Autor |
Správa |
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
Ako na obnovenie stareho uctu hamachi? |
|
Chcem sa spytat ako sa da obnovit stary ucet na hamachi. Po formate mam novu IP adresu a potrebujem spat tu staru aj zo vsetkymi sietami, kde som bola prihlasena. Mam aj zalohu registracnych hodnot, ale ked ich zapisem cez regedit, ucet sa sice obnovi, ale hamachi prestane uplne reagovat. Nemate s tym niekto skusenosti? Diky za kazdu radu
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Pi 21.7.2006, 22:52 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
Založený: 16.02.2005 Príspevky: 988 Bydlisko: Quiet "Duck" Locality
|
|
|
|
No takze osobne s tym nemam dost skusenosti,ale nieco som nasiel.
http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=7132&Itemid=0&limit=1&limitstart=2
cast Jak si obnovím starý Hamachi po reinstalaci Windows?
Alebo toto: http://forum.hamachi.cz/viewtopic.php?t=696
| | Stači si zálohovat pouze soubory, které najdeš v systémové složce hamachi a po reinstalaci Windows nainstalovat znova Hamachi a tyto zálohované soubory opět nakopirovat do systémove složky Hamachi.
Soubory, které je nutno zálohovat :
hamachi.ini
client.pub
client.pri |
Ale toto si osobne myslim ze si spravila,no ale mozno tam nieco najdes
Nemohlo sa napr. stat ze si na nejaky zabidla,su tam vsetky tri?
/Edit:Opravena citacia
So 22.7.2006, 08:05 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
So 22.7.2006, 09:52 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
Diky za navod, uz som to skusala pomocou prenesenia accountu zo stareho na novy podla tohto
http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=6403&postdays=0&postorder=asc&start=0
som rada, ze to funguje, prenesenia prebehlo uplne bez problemov, stacilo zadat staru IP s heslom a novu IP s prislusnym hlavnym heslom.
Po prihlaseni na server normalne nabehnu pekne vsetky siete, len problem je ze to potom hned aj zamrzne. Skusim sa pozriet este na hamachi forum, ci s tym niekto nemal podobne problemy, a ked sa mi to nepodari vyriesit, tak sa budem musiet asi s tym starym accountom rozlucit, a spravit si novy
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
So 22.7.2006, 10:39 |
|
|
|
|
|
|