Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Total brutal
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Carbon Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Total brutal
Autor Správa
vivko
Divák
Divák

Založený: 08.03.2006

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Razor BMW M3 GTR Napísal:
hmm zas som videl na jednej fun stranke ze daky cech nahral 11 melonov ale to uz si myslim ze e bud foto montaz alebo trening alebo trainer dam aj screen http://upload4.postimage.org/1735162/11mil.jpg

ale to video je vierohodnejsie, ved to cislo na konci by som zmenil aj ja ale video neviem neviem
So 25.11.2006, 15:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Razor BMW M3 GTR
! LAMA !
! LAMA !

Založený: 26.07.2006

vivko Napísal:
Razor BMW M3 GTR Napísal:
hmm zas som videl na jednej fun stranke ze daky cech nahral 11 melonov ale to uz si myslim ze e bud foto montaz alebo trening alebo trainer dam aj screen http://upload4.postimage.org/1735162/11mil.jpg

ale to video je vierohodnejsie, ved to cislo na konci by som zmenil aj ja ale video neviem neviem
to hej a uz som zase vydel aj 13 melonov ale tomu sa neda verit
So 25.11.2006, 15:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
MAFIOZO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 22.07.2006

taky masaker som este nevidel

Ne 26.11.2006, 15:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
rusty
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006

Shocked no comment !

Po 27.11.2006, 17:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Jossie
Divák
Divák

Založený: 16.03.2006

Chce to len jedinéééé : trenovať a ................... budeš dobrý salut
Po 27.11.2006, 18:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MC Boss
Divák
Divák

Založený: 18.09.2006

Tak ako bomba tomu chalanovi velky R3SP3KT TY VOLE 7 MELONOV OMG AKO FEST.TO JE NEUVERITELNE

Ut 28.11.2006, 00:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
MOKYTO
Divák
Divák

Založený: 26.11.2006

to nemohol ale keby hej tak to sa musel nadrvit
Ut 28.11.2006, 15:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

ja nechapem jak to spravil...tiez jazdim na viperovi...ale jednoducho mi to nejde ist tak rychlo...viem ze sa da nahrat tak neco cez 2 melony ale 7 sa mi uz nezda...no mozno hej ale drtim to uz asi 5 dni ten drift a viac jak 2 nedam.. Confused aj ked to prejdem na jeden drift jak on... nejaky cheat ze to viac pridava bodov Question
edit//bavorak// no asi to nebuide cheat-.--on ide fakt hrozne rychlo...to ta rychlost je v milach no ja idem otlko v kilakoch...mozno na tom zacatku idem asi 220kmh a potom uz pomalsie...no ja sa rz vypracujem a budete mat rekordmana na slovensku Velmi štastný

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Pi 1.12.2006, 20:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Ghost615
Divák
Divák

Založený: 05.04.2007

Podla mna v tom neco bude. V kanone driftujem odkedy mam carbon a Gold valley run velmy dobre poznam. Vsimnite si zaciatok driftu - ma zaradenu 5 a plny kotol - v prvej zakrute mu to prida cca 29 000 b a na konci tej dlhej pravotocivej ma uz 100 000 - to je absurd. Isiel som tak isto - 5 a plny kotol a co sa stalo ? V prvej zakrute 9 000 a na konci tej dlhej pravotocivej mam 40 000, pritom som isiel tak rychlo ako on ..... V cieli som mal 3 400 000. Je to pekne vydeo a ked som ho videl prvy krat tak my skoro oci vyskocili z jamiek Mr. Green ale podla mna je to podfuk.

St 11.4.2007, 09:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

ja dam tak maximalne 200 000 na drifte a nieto este 7 melonov

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
St 11.4.2007, 14:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Ghost615
Divák
Divák

Gorilaz Napísal:

A s cim driftujes ?

St 11.4.2007, 14:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
emac
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 09.11.2005

Jaaaaaj... drift v Carbone je zasrane jednoduchy...

St 11.4.2007, 14:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Ghost615
Divák
Divák

emac Napísal:
Jaaaaaj... drift v Carbone je zasrane jednoduchy...

Tak sa pochval kolko mas Wink

St 11.4.2007, 15:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
SHIFT
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 02.03.2006

picoviny...driftovat jedna vec...dostat za to take mnozstvo bodov druha...takze picoviny
-KP ma pravdu o com sa bavime ked to nie je vlastne ani drift Mr. Green kebyze aspon U2 ale toto... Mr. Green

Naposledy upravil SHIFT dňa Št 12.4.2007, 07:18, celkom upravené 1 krát
St 11.4.2007, 16:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
KingPimp
Administrátor
Administrátor

Založený: 12.09.2004

jezisikriste Mr. Green po 10 sekundach som to vypol,jak mozte nieco take nerealne vobec hrat preboha? Mr. Green mi je z toho az zle,a este toto volat drift,no omg Rolling Eyes

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
St 11.4.2007, 18:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Ghost615 Napísal:
Gorilaz Napísal:

A s cim driftujes ?

driftujem so vsetkym moznym na vsetkych moznych tratiach

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
St 11.4.2007, 18:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Ghost615 Napísal:
Podla mna v tom neco bude. V kanone driftujem odkedy mam carbon a Gold valley run velmy dobre poznam. Vsimnite si zaciatok driftu - ma zaradenu 5 a plny kotol - v prvej zakrute mu to prida cca 29 000 b a na konci tej dlhej pravotocivej ma uz 100 000 - to je absurd. Isiel som tak isto - 5 a plny kotol a co sa stalo ? V prvej zakrute 9 000 a na konci tej dlhej pravotocivej mam 40 000, pritom som isiel tak rychlo ako on ..... V cieli som mal 3 400 000. Je to pekne vydeo a ked som ho videl prvy krat tak my skoro oci vyskocili z jamiek Mr. Green ale podla mna je to podfuk.

a mas driftovacie pneumatiky???lebo to je dost podstatne...ja nejazdim na driftovacich...a mal som uz ani nevim...mozno 2,7 melonu....na drifotvacich bz som si musel dlho zvykat ale ide to na nich podstatne lepsie...

no ale ten jeho zaciatok je tiez podla mna divny....jemu tam tie body nabiehaju az neprimerane rychlo Confused

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Pi 13.4.2007, 11:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Ghost615
Divák
Divák

bavorak Napísal:
Ghost615 Napísal:

a mas driftovacie pneumatiky???lebo to je dost podstatne...ja nejazdim na driftovacich...a mal som uz ani nevim...mozno 2,7 melonu....na drifotvacich bz som si musel dlho zvykat ale ide to na nich podstatne lepsie...

no ale ten jeho zaciatok je tiez podla mna divny....jemu tam tie body nabiehaju az neprimerane rychlo Confused

Jazdim na normalnych a o tych driftovacich pocujem prvy krat Wink

Pi 13.4.2007, 17:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

no tak to ked si kupujes pneumatiky tak si mozes nastavit ci chces grab normal alebo drift..sa mi zda ze takto to je...no jednoducho musis si take vybrat aby si mal drift co najviac...potom to vyskusaj ale urcite ti to hned nepojde ak si zvyknuty na normal...tiez som to skusal Velmi štastný

Pi 13.4.2007, 17:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Ghost615
Divák
Divák

Diky skusim Wink

Pi 13.4.2007, 17:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Carbon Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Strana 2 z 3
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď