pripijeny nejaky volant/gamepad? |
Nemam nič pripojené, len kláv. a myš.
|
|
Po 8.1.2007, 16:48 |
|
|
cool_point
Divák
|
|
|
|
Problém vyriešený! Možno to bude vyzerať laicky, ale kto by to čakal. Vymenil som klávesnicu/mám jednu novú doma/ a išlo to tak ako má. Vrátil som pôvodnú a znova ten problém. Ja som totižto nespomenul, že ta pôvodná kláv. je bezdrôtová. Lenže po prvotnom nainštalovaní hry to išlo v pohode, takže som nepripisoval problém klávesnici. Tak som preinštaloval ovládače kláv. a pri reštarte PC mi vypísalo low battery. Vymenil som baterky a šlape to tak ako má. Ďakujem Hermesovi3, ktorý mal snahu mi pomôcť a samozrejme aj ostatným. S pozdravom COOL_POINT.
|
|
Št 11.1.2007, 09:58 |
|
|
|
|
|
|