Autor |
Správa |
Spud
Začínajúci tuner
Založený: 16.11.2004 Príspevky: 137
|
|
|
|
| | nic sa nebude menit, mozno v dalsej sutazi... a neviem preco by podmienkou malo byt dx9, to by sa nikdo okrem vas nezapojil |
hm takze golfa
|
|
Pi 26.11.2004, 16:50 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
furt musite mat nejake narazky nabuduce vam ziadne hl2 nevybavim a basta nic sa vam nepaci furt musite brblat
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Pi 26.11.2004, 16:51 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
|
| | A disky vyzeraju s tym kontrastom rozhodne lepsie:)) |
Ale to nevidis jak je barevnost uplne nekde jinde ? vsak modra kapota je skoro cerna. Tak dej na disky svetlejsi barvu budou vypadat jinak. O tohle prece jde. Ne o retuse grafickym efektem. Auto ma byt videt tak jak vypada.
| | nic sa nebude menit, mozno v dalsej sutazi... a neviem preco by podmienkou malo byt dx9, to by sa nikdo okrem vas nezapojil |
To neni podminka, ale doporuceni. Myslis ze by melo krasne vytuneny auto v DX7 sanci proti auto s DX9 ? Tady vidite jak vypada ten mustang nahore v DX7.
| | furt musite mat nejake narazky nabuduce vam ziadne hl2 nevybavim a basta nic sa vam nepaci furt musite brblat |
nikdo nebrbla, konstruktivne diskutujeme. nikdo ti nerika, ze to musis zmenit, ale clovek se prece uci cely zivot a vic hlav vic vi . NAhodou jsi sikulka, ze jsi to domluvil, to se musi nechat .
|
|
Pi 26.11.2004, 17:02 |
|
|
Spud
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | | | A disky vyzeraju s tym kontrastom rozhodne lepsie:)) |
Ale to nevidis jak je barevnost uplne nekde jinde ? vsak modra kapota je skoro cerna. Tak dej na disky svetlejsi barvu budou vypadat jinak. O tohle prece jde. Ne o retuse grafickym efektem. Auto ma byt videt tak jak vypada.
To neni podminka, ale doporuceni. Myslis ze by melo krasne vytuneny auto v DX7 sanci proti auto s DX9 ? Tady vidite jak vypada ten mustang nahore v DX7.
| | furt musite mat nejake narazky nabuduce vam ziadne hl2 nevybavim a basta nic sa vam nepaci furt musite brblat |
nikdo nebrbla, konstruktivne diskutujeme. nikdo ti nerika, ze to musis zmenit, ale clovek se prece uci cely zivot a vic hlav vic vi . NAhodou jsi sikulka, ze jsi to domluvil, to se musi nechat . |
nj ale jak to dam do dx9 kdyz me to nepodporuje grafarna?
|
|
Pi 26.11.2004, 17:05 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
Pi 26.11.2004, 17:27 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
JE SICE JASNE ZE TI CO MAJO 9XXX MAJI VYHODU ALE JAKKUB RIKAL ZE BUDE CUCET NA AUTO A NE NA EFEKTY...TAK KLIDEK..
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
So 27.11.2004, 11:59 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
So 27.11.2004, 12:25 |
|
|
Lepra
Divák
Založený: 26.11.2004 Príspevky: 11
|
|
|
|
No dufam ze Jakkub neni zatazeny na preplacany tunning
|
|
So 27.11.2004, 22:02 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
no tak sutaz o HL2 je teraz na otazky a tuning budete moct predvadzat v novej sekcii ktoru spustim coskoro... tam budu o tuningu kazdy mesiac rozhodovat citatelia v anketach. ale kedze do takej internetovej ankety sa daju lahko nacitat hlasy ako odmena bude len dobry pocit a samozrejme cestne miesto na webe... samozrejme ti co uz poslali svoje auta do sutaze o HL2 su do tuningu mesiaca zapojeni automaticky. a aby sa nepovedalo tak uz sa nehra o 3 ks ale o 5. takze tak.
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
|
So 27.11.2004, 23:41 |
|
|
Lepra
Divák
Založený: 26.11.2004 Príspevky: 11
|
|
|
So 27.11.2004, 23:57 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
|
| | no tak sutaz o HL2 je teraz na otazky a tuning budete moct predvadzat v novej sekcii ktoru spustim coskoro... tam budu o tuningu kazdy mesiac rozhodovat citatelia v anketach. ale kedze do takej internetovej ankety sa daju lahko nacitat hlasy ako odmena bude len dobry pocit a samozrejme cestne miesto na webe... samozrejme ti co uz poslali svoje auta do sutaze o HL2 su do tuningu mesiaca zapojeni automaticky. a aby sa nepovedalo tak uz sa nehra o 3 ks ale o 5. takze tak. |
Uz o 5 ? no tak to je parada, vyhrajeme vsichni .... vic sem na forum nechodi
Ne 28.11.2004, 00:54 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
moc by som sa netesil je to tam asi 2 hodiny a uz mi doslo 40 mailov
|
Ne 28.11.2004, 01:39 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
|
Takze je tedka stejne vymaz. Skoda, soutez o nejhezci tuning se mi libila vic, nez ty detsky lehke otazky. PRoblem si myslim byl v subjektivite hodnoceni, ale to je jine tema.
Presto bude mit 5 lidi jiste velikanskou radost. Bohuzel tato soutez jiz nijak nesouvisi s NFSU2 a proto, proc tu vlastne je ?
Ja stary rypal, nedam pokoj a nedam
Po 29.11.2004, 01:35 |
|
|
Spud
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | Takze je tedka stejne vymaz. Skoda, soutez o nejhezci tuning se mi libila vic, nez ty detsky lehke otazky. PRoblem si myslim byl v subjektivite hodnoceni, ale to je jine tema.
Presto bude mit 5 lidi jiste velikanskou radost. Bohuzel tato soutez jiz nijak nesouvisi s NFSU2 a proto, proc tu vlastne je ?
Ja stary rypal, nedam pokoj a nedam |
taky me tyo mrzi ze se to promenilo v otazky ale aspon ze budou kazdy mesic ty ankety neb co to ma byt
|
|
Po 29.11.2004, 02:03 |
|
|
Dzjukijc
bot
Založený: 03.11.2004 Príspevky: 16777215
|
|
|
|
| | Takze je tedka stejne vymaz. Skoda, soutez o nejhezci tuning se mi libila vic, nez ty detsky lehke otazky. PRoblem si myslim byl v subjektivite hodnoceni, ale to je jine tema.
szhlas, mohol si nechat tie 3 HL2 za ten tuning a 2 za otazky
_________________ >> addio << |
|
Po 29.11.2004, 15:23 |
|
|
shinnok
Divák
Založený: 25.11.2004 Príspevky: 62 Bydlisko: slovakiaaaaa
|
|
|
|
Myslím, ze som tuto temu radsej nemal zacinat......
|
|
Po 29.11.2004, 15:30 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
este aby mi niekto posielal maily ze mi vyvrazdi celu rodinu za to ze som nevybral jeho lebo jeho bol najkrajsi, hahah to radsej nie
|
Po 29.11.2004, 17:23 |
|
|
pukanec,
Anonymný
|
|
Po 29.11.2004, 17:29 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
Já tě zabijjuuuu......
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Ut 30.11.2004, 16:35 |
|
|
pukanec,
Anonymný
|
kein |
|
kein ten obrazok ktory mas pri nikcu si y???
ak ano tak
ak nie tak nic
|
|
Ut 30.11.2004, 17:10 |
|
|
|
|
|
|