Autor |
Správa |
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
cize tak ako to bolo doteraz....
Št 17.8.2006, 15:58 |
|
|
Jojo
Skúsený tuner
Založený: 18.05.2006 Príspevky: 453
|
|
|
|
| | cize tak ako to bolo doteraz.... |
ano ale chcelo by to nejaky hit ako v U1 Get Low. ved to si doteraz kazdy dobre pameta a pozna to
|
|
Št 17.8.2006, 16:01 |
|
|
Rockordie
Divák
Založený: 17.08.2006 Príspevky: 34 Bydlisko: Blava
|
|
ee |
|
| | | | | | Lol hlavne v tom videu Skoda 120L aka lowrider |
to je brutal cool . to bola riadna haluz |
nooo to bol brutal | nene nesuhlasim ziadny metal rock ktory mam samozrejme najradsej ale ked si predstavim ako napr.tunujem 350 ko a pocujem tam naky muse alebo ac/dc tak to teda ne...radsej hipiti hopa ktory sa tam kuwa hodi a neznasam ho...inak ja som za japonsky raqp kto videl tokyo drift vie preco...hodi sa
_________________ som lama a necitam pravidla! |
|
Št 17.8.2006, 17:41 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
Št 17.8.2006, 17:55 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
hip-hop je cely smiesny, v NFS byvalo vzdy techno/dance a bolo to super, len od undergroundu tam zacali davat tie americke smazky, a teraz kazdy pise ako sa to tam hrozne hodi a aka je to tradicia...
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Št 17.8.2006, 17:57 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
Št 17.8.2006, 17:59 |
|
|
Rockordie
Divák
|
|
eesdafdv |
|
| | hip-hop je cely smiesny, v NFS byvalo vzdy techno/dance a bolo to super, len od undergroundu tam zacali davat tie americke smazky, a teraz kazdy pise ako sa to tam hrozne hodi a aka je to tradicia... | myslim si ze to techno nebola ziadna vyhra...skor horsie...radsej smiesny japonsky rap...a nejde o to ci to bola tradicia ale ci to pasuje...hodi sa
|
Št 17.8.2006, 18:01 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
Re: eesdafdv |
|
| | | | hip-hop je cely smiesny, v NFS byvalo vzdy techno/dance a bolo to super, len od undergroundu tam zacali davat tie americke smazky, a teraz kazdy pise ako sa to tam hrozne hodi a aka je to tradicia... | myslim si ze to techno nebola ziadna vyhra...skor horsie...radsej smiesny japonsky rap...a nejde o to ci to bola tradicia ale ci to pasuje...hodi sa | no ale podla mna k zavodu sa hodi viac techno ako ked mi tam nejaky 2 metrovy cernoch rozprava o tom jak kazdy den musi odbachnut 12 ludi aby mal na chleba
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Št 17.8.2006, 18:05 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
Japonsky rap je strasny sry
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Št 17.8.2006, 18:06 |
|
|
skylinegirl
Divák
Založený: 30.07.2006 Príspevky: 78 Bydlisko: v aute ;)
|
|
|
| | | | | | hip-hop je cely smiesny, v NFS byvalo vzdy techno/dance a bolo to super, len od undergroundu tam zacali davat tie americke smazky, a teraz kazdy pise ako sa to tam hrozne hodi a aka je to tradicia... | myslim si ze to techno nebola ziadna vyhra...skor horsie...radsej smiesny japonsky rap...a nejde o to ci to bola tradicia ale ci to pasuje...hodi sa | no ale podla mna k zavodu sa hodi viac techno ako ked mi tam nejaky 2 metrovy cernoch rozprava o tom jak kazdy den musi odbachnut 12 ludi aby mal na chleba |
lol hiphop do menu ne do zavodov
|
|
Št 17.8.2006, 18:25 |
|
|
Awattar
Ilegálny závodník
Založený: 13.08.2006 Príspevky: 576 Bydlisko: medzi klavesnicou a stoličkou
|
|
|
|
jj presne, Hip-hop sa skor hodi do menu a The Prodigy do zavodov ..
|
|
Št 17.8.2006, 19:57 |
|
|
skylinegirl
Divák
|
|
|
|
a nezabudajte na static-x oni maju super hudbu
|
|
Št 17.8.2006, 19:59 |
|
|
Rockordie
Divák
|
|
uiydg |
|
| | Japonsky rap je strasny sry | no doriti jak ti to mam uz objasnit???japonsky rap je sracka ako cely rap a hipiti hopa...aleee hodi sa tam...ja nehovorim ze neni strasny.ale nake prodigy pocuwat pri jazdeni je kokotina a rock tiez
|
Št 17.8.2006, 21:44 |
|
|
Rockordie
Divák
|
|
|
| | | | | | hip-hop je cely smiesny, v NFS byvalo vzdy techno/dance a bolo to super, len od undergroundu tam zacali davat tie americke smazky, a teraz kazdy pise ako sa to tam hrozne hodi a aka je to tradicia... | myslim si ze to techno nebola ziadna vyhra...skor horsie...radsej smiesny japonsky rap...a nejde o to ci to bola tradicia ale ci to pasuje...hodi sa | no ale podla mna k zavodu sa hodi viac techno ako ked mi tam nejaky 2 metrovy cernoch rozprava o tom jak kazdy den musi odbachnut 12 ludi aby mal na chleba | alebo aky maju tazky zivot ze denne pretiahnu zopät negric...no ale hodi sa
|
Št 17.8.2006, 21:45 |
|
|
skylinegirl
Divák
|
|
|
|
a tebe sa hodi do pretekov iba hiphop ci jak????
|
|
Št 17.8.2006, 21:46 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
Re: uiydg |
|
| | | | Japonsky rap je strasny sry | no doriti jak ti to mam uz objasnit???japonsky rap je sracka ako cely rap a hipiti hopa...aleee hodi sa tam...ja nehovorim ze neni strasny.ale nake prodigy pocuwat pri jazdeni je kokotina a rock tiez |
Akoze sorry ale dost si protirecis...ale necham ta tak, a do pretekov hip-hop? Loool sak to chce nieco dynamicke hip-hop tak do menu .
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Št 17.8.2006, 21:50 |
|
|
Jojo
Skúsený tuner
|
|
|
|
vsak nechapete hip-hop do menu a do zavodov nejaka tvrda hudba ale nie zas nejaky death metal inak, ked sme pri tej hudbe prave pocuvam sondtrack z U1
|
|
Št 17.8.2006, 21:51 |
|
|
skylinegirl
Divák
|
|
|
| | | | | | Japonsky rap je strasny sry | no doriti jak ti to mam uz objasnit???japonsky rap je sracka ako cely rap a hipiti hopa...aleee hodi sa tam...ja nehovorim ze neni strasny.ale nake prodigy pocuwat pri jazdeni je kokotina a rock tiez |
Akoze sorry ale dost si protirecis...ale necham ta tak, a do pretekov hip-hop? Loool sak to chce nieco dynamicke hip-hop tak do menu . |
presne tak...nedokazala by som pocuvat hip-hop v zavodoch...sak to je od veci..ides tam, rezes zakruty,brutalne rychlosti a manevre tam predvadzas a zrazu do toho taky pohodacky hip hopik...konec
|
|
Št 17.8.2006, 21:57 |
|
|
Jojo
Skúsený tuner
|
|
|
| | | | | | | | Japonsky rap je strasny sry | no doriti jak ti to mam uz objasnit???japonsky rap je sracka ako cely rap a hipiti hopa...aleee hodi sa tam...ja nehovorim ze neni strasny.ale nake prodigy pocuwat pri jazdeni je kokotina a rock tiez |
Akoze sorry ale dost si protirecis...ale necham ta tak, a do pretekov hip-hop? Loool sak to chce nieco dynamicke hip-hop tak do menu . |
presne tak...nedokazala by som pocuvat hip-hop v zavodoch...sak to je od veci..ides tam, rezes zakruty,brutalne rychlosti a manevre tam predvadzas a zrazu do toho taky pohodacky hip hopik...konec |
presne tak ako spomina kolegina do zavodov to chce nieco akcneho ale myslim, ze sa da nastavit, kde ktore songy chcete
|
|
Št 17.8.2006, 22:03 |
|
|
skylinegirl
Divák
|
|
|
Št 17.8.2006, 22:06 |
|
|
|