Autor |
Správa |
melodic
Divák
Založený: 02.12.2005 Príspevky: 14 Bydlisko: mesto Nitra
|
|
??? horsia grafika = lepsia hratelnost ??? |
|
ked som mal stary komp, MW mi vypadalo ako U na najhorsej grafike ale fachcilo to dost a vsimol som si, ze na ceste bolo menej prekazok a chodilo menej aut...na horsej grafike sa lepsie fralo hlavne vdaka tym autam lebo to moju kraksnu velmi zatazovalo...stalo sa to aj vam?
Št 12.1.2006, 18:11 |
|
|
United
Začínajúci tuner
Založený: 08.12.2004 Príspevky: 102
|
|
|
|
to je stara znama vec
myslis ,ze preco mam world detail na nule a vsetko OFF:) mam v celku dobry komp ,ale v zivote by som si nedal v NFS grafiku na medium alebo max...napriklad. na jednom mieste v jednej trati rezem zatacku cez parkovisko, ked mam detaily na nule auta tam niesu, keby som dal na worlddetail na max, tak je full parkovisko a nemam sancu rezat zatacku a takychto veci tam je milion, napriklad krabice pri ceste,stromy,tie debiliny cervene pri ceste(tusim hydrant sa to vola) atd...
LOW forever.profesionalny hraci hraju na LOW a vsetky detaily vypnute ,to je stara znama vec.nehovoriac o tom ze ovladanost auta je omnoho lepsia...
(Pri strielackach sa dokonca nastavuje rozlisenie na 800x600,niekedy 640x480 zalezi od hry )
|
|
Št 12.1.2006, 18:55 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
njn ale pak je hnusne a neda se na to divat...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Št 12.1.2006, 21:25 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
Jj, a ten kdo umi ridit projede vsechno i kdyby tam bylo hafo aut nabo cehokoliv. Pokud muzu nastavit lepsi grafiku, tak to rozhodne udelam.
|
|
Št 12.1.2006, 23:59 |
|
|
popo_1
Divák
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 10
|
|
|
|
podla mna je ubohe ked si niekdo moze tat detaily na max a da si ich na min kvoli autam a hocicom to je proste hra a dava tomu taky říz
_________________ rrrrrrrrrrr |
|
Pi 13.1.2006, 15:23 |
|
|
melodic
Divák
Založený: 02.12.2005 Príspevky: 14 Bydlisko: mesto Nitra
|
|
|
|
inak moc velky rozdiel medzi max a min graf velky neni uz som videl starsie hry co na mensej grafike vypadali lepsie ako NFS MW...
Pi 13.1.2006, 15:26 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | podla mna je ubohe ked si niekdo moze tat detaily na max a da si ich na min kvoli autam a hocicom to je proste hra a dava tomu taky říz |
to je tvoj nazor, no ja potrebujem mat lepsi cas a nie pozerat na debilne veci naokolo ,lesklu cestu a este aby mi aj prsalo...A inak tak jak povedal kolega nadomnou, velky rozdiel v MIn a max detailoch neni!
ps: povedz to vsetkym profesionalnym hracom na svete, som zvedavy co ti povedia (samozrejme nie tym co hraju nhl,fifu a podobne...tam neni treba uberat detaily.)
|
|
Pi 13.1.2006, 15:33 |
|
|
Seymour
bot
Založený: 14.06.2005 Príspevky: 16777175 Bydlisko: A najvacsia diera je Prievidzaaaaa!
|
|
|
|
ja mam taku skusenost, ze ked som nastavil horsiu graf.,lepsie sa mi jazdilo... som to hraval na "svojom" - slabsom PC: 800x600 (obcas 1024) a vypnute vsetko, v com neslo o auto - hralo sa mi perfektne... potom som sa 2x dostal na 2.PC (pekna masinka), tam som tomu dal 1280x1024 a vsetko zapnute (+ nejake veci co som ja na vyber nemal), vyzeralo to sice nadherene, ale pri 300km/h sa to vsetko uplne rozmazalo a to uz bolo na ovladatelnost extremne...
|
|
Pi 13.1.2006, 21:29 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
| | | | podla mna je ubohe ked si niekdo moze tat detaily na max a da si ich na min kvoli autam a hocicom to je proste hra a dava tomu taky říz |
to je tvoj nazor, no ja potrebujem mat lepsi cas a nie pozerat na debilne veci naokolo ,lesklu cestu a este aby mi aj prsalo...A inak tak jak povedal kolega nadomnou, velky rozdiel v MIn a max detailoch neni!
ps: povedz to vsetkym profesionalnym hracom na svete, som zvedavy co ti povedia (samozrejme nie tym co hraju nhl,fifu a podobne...tam neni treba uberat detaily.) |
PROFESIONALNIM HRACUM NFS MW NIC RIKAT NEBUDU UZ JEN PROTO ZE HRAJOU TUTO HRU PROFESIONALNE... nemalaDMNC...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Pi 13.1.2006, 22:38 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
ja som si to tiez vsimol napr na starej VGA som nemal to video ked ma zatykaju alebo pred a za autobusovimi zastavkami boli take cervene veci neviem ako sa to vola alebo ked som isiel na dialnici a odbocoval som na taku cestu kde sa nechodilo tak tam bolo asi 50 pruzkovanych zabran (samozrejme dali sa prerazit v poho) alebo ako pisali aj tu nadmnou to parkovisko z autami. ale dobry vodic vie vsetko prejst
So 14.1.2006, 10:29 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | ale dobry vodic vie vsetko prejst |
to je pravda, ale stratis tym cas, lebo ked su na parkovisku auta a su v mojej idealne stope ,tak preco by som ich nevypol...
|
|
So 14.1.2006, 13:42 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
shark mozes ich vypnut to zalezi iba na tebe ako ches
So 14.1.2006, 13:58 |
|
|
Bilizerko
Začínajúci tuner
Založený: 05.06.2006 Príspevky: 200 Bydlisko: sered
|
|
|
|
ja mam naj grafiku co sa tam da nastavit a cez vsetky tie auta a stromy som presiel a to tu hru som na 100% dohral 2-krat
|
|
Ut 6.6.2006, 20:44 |
|
|
kafo
Divák
Založený: 02.01.2006 Príspevky: 41
|
|
Re: ??? horsia grafika = lepsia hratelnost ??? |
|
| | ked som mal stary komp, MW mi vypadalo ako U na najhorsej grafike ale fachcilo to dost a vsimol som si, ze na ceste bolo menej prekazok a chodilo menej aut...na horsej grafike sa lepsie fralo hlavne vdaka tym autam lebo to moju kraksnu velmi zatazovalo...stalo sa to aj vam? |
jj, stará známa vec.
|
|
St 7.6.2006, 07:03 |
|
|
SHIFT
Skúsený tuner
Založený: 02.03.2006 Príspevky: 316 Bydlisko: Raven City
|
|
|
|
tato tema proste nema chybu.Ak si raz macher co presiel len CMR2,CMR4,NFS:3,4,5,6,7,8 tak MW zmakne ako nic.Ta hra zase nie je taka tazka ako sa zda.Problem to nie je prejst len treba vediet kedy kde a ako.Ide o vetu ktoru vyslovil Kein a s ktorou plne suhlasim: ,,PROFESIONALNIM HRACUM NFS MW NIC RIKAT NEBUDU UZ JEN PROTO ZE HRAJOU TUTO HRU PROFESIONALNE..."
St 7.6.2006, 07:27 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
|
| | ja mam naj grafiku co sa tam da nastavit a cez vsetky tie auta a stromy som presiel a to tu hru som na 100% dohral 2-krat |
no ano...poserme sa za to ze ty si lietadlo a my sme tupci...
inak Kein to vystihol presne
St 7.6.2006, 14:57 |
|
|
Kopo*
Divák
Založený: 26.10.2006 Príspevky: 25 Bydlisko: Blava
|
|
|
|
Tie detaily sa niekedy davaju dole kvoli viditelnosti napr. v U1 som si vypol motion blur effect pretoze dragy sa s tym nedali vobec...
takisto je pravda ze pri (podotykam) 'strielackach' sa davaju detaily na najnizsie a to hlavne zli a priemerni hraci (Wolf: enemy territoy, Quake III, II, a podobne veci) ale ked su hraci dobri davaju si aj detaily na max... je to kazdeho osobna vec nechapem preco sa tu na ztom hadate... poznam aj hracov ktori maju slabe masiny a maju max. detaily a seka im to jak v ruskom filme ale presli to na 100% a neserem sa im do toho je to ich bordel...
ja osobne mam detaily na min a rozlisenie 800*600 len preto ze mam slabu zostavu(1,100 MHz, 256MB RAM, Grafika RADEON 9000SERIES)!
|
|
So 28.10.2006, 19:21 |
|
|
|