Autor |
Správa |
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
| | tomu canyon duelu som trochu nepochopil.. hned jak som sa zmocnil ovladania som supera predbehol a po 5 sekundach mi to napisalo you win.. ma to aj nejaky hlbsi zmysel? |
mne to tak tiez robilo asi 5 zavodov na zaciatku..ale potom sa to nejako polespilo a uz nie vzdy sa mi podatri ho predbehnut...hlbsi zmysel to ma ked ho hned nepredbehnes...tak cim si k nemu blizsie tym viac bodov dostanes a potom zas ty ides prvy a on za tebou a zapocitavaju sa jemu body ako rpedtym jemu podla toho ako daleko je od teba.-..no a ak mas na konci kladne skore tak vyhras...ak sa mozrejme ta nepredbehne na 10 sekund alebo nevyletis z cesty---
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ne 29.10.2006, 17:22 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
|
|
|
|
to je nejaka blbost ten duel.....
Ne 29.10.2006, 19:41 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
mne sa to celkom paci...len treba pochopit o co ide a vediet dost dobre jazdit...lebo je to dost technicke kedze tam nemas nitro
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ne 29.10.2006, 22:33 |
|
|
Lukass
Divák
Založený: 26.10.2006 Príspevky: 8
|
|
|
|
| | Moje dojmy z dema:
Stiahol som, spustil som a hram a zistil som ze sa mi to paci viac jak MW, na mojom compe to vyzera dost dobre hlavne modely aut po pi.. co sa tyka driftu nie je to sice realne ovladanie ale ked som sa do toho dostal tak sa dali robit brutalne dlhe drifty pekne po zakrute a myslim si ze je to lepsie a dynamickejsie nez to hojdanie zo strany na stranu takze drift ma u mna plus, dalej sa mi paci ze rozne triedy sa ovladaju inak je to brutalne citit a kazda trieda ma svoje plusy, tuning je v pohode tesim sa na jeho moznosti vo fullke. Co sa tyka toho crew tak zatial som toho vela nevidel takze zisim o co ide v plnej verzii. Ja hre davam zatial 85%.
Tot moj nazor. |
ja uplne stebou suhlasim davam tak hodnotenie 90%
ale zda sa mi ze to demo ma velmi vela moznosti preca len v mw deme bolo viac moznosti
|
|
Ne 29.10.2006, 23:09 |
|
|
spoofer
Divák
Založený: 30.10.2006 Príspevky: 1 Bydlisko: KE
|
|
drift |
|
nech mi ani zo srandy nechcu nahovorit, ze ta automaticka kontra na drifte sa nebude dat vypnut...
|
|
Po 30.10.2006, 13:45 |
|
|
marlin
Modelář
Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
|
|
|
|
fuuuj, neco hrozneho, stahnul, nainstaloval,. po 5 minutach smazal.
Zavod jsem vyhral na poprve, neco hrozneho, drift jsem vypnul po dvou zatackach, protoze ten automaticky kontra, je neco udesneho... copak mi jsou 4? jel jsem a snazil jsem se davat kontra, nevim nejde to, je to delany pro lidi bez ridicaku, co neumi jezdit.... pak to na tech silnicich bude vypadat, kdyz si nekteri borci budou myslet, ze da za ne auto samo kontra....
dekuji nechci. radsi si pockam rok na dalsi, jestli bude lepsi. A ta grafika je hrozna, jako kdybych se vratil o nekolik roku nazpet.
_________________ |
|
Po 30.10.2006, 14:24 |
|
|
Woody33
Divák
Založený: 29.10.2006 Príspevky: 29 Bydlisko: DS :D
|
|
|
Po 30.10.2006, 16:29 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
podarilo sa niekomu z vas vytlacit supera na canyon dueli tak aby vypadol cez zvodidla...lebo mne to nejde...a neviem ci je to vobec mozne
|
Po 30.10.2006, 18:19 |
|
|
|
|
|
|