Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
VYSLO DEMO PRE PC!!!
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Carbon Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
VYSLO DEMO PRE PC!!!
Autor Správa
Carbon
Divák
Divák

Založený: 28.10.2006

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Ludia ako sa to bude hybat na :AMD athol 3200+,768MB RAM,ATI RADEON 9250 128MB,chcel by som aspon min.detaily a 800*600
So 28.10.2006, 16:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004

no ja som to hral s AMD Athlon XP 1900+, 512MB DDR, AT R9550 (250.200@413.237) na 800x600 a cca medium detaily, 2xAA na cca 25FPS pri drifte a 15FPS pri preteku kde bolo ale vela aut...

Team eNETiS Website
So 28.10.2006, 16:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Yuri
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 24.07.2006

no ja hovorim ja mam
athlon xp barton 2500+ taktnuty na 2300mhz 2x256 (348mhz) gf4ti 64mb co su minimalne poziadavky ale aj tak mi to zasekne kua pri tom loaingu uz som to skusal aj preinstalovat a nic

So 28.10.2006, 17:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
pathfinder
Divák
Divák

Založený: 19.07.2006

drifty su v deme na prd, uz sa bojim ako to bude na 360-ke
So 28.10.2006, 17:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
SHIFT
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 02.03.2006

stiahol som,posudil som a zistil ze je to brutalna picovina ta hra...kurnikk ked my moj comp nestiha tak neje vsetko v poriadku s tou hrou,no a tie drifty to je otrasne...ja tu hru nebirujem

So 28.10.2006, 19:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
kixooo
Divák
Divák

Založený: 11.10.2006

no ja budem asi len tunit a robit si z nich screeny..... a mne to maka na amd athlon 300+ 512ddram 128 gf6600gt na plne a skoro ani jeden lag..... iba aa mam na 2x a cestu mam stiahnutu.... ale hra uple na pdd vsetci sme sa tesili a na nic ..... ostanem pri mojej : www.navyfield.com stiahnut zaregistrovat a hrat az do nemoty vsetko free... ak sa to niekomu bude pacit caka ho klan.....
So 28.10.2006, 19:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Awattar
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 13.08.2006

Podla mna teraz uz EA vycerpali vsetky napady a po tomto Carbone by mohli spravit nove nfs..
Bol by to NFS: Mix (alebo niaky podobny nazov) a zobrali by vsetko z U1,U2,MW a aj tohto carbonu. Hra by bola zalozena na novom engine ze by bola uplne krasna grafika ( ako napr z cs1.6 -> cs:source ).. potom by tam bol drift drag sprint circuit atd atd proste vsetko z nfs. Bol by to taky mix a myslim ze kazdemu sa ine nfs paci a vtomto novom by si kazdy nasiel svoje....
co poviete ? nebola by to haluz Mr. Green Mr. Green Mr. Green

So 28.10.2006, 20:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

rovno GTA do toho nechces ?

btw kixo: ze ani jeden lag... Laughing co ti moze lagovat na singly ? Mr. Green

Team eNETiS Website
So 28.10.2006, 20:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
igi9
Divák
Divák

Založený: 27.06.2006

je to celkom dobre len skoda ze som to presiel za 10 minut
So 28.10.2006, 20:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

ja som taky aj sklamany z dema carbonu....drift je strasny...to je zneuctenie slova drift ak chceme tym nazyvat to co je v carbone nazyvane drift...canyon duel...celkom pohoda...ale na gallarde sa mi to este vyhrat nepodarilo...najlepsie to die na camare ss podla mna...lebo ma najlepsie zrychlenie a urcite aj zadny pohon takze to dost pomaha...a circuit...tam som este nepochopil tych blockerov scoutov a este jednych...
celkovo by som povedal ze tak 3.8/5 by som tomu dal...cakal som viac...mw bolo podla mna lepsie...
PS: ta tma je hrozna

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
So 28.10.2006, 22:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Matuzalem
Divák
Divák

Založený: 07.07.2006

Hmm mne to ide na plnych detailoch...aj AA no a ten drift je v pohode....som sa uz do toho dostal...je to ako realny az na to ze sa v drifte neda normalne zabacat...vzdy to zajde do smyku..preto je to take divne ale inak je to v pohode Smile
So 28.10.2006, 22:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

no ide o to ze comp si sam vytaca kontru, ty mozes kontrolovat len tu kontru, ale nevies kolesa vyrovnat

Team eNETiS Website
So 28.10.2006, 23:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
FastDevil6918
Anonymný

Awattar Napísal:
Podla mna teraz uz EA vycerpali vsetky napady a po tomto Carbone by mohli spravit nove nfs..
Bol by to NFS: Mix (alebo niaky podobny nazov) a zobrali by vsetko z U1,U2,MW a aj tohto carbonu. Hra by bola zalozena na novom engine ze by bola uplne krasna grafika ( ako napr z cs1.6 -> cs:source ).. potom by tam bol drift drag sprint circuit atd atd proste vsetko z nfs. Bol by to taky mix a myslim ze kazdemu sa ine nfs paci a vtomto novom by si kazdy nasiel svoje....
co poviete ? nebola by to haluz Mr. Green Mr. Green Mr. Green

presne Awattar Mr. Green tak by sa to pacilo kazdemu Velmi štastný
Ne 29.10.2006, 10:06
bavorak
LFS Master
LFS Master

awattar...ja plne suhlasim...len nech su tam trie veci take normalne...narazam tym na drift...keby zobrali drift z U2 tak by som bol este rad...

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Ne 29.10.2006, 12:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
LamboManiac
Divák
Divák

Založený: 30.08.2006

Moje dojmy z dema:
Stiahol som, spustil som a hram a zistil som ze sa mi to paci viac jak MW, na mojom compe to vyzera dost dobre hlavne modely aut po pi.. co sa tyka driftu nie je to sice realne ovladanie ale ked som sa do toho dostal tak sa dali robit brutalne dlhe drifty pekne po zakrute a myslim si ze je to lepsie a dynamickejsie nez to hojdanie zo strany na stranu takze drift ma u mna plus, dalej sa mi paci ze rozne triedy sa ovladaju inak je to brutalne citit a kazda trieda ma svoje plusy, tuning je v pohode tesim sa na jeho moznosti vo fullke. Co sa tyka toho crew tak zatial som toho vela nevidel takze zisim o co ide v plnej verzii. Ja hre davam zatial 85%.
Tot moj nazor.

Ne 29.10.2006, 13:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jossie
Divák
Divák

Založený: 16.03.2006

Demo je stale a aj bude len takou čerešničkou na torte.Ja si počkam na full verziu a tak napíšem svoj názor .
Ne 29.10.2006, 13:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

no hej rozdiely v ovladani urcite su...ale zle sa mi jazdi na gallarde canyon duel lebo dost je nedotacave...a zase naopak na camare ss to je parada...to ma zadny pohon tak pekne vytoci zakrutu

Ne 29.10.2006, 14:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Jakkub
AMERICAN FARMER
AMERICAN FARMER

Založený: 09.09.2004

tomu canyon duelu som trochu nepochopil.. hned jak som sa zmocnil ovladania som supera predbehol a po 5 sekundach mi to napisalo you win.. ma to aj nejaky hlbsi zmysel?

Ne 29.10.2006, 14:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lancer
Divák
Divák

Založený: 23.09.2005

Príspevok lol Odpovedať s citátom
Viete co vam poviem.... ze demo ani nestahujem lebo ak by som stiahol tak mozno by sa mi zmenil nazor na hru a to nechcem cize pockam si do FULL vydania a mam pokoj Velmi štastný

Ne 29.10.2006, 15:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
kejo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 13.03.2006

Jakkub Napísal:
tomu canyon duelu som trochu nepochopil.. hned jak som sa zmocnil ovladania som supera predbehol a po 5 sekundach mi to napisalo you win.. ma to aj nejaky hlbsi zmysel?

hej, to ked ho predbehnej a 10 sekund vydrzis ta vyhrajes a naopak..
som nevedel prejst tu druhu cast anon duel- hned ma ten pajo obehol Laughing
Ne 29.10.2006, 16:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Carbon Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Strana 4 z 5
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď