Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Da sa pohnut z dzipamy??
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Most Wanted Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Da sa pohnut z dzipamy??
Autor Správa
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
No prave vtedy sa to dost hodi, niekedy vyviaznes od polisov prave vdaka nitru Mr. Green .

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
So 26.8.2006, 00:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kopirantna100%
Divák
Divák

Založený: 24.05.2006

Mr. Green vsetko sa da , ked sa chce

So 26.8.2006, 09:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006

alebo obcas pri roadblockoch s suvckami ked idem moc pomaly ale pri zavodoch ho skoro vobec nepouzivam... Mr. Green Mr. Green

PUSH PEDAL TO THE METAL!!!!!
So 26.8.2006, 14:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

Sa_pik Napísal:
hosi ale nevite ako na nich ked vas nahanaju normalne ako 6 stupen hladanosti??

no myslim ze SUV ta nahanaju pri 7...a jako na nich? jako na normalne policajne auta...znicit!!!! Mr. Green pomocou tych pursuit breakerov...a ked idu oproti tebe tak na poslednu chvilu sa uhnut....a pri roadblockoch sa nekedy daju obist...po strane...alebo potom ist do toho stredneho...ako vravela 350Z ale speedbreaker nikdy nepouzivam....da sa to aj bez toho...v pohode...len treba vediet jak na to

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Po 9.10.2006, 20:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
DIEGO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006

najhorsie je ked su zdvojene SUV-cka potom sa to tazko rozraza

Po 9.10.2006, 20:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

ked su zdvojene napr v tuneli tak je najlepsie ist uplne popri stene...to ich v pohode rozrazis...a nerozhadze ta to...
a este jednu vec nechapem...napr na urovni 5 preco niekedy davaju do roadblockov corvettu za 60 000? ja niesom proti ale je to nelogicke ked je to auto vydane na pospas...a takmer na istu smrt Velmi štastný taku istu ulohu by splnilo aj auto za 20 000 alebo cross za 300 000 Mr. Green

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Po 9.10.2006, 20:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
DIEGO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006

Cross by bol najlepsi Twisted Evil

Po 9.10.2006, 20:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

taky roadblock z piatich crossov...joj sak by som to aj otocil a setkych ich prekotil na strechu...ako to tak niekedy robim ked ma nikto stale nenahana...tak vsetkych v roadblocku znicim...cas bezi...bounty nabieha...na autach tiez neco ziskam...tak preco nie? Mr. Green

Po 9.10.2006, 20:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Jossie
Divák
Divák

Založený: 16.03.2006

bavorak Napísal:
taky roadblock z piatich crossov...joj sak by som to aj otocil a setkych ich prekotil na strechu...ako to tak niekedy robim ked ma nikto stale nenahana...tak vsetkych v roadblocku znicim...cas bezi...bounty nabieha...na autach tiez neco ziskam...tak preco nie? Mr. Green

Si moj človek , lebo aj ja sa rad otočim a rozflákam ich všetkých v rade až potom mám pokoj na duši bounce
Ut 10.10.2006, 17:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

alebo ked idu oproti vam suv a zavami tiez daky fizli tak tych za vami treba vytlacit do suv niekedy sa to podary
Ut 10.10.2006, 17:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Kopo*
Divák
Divák

Založený: 26.10.2006

Príspevok suvcka Odpovedať s citátom
Co som tu cital viete ono sa to lahko vravi, ja som zatial len lama mam 27% kariery a som mal: Punto, Supru, Eclipsa a teraz mam Cayman. Ked som mal Eclipsa tak som zdrhal polisom na dialnici okolo rosewoodu a heat som mal 4 a nahanali ma ti cierni chujovia (neviem co to je ale corvetta to neni ale lepsie ako to obycajne) a isiel som asi 170mph lebo som ich mal za sebou asi 12 takze som chcel ist na bejzbalovy stadion lenze dve sproste SUVcka sa naondili spredu isiel som spoza kopca vsetko rozmazane z motion bluru a tresli to do mna spredu zprava otocili ma a busted...... nemal som sancu ani zareagovat ne to este zapinat pb alebo nebodaj uhybat!
Št 26.10.2006, 14:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
milko
Divák
Divák

Založený: 15.03.2007

Hej da sa., Treba si to hasit plnym kotlom oproti nim a cakat ako to dopadne. Confused

Pi 16.3.2007, 14:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Most Wanted Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Strana 3 z 3
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď