Autor |
Správa |
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
| | | | ja nemam take dobre oko kritika...uz som kukal oba...ale sask povedz ako by si si ty rpedstavoval idealny drift |
no ja si predtavujem idealny drift hlavne v nizsej rychlosti. a nie ked sa nie ruti dole kanonom 200 kilometrovou rychlostou. to sa ake drifty potom daju robit? podla mna je lepsi drift z NFSU2. aspon ked si to porovnam s tymi videami... |
no je pravda ze ked som kukal aj to video prve co bolo na drift(...s tym muscle car...nevim co to bolo zac...) tak tam isel sialene rychlo a len mu lietal zadok divne to bolo...ale sak ked budes chcet tak mozes ist pomaly na tom drifte ne? ale zas je rpavda ze ti to bude pyndat ze "too slow"
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
So 23.9.2006, 21:45 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
| | | | ja nemam take dobre oko kritika...uz som kukal oba...ale sask povedz ako by si si ty rpedstavoval idealny drift |
no ja si predtavujem idealny drift hlavne v nizsej rychlosti. a nie ked sa nie ruti dole kanonom 200 kilometrovou rychlostou. to sa ake drifty potom daju robit? podla mna je lepsi drift z NFSU2. aspon ked si to porovnam s tymi videami... |
keby si v skutocnosti driftoval v 200 kilometrovej rychlosti a narazil by si do zvodidla tak by sa ti neodpocitali body ako v nfs ale poriadne by si rozflakal auto a pravdepodobne aj seba
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Ne 24.9.2006, 01:34 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
Založený: 16.02.2005 Príspevky: 988 Bydlisko: Quiet "Duck" Locality
|
|
|
|
| | ...ale sak ked budes chcet tak mozes ist pomaly na tom drifte ne? ale zas je rpavda ze ti to bude pytat ze "too slow" | To bude ukazovat,ono ved vlastne vsade v kazdom NFS(drift mod) bol tento bonus.
Pozeram,to iste aj Carbon,a este dokonca viac znasobene.
Ne 24.9.2006, 02:09 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
|
|
|
|
tak ja vyjadrim svoj nazor na to video...je to nerealne...robili to z blbeho pohladu a fakt ta 150 km/h rychlost ma uplne odraduje...
Ne 24.9.2006, 18:58 |
|
|
DIEGO
Skúsený tuner
Založený: 10.07.2006 Príspevky: 420 Bydlisko: Middle-Earth
|
|
|
|
problem bude s protivnikmi
Ne 24.9.2006, 19:37 |
|
|
Awattar
Ilegálny závodník
Založený: 13.08.2006 Príspevky: 576 Bydlisko: medzi klavesnicou a stoličkou
|
|
|
|
ale to akoze ako budeme hrat ked sa bude 8 aut tlacit na jednej drift trati ?
Ne 24.9.2006, 19:38 |
|
|
DIEGO
Skúsený tuner
|
|
|
|
| | ale to akoze ako budeme hrat ked sa bude 8 aut tlacit na jednej drift trati ? |
mozno to bude ako v U2 drift dolu kanonom po samom
Ne 24.9.2006, 19:39 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
tiez si myslim ze kazdy pojde sam...sak to tak bolo vidno aj v tom videu ne? isel sam...no a ta 150km/h...to je fakt blbost...a pri jakej rychlosti by sa dalo tak realne driftovat? okolo 50?
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ne 1.10.2006, 12:51 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
|
realny drift je mozny aj pri 40 a super smyklavom setupe ale inak sa driftuje na 80-120, zriedka kedy 140
Ne 1.10.2006, 12:57 |
|
|
Darkness
Okruhový závodník
Založený: 28.09.2006 Príspevky: 1056
|
|
|
|
video som nestahoval.to ze v NFS:C bude drift to ma tesi.rad driftujem!
|
|
Ne 1.10.2006, 20:28 |
|
|
DIEGO
Skúsený tuner
|
|
|
|
ale ak ste videli to nove video tak neviem ci tam nabral 150-ku
Po 2.10.2006, 13:56 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
no ten mohol byt ze to vobec presiel a nepadol do priepasti...bo ten jak keby prvykrat hral nfs...urcite je to neco ine jak mw (myslim ovladanie) ale zase hentak hrozne nemoze ist ak ma aspon nejake "skills"
|
Po 2.10.2006, 16:12 |
|
|
Tobo
Divák
Založený: 09.10.2006 Príspevky: 1
|
|
|
|
Drift je najlepsi zavod
Po 9.10.2006, 17:21 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
| | ale ak ste videli to nove video tak neviem ci tam nabral 150-ku |
ono je to tam vsade v MPH, premen si to na KM/H...
Po 9.10.2006, 18:04 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
plne suhlasim...ale musi byt fakt dobre realne spraveny ten drift...skusal som teraz drift v U2 tak fakt je blbost ist okolo 150...to sa neda tak...najlepsie to die tak 70-100...ked idem viac tak sa uz aj tazko driftuje...a vzdy aj tak do necoho vletim.-...a dufam ze v carbone nebudu civilne auta na dowhill drifte lebo to nenavidim...polovicu driftov znicim na autach....lebo podla tvaru cesty si este viem naplanovat jak pojdem drift ale ked sa mi tam nejaky civilak strci....tak som v pazi....lebo v drifte sa tazko meni smer aby som sa vyhybal necomu navyse
|
Po 9.10.2006, 20:11 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
bavorak ale ked vidis auto este pred zakrutou tak sa to da aj tak a inak v nfsu2 to nerobilo zas az taky strasny problem driftovat aj na max traffic, ono to aspon bolo zaujimavejsie
Po 9.10.2006, 20:43 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
no tak niekedy do tej zakruty nevidis a ked robis dlhe drifty tak vobec nemas sancu vidiet dopredu kde ktore auto pojde...a niekedy sa to auto neda tak ovladat aby si sa tomu autu vyhol...a pri tom aby si stale pokracoval v drifte...a ked ti idu 2 auta presne tade jak ces ist... no ale z toho videa by som povedal ze nebudu auta...tak som rad...
|
Po 9.10.2006, 20:46 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
alebo sa budu dat vypnut... a inak o tom je ta sranda, ze niekedy nevidis co je za zakrutou a pri 50000 uz vies ze to naburas a nevies s tym nic urobit
Po 9.10.2006, 20:49 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
Ja jezdim tak, jako bych cekal, ze na me ze zatacky nekdo vyjede. V U2 je to dost predvidatelny, casto nekdo vyjede v protismeru...
Ut 10.10.2006, 14:25 |
|
|
DIEGO
Skúsený tuner
|
|
|
|
| | alebo sa budu dat vypnut... a inak o tom je ta sranda, ze niekedy nevidis co je za zakrutou a pri 50000 uz vies ze to naburas a nevies s tym nic urobit |
len ked ti ide o vitazstvo tak to je stale sranda?
Št 12.10.2006, 15:47 |
|
|
|