Autor |
Správa |
J&J
Divák
Založený: 13.10.2005 Príspevky: 45 Bydlisko: doma
|
|
ako na drift? |
|
Zdravim,
poradi mi pls niekto ako mam prejst drift? Na moj vkus je to brutalne rychle a nestiham a vzdy to oplieskam o stenu. Oni tam zajazdia 150000 a ja som rad ked dam 30000...
Skusal som to s roznymi autami a zatial mi najviac vyhovuje Alfa Brera.
Poradi niekto dobre auto s ktorym sa da jazdit drift?
Alebo hodi sem niekto nejake video ako driftuje? Pozeral som to v traileroch a tak ako tam driftuju oni, tak to je podla mna nerealne...
Dik moc
|
|
Po 13.11.2006, 13:58 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
muj plesaty bratr tvrdi ze nej auto na drift je Chevy Corvette jenze on moc aut nezkousel ale je pravda ze drifty jsou dmntni a asi zadne doporuceni ktere by ti pomohlo nexistuje musis zkouset a zkouset...ale jestli si jezdil drifty v NFSU2 tak vis ze v U2 si auto do smnyku musel hodit ty..v NFS C uz se auto hazi do smyku samo tagze kdyz chces zahnout doprava tak normalne zmackni sipku doprava a auto se ti samo hodi do driftu a pak jen bud drzi nebo poustis sipku doprava podle toho jestli se ti auto pretaci nebo naopak ztraci drift...vim je to dmntni ale cela tato hra je debilni tagze to tam sedne vic ti asi neporadim
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Po 13.11.2006, 16:41 |
|
|
J&J
Divák
|
|
|
|
| | muj plesaty bratr tvrdi ze nej auto na drift je Chevy Corvette jenze on moc aut nezkousel ale je pravda ze drifty jsou dmntni a asi zadne doporuceni ktere by ti pomohlo nexistuje musis zkouset a zkouset...ale jestli si jezdil drifty v NFSU2 tak vis ze v U2 si auto do smnyku musel hodit ty..v NFS C uz se auto hazi do smyku samo tagze kdyz chces zahnout doprava tak normalne zmackni sipku doprava a auto se ti samo hodi do driftu a pak jen bud drzi nebo poustis sipku doprava podle toho jestli se ti auto pretaci nebo naopak ztraci drift...vim je to dmntni ale cela tato hra je debilni tagze to tam sedne vic ti asi neporadim |
je to uplne dmntni
ked som pozeral tie trailere tak nechapem ako mozu udrzat taku rychlost...
aj tak dik za radu, budem skusat a mozno pritom aj rozmlatim comp
|
|
Po 13.11.2006, 16:56 |
|
|
spd
Divák
Založený: 01.11.2006 Príspevky: 26
|
|
Re: ako na drift? |
|
| | Zdravim,
poradi mi pls niekto ako mam prejst drift? Na moj vkus je to brutalne rychle a nestiham a vzdy to oplieskam o stenu. Oni tam zajazdia 150000 a ja som rad ked dam 30000...
Alebo hodi sem niekto nejake video ako driftuje? Pozeral som to v traileroch a tak ako tam driftuju oni, tak to je podla mna nerealne...
Dik moc |
Aku mas zostavu.
Pri slabom PC nedokazes urobit drifty. Mam to odskusane na NFS U2.
Najprv som mal grafiku Geforce 4200Ti a nevedel som urobit poriadny drift, potom som ju vymenil za Radeon X800Pro a za drifty som mal minimalne 3x viac bodov.
Cim si blizsie ku zvodidlam (v tych zltych zebrach) ti rychlejsie naskakuju nasobky driftu.
Samozrejme cim vacsia rychlost tym lepsie.
|
|
Po 13.11.2006, 22:40 |
|
|
J&J
Divák
|
|
Re: ako na drift? |
|
| | | | Zdravim,
Dik moc |
Aku mas zostavu.
Pri slabom PC nedokazes urobit drifty. Mam to odskusane na NFS U2.
Najprv som mal grafiku Geforce 4200Ti a nevedel som urobit poriadny drift, potom som ju vymenil za Radeon X800Pro a za drifty som mal minimalne 3x viac bodov.
Cim si blizsie ku zvodidlam (v tych zltych zebrach) ti rychlejsie naskakuju nasobky driftu.
Samozrejme cim vacsia rychlost tym lepsie. |
mam AMD 3000+, 1GB RAM a GeForce 6200 Ja viem, nic moc ta grafika. Hram to na 800x600. Ale nemyslim ze by mohlo byt v grafike, ono je u mna problem ze cesta je uzka, auto moc divoke a rychle (ale aj obcas pomale). Ale vcera som sa trochu nudil dal som si rozlisenie 1024x768 a skoro plne detaily. Hra mi nesekala, ale bola spomalena. Tak sa to celkom dalo, nahral som 53000, ale aj tak to stacilo iba na posledne miesto
Ma niekto ine navrhy?
Hodi sem niekto video ako driftuje?
|
|
Ut 14.11.2006, 14:55 |
|
|
DIEGO
Skúsený tuner
Založený: 10.07.2006 Príspevky: 420 Bydlisko: Middle-Earth
|
|
|
|
pouzivas pri drifte rucku alebo brzdu?
Ut 14.11.2006, 16:52 |
|
|
J&J
Divák
|
|
|
|
| | pouzivas pri drifte rucku alebo brzdu? |
ani jedno
to treba?
|
|
Ut 14.11.2006, 16:54 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
|
|
|
|
| | | | pouzivas pri drifte rucku alebo brzdu? |
ani jedno
to treba? | LOOOOOOOL a ako sa asi friftuje? Ja pouzivam na menšie iba brzdu a na ostrejšie zakruty ručnu
Ut 14.11.2006, 17:23 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
v carbone ti netreba nic ako brzdu...tam len sa rozbehnes co najviac a stocis volant v spravnej chvili....nic viac nic menej no jednoducho demence jak by KEIN povedal
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ut 14.11.2006, 18:11 |
|
|
DIEGO
Skúsený tuner
Založený: 10.07.2006 Príspevky: 420 Bydlisko: Middle-Earth
|
|
|
|
ide o to ze ked bura ci sa tomu snazi neako zabranit
Ut 14.11.2006, 18:24 |
|
|
J&J
Divák
|
|
|
|
no tak som si vymenil Alfa Brera za Golfa v "plnej" vybave a je to o poznanie lepsie. Auto ide rychlejsie ale lepsie drzi, to znamena ze mam viac bodov ale steny su tam stale... chcelo by to nejaky maly "hack" na steny a rozsirenie bonusovych zon
a asi sa budem stazovat v EA lebo som mal 67000 drift bol som prvy a kua v poslednej zakrute tomu zmrdkovi vyskocilo skore z nejakych 65000 na 119000...
normalne som sa nas***
|
|
St 15.11.2006, 00:00 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
|
|
|
|
ja neviem preco ale v kariere som s driftom vobec problemy nemal (inac som ich nehral vsetci vieme preco) a islo mi to tak, ze staci ubrat plyn trochu a auto spomali ako keby si brzdil...dost brutalne blby system a vlastne aj cely drift je na nic
St 15.11.2006, 13:15 |
|
|
LighT.ShadE
Divák
Založený: 12.11.2006 Príspevky: 19 Bydlisko: Slovakia
|
|
|
|
nepouzivaj brzdu,ale ked ides do zakruty pusti plyn. Aspon ja to tak robim a presiel som vsetky drifty v kariere.
|
|
So 9.12.2006, 19:46 |
|
|
J&J
Divák
|
|
|
|
uz som dosiel ako nato... staci mat Vipera a nebrzdit, len to korigovat, tym ze ma brutalne zrychlenie tak naberiem aj dostatocnu rychlost do dalsej zakruty...
|
|
St 13.12.2006, 09:56 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
jj.....viper je na to podla mna super...ma aj akuratny handling na to....ked ot clovek vie tak ani brzdit netreba...ale muscle podla mna nie su dobre na drift...tedda myslim tie muscle z ´60 a ´70....su prilis tazke...s viperom to ide lepsie
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Po 18.12.2006, 15:54 |
|
|
|