Autor |
Správa |
Mysho
Okruhový závodník
Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
|
|
|
|
KP s keinom zase neviete citat...pisal som ze sa mi nepaci? vyjadril som svoj nazor na tuning toho auta...padla tam jedina zmienka o tom ze sa mi nepaci? ja neviem ci je to take tazke pochopit ale k obsahu vasich hlav sa nevyjadrujem
takze nabuduce lepsie citat a nebyt zase moc mudry ok?
kein skurvenyyyyyy
Št 14.9.2006, 23:28 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
| | KP s keinom zase neviete citat...pisal som ze sa mi nepaci? vyjadril som svoj nazor na tuning toho auta...padla tam jedina zmienka o tom ze sa mi nepaci? ja neviem ci je to take tazke pochopit ale k obsahu vasich hlav sa nevyjadrujem
takze nabuduce lepsie citat a nebyt zase moc mudry ok?
kein skurvenyyyyyy |
pisal som snad zese ti nepaci?? mysho zase trapas dmnce ... priste lepe cti... Mysho double dojebanýýýýý..... tagze zas nedelej chytraka a nauc se vyznam slov
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Pi 15.9.2006, 07:32 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
|
|
|
|
to pise ten pravy clovek fakt taky trapny prispevok dokazes zosmolit len a len ty jeden vacsi dmt nez druhy...takze fuck you
Pi 15.9.2006, 12:29 |
|
|
MAFIOZO
Skúsený tuner
Založený: 22.07.2006 Príspevky: 327 Bydlisko: East Compton
|
|
|
|
preco je v conteste take hnusne auto,ved sa ani poriadne vytunit neda!!!
Pi 15.9.2006, 14:38 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
|
1) nie je hnusne, je krasne
2) aby sa ukazali schopnosti tunerov, nie ?
3) ...alebo ho netun
Pi 15.9.2006, 14:42 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
2 Mysho: Nauc se cist...
2 Boss: Have fun...
Pi 15.9.2006, 14:45 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | to pise ten pravy clovek fakt taky trapny prispevok dokazes zosmolit len a len ty jeden vacsi dmt nez druhy...takze fuck you |
co to meles ?? kde jsem napsal ze se ti nelibi?? uvedom si vyznam pismenek to ze nejsi schopen tunit corollu je tvoje vec... tak ji netun! ale nedrzkuj a prestan bezduvodne nadavat uzivatelum fora vcetne mne ber ta jako varovani zacinas me srat! v mnozstvi vesim nez malem..
|
|
Pi 15.9.2006, 14:46 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | preco je v conteste take hnusne auto,ved sa ani poriadne vytunit neda!!! |
myl jen ty neumis poradne tunit nikdo te nenuti nemusus se zucastnit gdyz nechces ale tady se pozna kdo jen tuzi a kdo opravdu ms cit a tuni..
|
|
Pi 15.9.2006, 14:49 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
Založený: 16.02.2005 Príspevky: 988 Bydlisko: Quiet "Duck" Locality
|
|
|
|
| | | | preco je v conteste take hnusne auto,ved sa ani poriadne vytunit neda!!! |
myl jen ty neumis poradne tunit nikdo te nenuti nemusus se zucastnit gdyz nechces ale tady se pozna kdo jen tuzi a kdo opravdu ms cit a tuni.. | ...alebo to ze co sa paci jednostranemu osadenstvu fora
Pi 15.9.2006, 14:54 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | | | | | preco je v conteste take hnusne auto,ved sa ani poriadne vytunit neda!!! |
myl jen ty neumis poradne tunit nikdo te nenuti nemusus se zucastnit gdyz nechces ale tady se pozna kdo jen tuzi a kdo opravdu ms cit a tuni.. | ...alebo to ze co sa paci jednostranemu osadenstvu fora |
nejde o to komu se libi ale o to jak si stim poradis
|
|
Pi 15.9.2006, 15:11 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
Bubak nemas pravdu, ak narazas na to ze si auta do contestov volime len podla seba...velakrat sme posluchli aj vas, trebars s tym mustangom... a mimochodom, auta vyberame snad my a nie vy
Pi 15.9.2006, 15:11 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
ja napriklad do contestu vubec nezasahuju.. je urcita skupina vip lidi co se o to staraj a tim padem je to jen a jen na nich ono se o tom mozna nemluvi ale VIP je opravdu vic nez bezny uzivatel tim padem maji i vetsi pravomoce a nadrazennost vam nezbyva nez jen tise nesouhlasit nebo to respektovat ...ne ze se tu zacnete nasirat jako napriklad pan mysho..
|
|
Pi 15.9.2006, 15:23 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
|
|
|
|
| | Bubak nemas pravdu, ak narazas na to ze si auta do contestov volime len podla seba...velakrat sme posluchli aj vas, trebars s tym mustangom... a mimochodom, auta vyberame snad my a nie vy | Samozrejme,chcel som vediet reakciu.
Avsak teraz to prehodim na hlasovanie,kolko vlastne ludi hlasuje,ked si to tak pozrieme tak stale ty isty,takze vlastne vysledky su a budu stale take iste Nie?
Pi 15.9.2006, 16:17 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
Bubak: vysledky predsa zalezia od tych co hlasuju, hlasovat mozu vsetci... viacmenej do toho nemozme zasiahnut (max tak svojimi hlasmy), my ich potom iba spocitavame...
Pi 15.9.2006, 16:20 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
|
|
|
|
To beriem,ale dudam vlastne nad tym zmyslom ze preco sa tie ranky vlastne davaju,aj tak ho podla uvazena vyhra ten stanoveny clovek,pretoze hlasuju iba ty isty uzivatelia.
Btw.:Bolo by aspon treba 1000 hlasov a budem spokojny
Pi 15.9.2006, 16:24 |
|
|
MAFIOZO
Skúsený tuner
Založený: 22.07.2006 Príspevky: 327 Bydlisko: East Compton
|
|
|
|
| | | | preco je v conteste take hnusne auto,ved sa ani poriadne vytunit neda!!! |
myl jen ty neumis poradne tunit nikdo te nenuti nemusus se zucastnit gdyz nechces ale tady se pozna kdo jen tuzi a kdo opravdu ms cit a tuni.. |
iba hovorim ze to je hnusne auto
Pi 15.9.2006, 17:20 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | | | | | preco je v conteste take hnusne auto,ved sa ani poriadne vytunit neda!!! |
myl jen ty neumis poradne tunit nikdo te nenuti nemusus se zucastnit gdyz nechces ale tady se pozna kdo jen tuzi a kdo opravdu ms cit a tuni.. |
iba hovorim ze to je hnusne auto |
hovoris ze se neda vytunit
|
|
Pi 15.9.2006, 17:27 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
There is no tuning, there is tuzing...
Pi 15.9.2006, 18:03 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
..........
omg
vsetci sa tu hadate ale zaroven si aj davate zapravdu,toto svet nevidel
vsetky auta sa daju vytunit a ako tu uz bolo spominane je len na ume tunerov ako s tym nalozia,napriklad tie tuningy ktore uz su, jasne ukazuju kto ma talent a kto iba hadze komponenty a vinyly aby to "aspon nejak vizeralo a ladilo"
vase hadky su malicherne a onicom,radsej si to vyriadte osobne a dajte to na youtube
Pi 15.9.2006, 18:15 |
|
|
marlin
Modelář
Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
|
|
|
|
takze....
prvni vec, nechci tady zadny OT, ani Flame war, jestli se chcete mermomoci hadat, tak si to vyridte pres SZ, nebo ICQ, nas ostatni nezajima jak si nadavate do dementu..... plati hlavne pro Keina a Mysha...
Za druhe, byl to muj napad, dat do contestu Corollu, takze nenadavej KingPimovy, ale mne, jen jsem chtel vydet, jak si s tim kdo poradi, a kdo ma nejaky cit pro esteticno a kdo to jen tak na auto nahazi
za treti Bubaku, nevim proc ti pripada hlasovani nespravedlive? hlasujes taky? nebo ne... jestli ne, tak teda nevim co tady zase rozpoutavas nejake necvole, mas taky ve svych rukou, my (ja, KP, Nitro) na to vliv nemame jak to dopadne)
dalsi vec, co se tyka vyberu auta do contestu´... snazime se vam vyhovet, jak jen to de, kdyz se na nejakem dohodnete, neni problem, ho sem dat, kdyz ne, tak zalezi na nas, a abych mluvil za sebe, ja sem drsny.... viz Corolla
takze jestli jeste jednou uvidim naznak Flame War, hned mazu...
_________________ |
|
Pi 15.9.2006, 19:13 |
|
|
|