Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Policia v NFSC???
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Carbon Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Policia v NFSC???

Budu v nfs fizli???
hej
97%
 97%  [ 35 ]
ne
2%
 2%  [ 1 ]
Celkom hlasov : 36

Autor Správa
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
musia byt aj v normalnom....by nebolo logicke z len v online...a teda aj ja som velmo poteseni ze tam budu lebo v U2 mi velmo chybali...uz bola taka nuda...hocijaky bordel som mohol robit Mr. Green a nikoho to netrapilo...to bolo nespravodlive Mr. Green

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
St 11.10.2006, 18:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
MAFIOZO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 22.07.2006

bavorak Napísal:
musia byt aj v normalnom....by nebolo logicke z len v online...a teda aj ja som velmo poteseni ze tam budu lebo v U2 mi velmo chybali...uz bola taka nuda...hocijaky bordel som mohol robit Mr. Green a nikoho to netrapilo...to bolo nespravodlive Mr. Green

nechapem ako si nekdo moze myslet ze budu iba v online,bolo by to pridrbane

St 11.10.2006, 19:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Hopko
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 23.08.2005

Boss Napísal:
bavorak Napísal:

nechapem ako si nekdo moze myslet ze budu iba v online,bolo by to pridrbane

To sa mysli tak že sa za nich bude dať harť iba online. Mr. Green Velmi štastný
Chapeš?????? Mr. Green Twisted Evil
Št 12.10.2006, 13:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Trhac
Administrátor
Administrátor

Založený: 02.10.2006

Ak by predsa len boli iba v online ( comu neverim ), urcite by bol na na nete za par dni nejaky hack ako v pripade Black Edition. Ja len dufam ze budu aspon trochu rozumnejsi ako v MW.
Št 12.10.2006, 18:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

sak ste videli videa ne? z toho je dost jasne ze nebudu len v online...neni o com diskutovat

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Ne 15.10.2006, 14:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Matuzalem
Divák
Divák

Založený: 07.07.2006

Nuz uz to bude tak ze policajti budu aj single player, ale nebude sa tam zbierat bounty...ale heat-myslim ako ze sa auta budu menit..vrtulniky...a ine to tam urcite bude Smile
Ne 15.10.2006, 17:26 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

nebude bounty? jak si na to dosiel...podla mna bude aj bounty...sak budes muset vedet kolko si toho uhral aj ekd to nebude podstatne

Ne 15.10.2006, 17:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Matuzalem
Divák
Divák

Založený: 07.07.2006

Pozri si video "GameTrailers Preview" to co je na needforspeed.sk a pozorne pocuvaj.... "You wont be building your bounty this time, but that means......." zacina to zhruba na 02:53 Smile tak si to pozri...
Ne 15.10.2006, 17:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

jj idem kuknut...este som to video nevidel..len ho mam stiahnute...ale aj tak ti neverim...kym neuvidim Mr. Green

Ne 15.10.2006, 18:07 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Marccin
Divák
Divák

Založený: 08.10.2006

musia tam bit vsak co bi to bolo za novsiu hru s tuningom a o vsetkom takom keby ta polisi neboli to bi som asi neprezil

Po 16.10.2006, 15:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
LamboManiac
Divák
Divák

Založený: 30.08.2006

aj tak to bude zase blbost primitivna, nahanat ma bude 20 fizlov, rozbijem polku mesta jak v MW aj polku policajneho zboru a moje auto stale ide dalej Confused
kktina arkadova Mad radsej idem zahrat GTR2 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil to je masaker hra

Po 16.10.2006, 20:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MAFIOZO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 22.07.2006

LamboManiac Napísal:
aj tak to bude zase blbost primitivna, nahanat ma bude 20 fizlov, rozbijem polku mesta jak v MW aj polku policajneho zboru a moje auto stale ide dalej Confused
kktina arkadova Mad radsej idem zahrat GTR2 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil to je masaker hra
jooooj boze,toto nema byt realna hra,ma tobyt hra na pobavenie a hra o tuningu,pretekoch atd...ide tu hlavne o preteky a ne o demolovanie auta...

PS- spiderman batman spiderman a batman vzdy vyhraju!!! Twisted Evil aj dabol...

Ut 17.10.2006, 14:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Jojo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 18.05.2006

pozrite toto Arrow http://www.gametrailers.com/downloadnew.php?id=14201&type=wmv&f=
je to super trailerik, v ktorom mozete vidiet likvidacie fizlov, ktore mam tak rad... Mr. Green
Pi 20.10.2006, 22:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MC Boss
Divák
Divák

Založený: 18.09.2006

Noooo to teda riadne hustyyy,,,Hmm noo tak uz sa este viec tesim na Carbona Velmi štastný Laughing

Ut 24.10.2006, 18:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

vsimli ste si v jednom videu ze uz na heatleveli 1 boli SUVecka? a zda sa mi ze normalne nahanali nie len ze by sli oproti a potom zdrhli

Ne 29.10.2006, 22:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Carbon Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď