Autor |
Správa |
lancer
Divák
Založený: 23.09.2005 Príspevky: 31 Bydlisko: Slovakia
|
|
.: Strankovaci subor [VYRESENO] :. |
|
HMmm...need help..preco ked zapnem MW tak mam strasne velky strankovaci subor....PC mam P4 2.0 GHz Tactovany na 2.2 GHz
512 MB DDRAM AtiRadeon 9600 PRO jadro 250/400 256 MB...!
nechapem preco mi tak zere Strankvaci subor..a potom dost spmaluje PC!
|
|
Po 27.3.2006, 13:37 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
to neviem ale ked ti kein napise ze mas nainstalovat nove ovladace tak neboj ovladacmi to neni
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Po 27.3.2006, 14:14 |
|
|
Swingal
Skúsený tuner
Založený: 23.04.2005 Príspevky: 408 Bydlisko: Blava ne?
|
|
|
|
A co je strankovaci subor?
Po 27.3.2006, 14:58 |
|
|
lancer
Divák
Založený: 23.09.2005 Príspevky: 31 Bydlisko: Slovakia
|
|
RE: |
|
| | A co je strankovaci subor? | Hmm to je sa mi zda operacna pamat...hej a este nieco...niekedy mi vyhadzuje bublinku ze mam VIRTUALNU PAMAT strasne malu...Windows ju zvatsi a pocas toho nebudu odpovedat niektore aplikacie!!!!
|
|
Po 27.3.2006, 20:35 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
|
opet maly vylet do taju HW a OS ...
strankovaci soubor si nastavuji XP bud samy, nebo muzes nastavit optimalni hodnotu ty. pravidlo je, ze ma byt nastaveny na 1,5 nasobek RAM. pri 512MB je to tedy 768MB. pri 1GB RAM je to 1,5GB
strankovaci soubor je virtualni RAM na disku kam se odkladaji veci nepotrebne aktualne v ram. takze se tam uklada vse, co je potreba pro chod programu, ale nejsou potreba v tom danem okamziku v rychle RAM pameti. podotykam, ze strankovaci soubor je na HDD.
takze si nastav ve Winech pevny min i max strankovaci soubor dle uvedene hodnoty a bude to vyrazne lepsi. Pokud by si ale zvedl RAM na 1GB tak ti to pobezi vyrazne svizneji a nebude treba tolik swapovat na HDD.
doufam, ze tomu budete rozumet .
|
|
Po 27.3.2006, 22:54 |
|
|
casp.74
Divák
Založený: 19.01.2011 Príspevky: 1
|
|
|
|
| | opet maly vylet do taju HW a OS ...
strankovaci soubor si nastavuji XP bud samy, nebo muzes nastavit optimalni hodnotu ty. pravidlo je, ze ma byt nastaveny na 1,5 nasobek RAM. pri 512MB je to tedy 768MB. pri 1GB RAM je to 1,5GB
strankovaci soubor je virtualni RAM na disku kam se odkladaji veci nepotrebne aktualne v ram. takze se tam uklada vse, co je potreba pro chod programu, ale nejsou potreba v tom danem okamziku v rychle RAM pameti. podotykam, ze strankovaci soubor je na HDD.
takze si nastav ve Winech pevny min i max strankovaci soubor dle uvedene hodnoty a bude to vyrazne lepsi. Pokud by si ale zvedl RAM na 1GB tak ti to pobezi vyrazne svizneji a nebude treba tolik swapovat na HDD.
doufam, ze tomu budete rozumet . |
zdravim.
pravidlo 1,5 plati i pro ostatni OS?
a jak mohu nastavit min i max dle uvedene hodnoty, kdyz mam 2GB RAM?
1.5 * 2GB RAM = 3GB
kde je min a kde je max?
diky.
|
|
St 19.1.2011, 11:14 |
|
|
|
|
|
|