Autor |
Správa |
Dzjukijc
bot

Založený: 03.11.2004 Príspevky: 16777215
 |
|
|
|
 |  | s tim souhlasim a jeste me napadlo co kdyby se zadalo at kazdy tuni stejne auto |
navrhujem tieto dve : Opel Corsa alebo Peugeot 106 
_________________ >> addio << |
|
Pi 26.11.2004, 13:51 |
|
 |
Spud
Začínajúci tuner

Založený: 16.11.2004 Príspevky: 137
 |
|
|
|
 |  |  |  | s tim souhlasim a jeste me napadlo co kdyby se zadalo at kazdy tuni stejne auto |
navrhujem tieto dve : Opel Corsa alebo Peugeot 106  |
ja navrhuju neajke ktere maji obe verze
|
|
Pi 26.11.2004, 13:52 |
 |
 |
Dzjukijc
bot

Založený: 03.11.2004 Príspevky: 16777215
 |
|
|
|
 |  |
ja navrhuju neajke ktere maji obe verze |
????? v SR a CR sa da kupit iba europska verzia 
_________________ >> addio << |
|
Pi 26.11.2004, 13:53 |
|
 |
marlin
Modelář

Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
 |
|
|
|
at si kazdej tuni co chce, kazdemu vyhovuje neco ineho
ale kdo bude mit perfektne vytunenou 106ku, tak ma jedno misto jiste 
Pi 26.11.2004, 13:54 |
 |
 |
shinnok
Divák

Založený: 25.11.2004 Príspevky: 62 Bydlisko: slovakiaaaaa
 |
|
|
|
S tym posielanim ulozenych hier to neni moc dobry napad. Myslim, ze by s tym mali zbytocne vela starosti. Pochybujem , ze niekto posle auto stiahnute z netu do takejto sutaze, ked je logicke , ze fanusikovia tejto hry prelezu vela webov tykajucich sa nej. Riskoval by tym, ze by ho odhalili a uplne znemoznili. )) A navyse si kazdy mysli, ze to jeho auto je najkrajsie na svete:)))
Ja mam este jednu otazocku na jakuba.
Môze sa to este malicko upravit vo photoshope? myslim orezat okraje a nieco v pozadi rozmazat tak aby auto lepsie vyniklo.
|
|
 |
 |
Spud
Začínajúci tuner

|
|
|
|
 |  |  |  |
ja navrhuju neajke ktere maji obe verze |
????? v SR a CR sa da kupit iba europska verzia  |
ja sem si to nechal poslat s US 
|
|
 |
 |
Spud
Začínajúci tuner

|
|
|
|
 |  | at si kazdej tuni co chce, kazdemu vyhovuje neco ineho
ale kdo bude mit perfektne vytunenou 106ku, tak ma jedno misto jiste  |
a je to tady zase neajky support pro 106ky se me nelibi 
|
|
Pi 26.11.2004, 13:55 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
kazdemu se libi neco jiheno, me se treba nelibi Golf
Pi 26.11.2004, 13:57 |
 |
 |
_JXP_
Administrátor

Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
 |
|
|
|
no, ono staci poslat save ten jeden, maly soubor, ktery ma asi 55kB, coz mailem poslat jde celkem bez problemu. Nevim proc by clovek mel posilat obalky s magy, otevrit to auto jde i bez toho, jen nesmis si chtit prohlizet obalky tech magu.
Pocet prispevku:
Kdyz je pro tebe meritkem pokrocilosti tunera pocet mnohdy OT prispevku tak pak prosim, vzdy jsem si myslel, ze jde o schopnosti a znalosti, ne na placani o nicem.
A kdyz vas ten Online rezim nezajima ..... se tady s tim pachtim, dru, testuju do rana a jediny oceneni je ..... nic ?
Kazda soutez by ale mela mit jasne zadani s jednotnymi pravidly. Vubec mi nejde o mne, ale o ferovost. HL2 mam uz tyden ))
|
|
Pi 26.11.2004, 14:02 |
|
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
 |
|
|
|
 |  | kazdemu se libi neco jiheno, me se treba nelibi Golf |

_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Pi 26.11.2004, 14:04 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
 |  | no, ono staci poslat save ten jeden, maly soubor, ktery ma asi 55kB, coz mailem poslat jde celkem bez problemu. Nevim proc by clovek mel posilat obalky s magy, otevrit to auto jde i bez toho, jen nesmis si chtit prohlizet obalky tech magu.
Pocet prispevku:
Kdyz je pro tebe meritkem pokrocilosti tunera pocet mnohdy OT prispevku tak pak prosim, vzdy jsem si myslel, ze jde o schopnosti a znalosti, ne na placani o nicem.
A kdyz vas ten Online rezim nezajima ..... se tady s tim pachtim, dru, testuju do rana a jediny oceneni je ..... nic ?
Kazda soutez by ale mela mit jasne zadani s jednotnymi pravidly. Vubec mi nejde o mne, ale o ferovost. HL2 mam uz tyden )) |
takze ty chces aby som teraz menil cele pravidla? 
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
|
Pi 26.11.2004, 14:06 |
 |
 |
_JXP_
Administrátor

|
|
|
|
 |  | S tym posielanim ulozenych hier to neni moc dobry napad. Myslim, ze by s tym mali zbytocne vela starosti. Pochybujem , ze niekto posle auto stiahnute z netu do takejto sutaze, ked je logicke , ze fanusikovia tejto hry prelezu vela webov tykajucich sa nej. Riskoval by tym, ze by ho odhalili a uplne znemoznili. )) A navyse si kazdy mysli, ze to jeho auto je najkrajsie na svete:)))
Môze sa to este malicko upravit vo photoshope? myslim orezat okraje a nieco v pozadi rozmazat tak aby auto lepsie vyniklo. |
Urcite a navic co by kdo odhalil ? ze udelal stejny, nebo podobny tuning jako nekdo jiny ? NE, tomu neverim, pravdepodobnost, ze by nekdo z svetovych webu sel sel na galerii je velmi mala.
No a k tomu upravovani ve photoshopu, to je presne ono. MA to byt snad soutez v tuningu aut z NFSU2 a ne prehled schopnosti prace grafika. Navic mi reknete jakou ma sanci nekdo s gr. k. s DX7 proti screnu v DX9 ... ano, byla by to prace navic, ale rozhodne si myslim, ze by to te soutezi prospelo na kvalite .
|
|
Pi 26.11.2004, 14:09 |
|
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
2 J X P takze by sis to predstavovla tak, ze foto ma byt treba, kdyz davas na auto predni a zadni spojler, tenhle pohled? takhle nejak? no, musime se s tim poprat samy, ja nevim ty savy, nevim nevim, hmm, zajimava myslenka, ale no coz, prisel si s tim pozde...
TAk jak je to s tim onlijn? ja to asi stejne takhle hrat nebudu, protoze se mi hra nejak seka a mam pomale pripojeni...
a k tem prispevkum, na tomhle principu funguji vsecky fora, kazdy to musi pretrpet 
Pi 26.11.2004, 14:11 |
 |
 |
_JXP_
Administrátor

|
|
|
|
 |  | takze ty chces aby som teraz menil cele pravidla?  |
No to nevim, ja ti davam pouze podnety na zlepseni. jak si s nima poradis je na tobe. Na upravu je vzdy dost casu i kdyz nevim kolik screenu uz jsi dostal. Takze vse zalezi pouze a jen na organizatorovi, kdyz uz ale je takova hodnostna cena v budgetu tak je trochu skoda, ze jsou ty pravidla tak nejasna. Jde ti snad o poctivy tuning s rovnymi sancemi pro vsechny ? A to ve stavajicich pravidlech osetreno neni, coz je si myslim chyba .
|
|
Pi 26.11.2004, 14:13 |
|
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
 |  |  |  | takze ty chces aby som teraz menil cele pravidla?  |
No to nevim, ja ti davam pouze podnety na zlepseni. jak si s nima poradis je na tobe. Na upravu je vzdy dost casu i kdyz nevim kolik screenu uz jsi dostal. Takze vse zalezi pouze a jen na organizatorovi, kdyz uz ale je takova hodnostna cena v budgetu tak je trochu skoda, ze jsou ty pravidla tak nejasna. Jde ti snad o poctivy tuning s rovnymi sancemi pro vsechny ? A to ve stavajicich pravidlech osetreno neni, coz je si myslim chyba . |
ziadna sutaz nema rovne sance, napr. ta s orion hviezdou, kto nema okno tak ten nemoze vyhrat 
|
Pi 26.11.2004, 14:22 |
 |
 |
shinnok
Divák

Založený: 25.11.2004 Príspevky: 62 Bydlisko: slovakiaaaaa
 |
|
|
|
 |  |  |  | S tym posielanim ulozenych hier to neni moc dobry napad. Myslim, ze by s tym mali zbytocne vela starosti. Pochybujem , ze niekto posle auto stiahnute z netu do takejto sutaze, ked je logicke , ze fanusikovia tejto hry prelezu vela webov tykajucich sa nej. Riskoval by tym, ze by ho odhalili a uplne znemoznili. )) A navyse si kazdy mysli, ze to jeho auto je najkrajsie na svete:)))
Môze sa to este malicko upravit vo photoshope? myslim orezat okraje a nieco v pozadi rozmazat tak aby auto lepsie vyniklo. |
Urcite a navic co by kdo odhalil ? ze udelal stejny, nebo podobny tuning jako nekdo jiny ? NE, tomu neverim, pravdepodobnost, ze by nekdo z svetovych webu sel sel na galerii je velmi mala.
No a k tomu upravovani ve photoshopu, to je presne ono. MA to byt snad soutez v tuningu aut z NFSU2 a ne prehled schopnosti prace grafika. Navic mi reknete jakou ma sanci nekdo s gr. k. s DX7 proti screnu v DX9 ... ano, byla by to prace navic, ale rozhodne si myslim, ze by to te soutezi prospelo na kvalite . |
Ja som myslel, potlacit vo photoshope len pozadie. Auto nechat tak.
Nech rozhodne prota
Ale netreba uz nad tym vela spekulovat. Proste zasleme screeny svojich tunningov.
A myslim , ze nezalezi na tom o ake auto pôjde. Hodnoti sa predsa ako je zladený tunning a nie samotne auto nie?
|
|
Pi 26.11.2004, 14:39 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  | S tym posielanim ulozenych hier to neni moc dobry napad. Myslim, ze by s tym mali zbytocne vela starosti. Pochybujem , ze niekto posle auto stiahnute z netu do takejto sutaze, ked je logicke , ze fanusikovia tejto hry prelezu vela webov tykajucich sa nej. Riskoval by tym, ze by ho odhalili a uplne znemoznili. )) A navyse si kazdy mysli, ze to jeho auto je najkrajsie na svete:)))
No a k tomu upravovani ve photoshopu, to je presne ono. MA to byt snad soutez v tuningu aut z NFSU2 a ne prehled schopnosti prace grafika. Navic mi reknete jakou ma sanci nekdo s gr. k. s DX7 proti screnu v DX9 ... ano, byla by to prace navic, ale rozhodne si myslim, ze by to te soutezi prospelo na kvalite . |
Nech rozhodne prota
Ale netreba uz nad tym vela spekulovat. Proste zasleme screeny svojich tunningov.
A myslim , ze nezalezi na tom o ake auto pôjde. Hodnoti sa predsa ako je zladený tunning a nie samotne auto nie? |
tak tak
Pi 26.11.2004, 14:40 |
 |
 |
Spud
Začínajúci tuner

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  | S tym posielanim ulozenych hier to neni moc dobry napad. Myslim, ze by s tym mali zbytocne vela starosti. Pochybujem , ze niekto posle auto stiahnute z netu do takejto sutaze, ked je logicke , ze fanusikovia tejto hry prelezu vela webov tykajucich sa nej. Riskoval by tym, ze by ho odhalili a uplne znemoznili. )) A navyse si kazdy mysli, ze to jeho auto je najkrajsie na svete:)))
Nech rozhodne prota
A myslim , ze nezalezi na tom o ake auto pôjde. Hodnoti sa predsa ako je zladený tunning a nie samotne auto nie? |
to je pravda ze se hodnoti sladeni a ne auto ale par lidi je tu ujeto na neajkou znacku takze se jim bude libit aute ktere se jim uz libi 
|
|
Pi 26.11.2004, 14:46 |
 |
 |
NitrO
VIP member

Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
 |
|
|
|
 |  |  |  |  |  |  |  | S tym posielanim ulozenych hier to neni moc dobry napad. Myslim, ze by s tym mali zbytocne vela starosti. Pochybujem , ze niekto posle auto stiahnute z netu do takejto sutaze, ked je logicke , ze fanusikovia tejto hry prelezu vela webov tykajucich sa nej. Riskoval by tym, ze by ho odhalili a uplne znemoznili. )) A navyse si kazdy mysli, ze to jeho auto je najkrajsie na svete:)))
Nech rozhodne prota
to je pravda ze se hodnoti sladeni a ne auto ale par lidi je tu ujeto na neajkou znacku takze se jim bude libit aute ktere se jim uz libi  |
ja teda vazne neviem koho myslis , asi Jakkuba, ze... no a este par jednotlivcov 
Pi 26.11.2004, 14:54 |
 |
 |
_JXP_
Administrátor

|
|
|
|
A proto, pokud vyhraje Golf, nebo Peugeot tak to pozeneme vys .... na urad pro nekalou soutez ... jen pockejte
//Edit: jeste jsem zapomel na Mazdu ... ta taky nesmi vyhrat. Co kdyby vyhrala Audi TT ? ta by nebyla spatna, ze 
|
|
Pi 26.11.2004, 14:55 |
|
 |
|
|
|
|