Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
.: Všeobecný pokec k tuning Contestu :.
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 69, 70, 71  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » NFS Tuning Contest forum Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
.: Všeobecný pokec k tuning Contestu :.
Autor Správa
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
KP s keinom zase neviete citat...pisal som ze sa mi nepaci? Rolling Eyes vyjadril som svoj nazor na tuning toho auta...padla tam jedina zmienka o tom ze sa mi nepaci? Confused ja neviem ci je to take tazke pochopit ale k obsahu vasich hlav sa nevyjadrujem Mr. Green

takze nabuduce lepsie citat Mr. Green a nebyt zase moc mudry ok? Mr. Green
kein skurvenyyyyyy Mr. Green

PUSH PEDAL TO THE METAL!!!!!
Št 14.9.2006, 23:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004

Mysho Napísal:
KP s keinom zase neviete citat...pisal som ze sa mi nepaci? Rolling Eyes vyjadril som svoj nazor na tuning toho auta...padla tam jedina zmienka o tom ze sa mi nepaci? Confused ja neviem ci je to take tazke pochopit ale k obsahu vasich hlav sa nevyjadrujem Mr. Green

takze nabuduce lepsie citat Mr. Green a nebyt zase moc mudry ok? Mr. Green
kein skurvenyyyyyy Mr. Green

pisal som snad zese ti nepaci?? mysho zase trapas dmnce ... priste lepe cti... Mysho double dojebanýýýýý..... Mr. Green Mr. Green tagze zas nedelej chytraka a nauc se vyznam slov Wink

Pi 15.9.2006, 07:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006

to pise ten pravy clovek fakt Wink taky trapny prispevok dokazes zosmolit len a len ty Mr. Green jeden vacsi dmt nez druhy...takze fuck you Mr. Green

PUSH PEDAL TO THE METAL!!!!!
Pi 15.9.2006, 12:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
MAFIOZO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 22.07.2006

preco je v conteste take hnusne auto,ved sa ani poriadne vytunit neda!!!

Pi 15.9.2006, 14:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004

1) nie je hnusne, je krasne
2) aby sa ukazali schopnosti tunerov, nie ?
3) ...alebo ho netun

Team eNETiS Website
Pi 15.9.2006, 14:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

2 Mysho: Nauc se cist...

2 Boss: Have fun...

Mr. Green

Pi 15.9.2006, 14:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Mysho Napísal:
to pise ten pravy clovek fakt Wink taky trapny prispevok dokazes zosmolit len a len ty Mr. Green jeden vacsi dmt nez druhy...takze fuck you Mr. Green

co to meles ?? kde jsem napsal ze se ti nelibi?? uvedom si vyznam pismenek to ze nejsi schopen tunit corollu je tvoje vec... tak ji netun! ale nedrzkuj a prestan bezduvodne nadavat uzivatelum fora vcetne mne ber ta jako varovani zacinas me srat! v mnozstvi vesim nez malem.. Exclamation crazy

Pi 15.9.2006, 14:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Boss Napísal:

myl jen ty neumis poradne tunit Wink nikdo te nenuti nemusus se zucastnit gdyz nechces ale tady se pozna kdo jen tuzi a kdo opravdu ms cit a tuni..

Pi 15.9.2006, 14:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005

Kein Napísal:
Boss Napísal:

myl jen ty neumis poradne tunit Wink nikdo te nenuti nemusus se zucastnit gdyz nechces ale tady se pozna kdo jen tuzi a kdo opravdu ms cit a tuni..
...alebo to ze co sa paci jednostranemu osadenstvu fora Wink

Pi 15.9.2006, 14:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Bubak Napísal:
Kein Napísal:
Boss Napísal:

...alebo to ze co sa paci jednostranemu osadenstvu fora Wink

nejde o to komu se libi ale o to jak si stim poradis Wink

Pi 15.9.2006, 15:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

Bubak nemas pravdu, ak narazas na to ze si auta do contestov volime len podla seba...velakrat sme posluchli aj vas, trebars s tym mustangom... a mimochodom, auta vyberame snad my a nie vy Mr. Green

Team eNETiS Website
Pi 15.9.2006, 15:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

ja napriklad do contestu vubec nezasahuju.. je urcita skupina vip lidi co se o to staraj a tim padem je to jen a jen na nich ono se o tom mozna nemluvi ale VIP je opravdu vic nez bezny uzivatel tim padem maji i vetsi pravomoce a nadrazennost vam nezbyva nez jen tise nesouhlasit nebo to respektovat ...ne ze se tu zacnete nasirat jako napriklad pan mysho..

Pi 15.9.2006, 15:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

NitrO Napísal:
Bubak nemas pravdu, ak narazas na to ze si auta do contestov volime len podla seba...velakrat sme posluchli aj vas, trebars s tym mustangom... a mimochodom, auta vyberame snad my a nie vy Mr. Green
Samozrejme,chcel som vediet reakciu.

Avsak teraz to prehodim na hlasovanie,kolko vlastne ludi hlasuje,ked si to tak pozrieme tak stale ty isty,takze vlastne vysledky su a budu stale take iste Idea Nie? Wink

Pi 15.9.2006, 16:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
NitrO
VIP member
VIP member

Bubak: vysledky predsa zalezia od tych co hlasuju, hlasovat mozu vsetci... viacmenej do toho nemozme zasiahnut (max tak svojimi hlasmy), my ich potom iba spocitavame...

Team eNETiS Website
Pi 15.9.2006, 16:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

To beriem,ale dudam vlastne nad tym zmyslom ze preco sa tie ranky vlastne davaju,aj tak ho podla uvazena vyhra ten stanoveny clovek,pretoze hlasuju iba ty isty uzivatelia.

Btw.:Bolo by aspon treba 1000 hlasov a budem spokojny Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Pi 15.9.2006, 16:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
MAFIOZO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 22.07.2006

Kein Napísal:
Boss Napísal:

iba hovorim ze to je hnusne auto

Pi 15.9.2006, 17:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Boss Napísal:
Kein Napísal:
Boss Napísal:

iba hovorim ze to je hnusne auto

hovoris ze se neda vytunit Wink

Pi 15.9.2006, 17:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

There is no tuning, there is tuzing... Mr. Green

Pi 15.9.2006, 18:03 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
KingPimp
Administrátor
Administrátor

Založený: 12.09.2004

..........

Confused

omg

vsetci sa tu hadate ale zaroven si aj davate zapravdu,toto svet nevidel Laughing
vsetky auta sa daju vytunit a ako tu uz bolo spominane je len na ume tunerov ako s tym nalozia,napriklad tie tuningy ktore uz su, jasne ukazuju kto ma talent a kto iba hadze komponenty a vinyly aby to "aspon nejak vizeralo a ladilo"

vase hadky su malicherne a onicom,radsej si to vyriadte osobne a dajte to na youtube Mr. Green

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
Pi 15.9.2006, 18:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
marlin
Modelář
Modelář

Založený: 01.11.2004

takze....

prvni vec, nechci tady zadny OT, ani Flame war, jestli se chcete mermomoci hadat, tak si to vyridte pres SZ, nebo ICQ, nas ostatni nezajima jak si nadavate do dementu..... plati hlavne pro Keina a Mysha...

Za druhe, byl to muj napad, dat do contestu Corollu, takze nenadavej KingPimovy, ale mne, jen jsem chtel vydet, jak si s tim kdo poradi, a kdo ma nejaky cit pro esteticno a kdo to jen tak na auto nahazi

za treti Bubaku, nevim proc ti pripada hlasovani nespravedlive? hlasujes taky? nebo ne... jestli ne, tak teda nevim co tady zase rozpoutavas nejake necvole, mas taky ve svych rukou, my (ja, KP, Nitro) na to vliv nemame jak to dopadne)

dalsi vec, co se tyka vyberu auta do contestu´... snazime se vam vyhovet, jak jen to de, kdyz se na nejakem dohodnete, neni problem, ho sem dat, kdyz ne, tak zalezi na nas, a abych mluvil za sebe, ja sem drsny.... viz Corolla Wink

takze jestli jeste jednou uvidim naznak Flame War, hned mazu...

Pi 15.9.2006, 19:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » NFS Tuning Contest forum Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 69, 70, 71  Ďalší
Strana 31 z 71
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď