Autor |
Správa |
kejo
Skúsený tuner
Založený: 13.03.2006 Príspevky: 260 Bydlisko: Kosice
|
|
savy |
|
noo.. mam takyto problem: stiahol som si z netu ten program controlpanel103, dal som si profile creator, a tu ciernu supru za tuner som si vybral. Spustim hru dam ten novy save a ide mi v pohode (az na to ze sa neda zmenit ovladanie, ale to nic) a ked som dal nahrat moj stary profil (mnou normalne vytvoreny) uz mi neslo! (mam tam zo 4 moje savy)Ja tie savy mam zkopirovane inde na disku (presne koli takejto situacii) ale ked si ich skopirujem do dokumenty/nfs carbon a spustim hru tak mi tiez vypise "profil sa nepodarilo nacitat".Je to tym ze sa to uz neda tak lahko skopirovat ako v mw? co s tym mam spravit? pls poradte....
|
|
St 6.12.2006, 18:52 |
|
|
Swingal
Skúsený tuner
Založený: 23.04.2005 Príspevky: 408 Bydlisko: Blava ne?
|
|
|
|
treba zmenit cd key
St 6.12.2006, 19:25 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
na to ako zmenit cd key je navod tu:
http://needforspeed.sk/novinky.php?id=560
kazdy save ma svoj cd key...takze si musis zmenit tie cd keys v savoch na taky cdkey s akym mas nainstalovany tvoj karbon...tam je to dobre vysvetlene
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
St 6.12.2006, 20:53 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
najlepsie je pouzit tento program... len si vyberes ktory save chces pouzivat a pojde ti
http://needforspeed.sk/download.php?downid=1268
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Št 7.12.2006, 00:28 |
|
|
kejo
Skúsený tuner
Založený: 13.03.2006 Príspevky: 260 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|