Autor |
Správa |
Anonymus
Divák
Založený: 02.01.2006 Príspevky: 5 Bydlisko: Doma
|
|
|
|
| | co vsetci ospevuju to gallardo?podla mna je Cayman omnoho lepsi |
no jelikos sem mnel tu cest dukladne otestovat oba tyto vozy (jeden v kariere, jeden v quick race) tak podle mne je to lepsi drzeni stopy u lamba (porsche se mne ridilo trochu hur) navic je to prvej supercar zatimco porsche cayman ja "jen sportak"
|
|
Po 2.1.2006, 13:34 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
ale v zrychleni a top speede je Cayman lepsi,co tam po haldnilng,ten sa da nastavit v performance tuningu
Po 2.1.2006, 16:12 |
|
|
eMKa Slovensko
Divák
Založený: 01.01.2006 Príspevky: 14 Bydlisko: TN-NMnV
|
|
|
|
no ja jazdim na Chevrolet Cobalt SS uplne od zaciatku - teraz som na ceste porazit BL2 stale na nom jazdim, ale mam aj M EVO8 a to ujde tiez.
no ale ja som fanda tejto znacky tak ma berte tak
_________________ www.lanosclub.com
www.daewooclub.com |
|
Po 2.1.2006, 17:41 |
|
|
Diwiak
Divák
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 24 Bydlisko: Banska Bystrica
|
|
|
|
| | catchup je co? tvoje otazka je vtip? catchup je cely herni system kariery v nfs ktera je na tom postavena
Maximalka lotusa se nechyta na jine auta? maximalka corolly v nfsu2 se taky nechytala na nektere dalsi auta, tak proc jsou vsechny rekordy zajete s ni? Skoda ze nemam original, rad bych si s tebou dal zavod s tim mym pomalym lotusem(na kterem mam vsechny unikatni upgrady takze mam statistiky na max )
Nechci se s tebou hadat, protoze vidim ze to nema cenu, jenom si uvedom ze tady nejde jenom o maximalku, ale auto ma vice vlastnosti a veci ktere se daji porovnavat |
no ozaj enviem ma to nieco s maximalnou rychlostou popr. jazdnymi vlastnostami auta ????
|
|
Po 2.1.2006, 21:13 |
|
|
Anonymus
Divák
|
|
|
|
| | ale v zrychleni a top speede je Cayman lepsi,co tam po haldnilng,ten sa da nastavit v performance tuningu |
je to jenom o vkusu co se komu libi...s max performace tuningem a unikatama je jedno jestli jedes s lamborghini , porschem nebo treba s puňtou
mel sem na mysli spis to kdyz porazis Barona a dostanes to porsche a porovnas to s lamborghini (se zatim pristupnima upgradama) tak je lambo mnohem lepsi....
ale jak rikam je to jen o tom co se komu libi, kazdej ma nejakou vec ktere dava prednost pred ostatnima a to nejenom u aut
|
|
Po 2.1.2006, 21:55 |
|
|
United
Začínajúci tuner
Založený: 08.12.2004 Príspevky: 102
|
|
|
|
na zaciatku som sem pisal ,ze jazdim s Gallardom ale ked som presiel hru a isiel jazdit na net tak som zistil ze na BMW M3 sa nic nechyta.(mozno obcas nejake porsche ale inak nic)
takze M3 4EVER
akurat nechapem jednu vec, BMW ma v grafe handling cca 60%, co znamena ze auto neni ani z daleka tak dobre ovladatelne ako ostatne dobre auta.Ale velke hovno ,M3 je najlepsie ovladatelne auto v hre, jak je to mozne???
|
|
Št 5.1.2006, 13:51 |
|
|
Anonymus
Divák
|
|
|
|
| | akurat nechapem jednu vec, BMW ma v grafe handling cca 60%, co znamena ze auto neni ani z daleka tak dobre ovladatelne ako ostatne dobre auta.Ale velke hovno ,M3 je najlepsie ovladatelne auto v hre, jak je to mozne??? |
je to tim, ze se do handling nepocita jen zataceni ale i grip (m3 je jemne pretacivy) a brzdy (ty hlavne)
|
|
Št 5.1.2006, 17:49 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
Ja v kariere auta neustale stridam. Zacinal sem s Golfem, byl fakt super, mel sem tam spoustu unikatnich dilu. Potom Earlovo EVO VIII, podle me nejhezci auto lidi z Blacklistu. Potom Mercedes od Kaze, ale ten ne moc dlouho, ponevadz sem zjistil, ze si uz muzu koupit DB9. Mingovi sem pro zmenu sebral Gallardo, ktery bylo naprosto bozi. Ted mam Websterovu Corvette a tesim se na Vipera Joela Vegy. Jeste sem Jewels sebral jejiho Mustanga, ktery se mi dost libi. Zboznuju vsechny auta v MW. Jen sem jeste nezkousel Camaro.
|
|
Po 9.1.2006, 22:53 |
|
|
Diwiak
Divák
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 24 Bydlisko: Banska Bystrica
|
|
|
|
| | Ja v kariere auta neustale stridam. Zacinal sem s Golfem, byl fakt super, mel sem tam spoustu unikatnich dilu. Potom Earlovo EVO VIII, podle me nejhezci auto lidi z Blacklistu. Potom Mercedes od Kaze, ale ten ne moc dlouho, ponevadz sem zjistil, ze si uz muzu koupit DB9. Mingovi sem pro zmenu sebral Gallardo, ktery bylo naprosto bozi. Ted mam Websterovu Corvette a tesim se na Vipera Joela Vegy. Jeste sem Jewels sebral jejiho Mustanga, ktery se mi dost libi. Zboznuju vsechny auta v MW. Jen sem jeste nezkousel Camaro. |
akym sposobom beries auta ???????? mne to dalo len toho mustanga..
|
|
Po 9.1.2006, 23:06 |
|
|
United
Začínajúci tuner
Založený: 08.12.2004 Príspevky: 102
|
|
|
|
| | | | Ja v kariere auta neustale stridam. Zacinal sem s Golfem, byl fakt super, mel sem tam spoustu unikatnich dilu. Potom Earlovo EVO VIII, podle me nejhezci auto lidi z Blacklistu. Potom Mercedes od Kaze, ale ten ne moc dlouho, ponevadz sem zjistil, ze si uz muzu koupit DB9. Mingovi sem pro zmenu sebral Gallardo, ktery bylo naprosto bozi. Ted mam Websterovu Corvette a tesim se na Vipera Joela Vegy. Jeste sem Jewels sebral jejiho Mustanga, ktery se mi dost libi. Zboznuju vsechny auta v MW. Jen sem jeste nezkousel Camaro. |
akym sposobom beries auta ???????? mne to dalo len toho mustanga.. |
sak od superov...
|
|
Ut 10.1.2006, 17:01 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
Pokud myslis od souperu, tak ty se skryvaji pod otaznikama, ktery si muzes vybrat, kdyz porazis nekoho z Blacklistu. Ja si vybiram jenom otazniky, ostatni je na nic, takze si auto vyberu docela casto. Jezdi lip a maji stylovy vinyly.
|
|
Ut 10.1.2006, 20:08 |
|
|
melodic
Divák
Založený: 02.12.2005 Príspevky: 14 Bydlisko: mesto Nitra
|
|
|
|
ja mam najradsej zaciatocny cobalt a potom toyota supra a mustang...ale aj murcielago neni zle...
Ut 10.1.2006, 20:38 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
A ted mam Ford GT, absolutne nejlepsi auto ve hre. GT40 forever!!!
|
|
St 18.1.2006, 15:07 |
|
|
Swingal
Skúsený tuner
Založený: 23.04.2005 Príspevky: 408 Bydlisko: Blava ne?
|
|
|
|
to memphis: podla mna ne mne sa nelubi ale kazdy ma svoj nazor podla mna
...:GALARDO RULEZ:...
St 18.1.2006, 18:02 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
2 Swingal: Tos to rozsek. Zkus tomu dat zlutou barvu a cerny pruhy a uvdis, ze to bude stat za to...
|
|
St 18.1.2006, 23:05 |
|
|
hajdos
Divák
Založený: 18.01.2006 Príspevky: 1
|
|
|
|
Moje su Carrera GT,RX-8 Mazda,Gallardo,Clio Sport V6(nainich som nesiel)
|
|
St 18.1.2006, 23:16 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
| | Moje su Carrera GT,RX-8 Mazda,Gallardo,Clio Sport V6(nainich som nesiel) |
Samy kumstyrsky auta, to je fakt. Porsche je super, RX-8 jeste vic, Gallardo taky dobry - hlavne Mingovo - nejhezci Lamborghini, jen s Cliem sem nejezdil.
Az vyjedes Ford GT tak si ho kup, je nejlepsi.
|
|
St 18.1.2006, 23:30 |
|
|
popo_1
Divák
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 10
|
|
|
|
Porshe a Viper
_________________ rrrrrrrrrrr |
|
Št 19.1.2006, 20:00 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
Pise se Porsche. Viper se ne kazdymu kazdymu libi. Teda me zrovna jo, jen na nej nejdou davat kridla, protoze pak maj takovou neprirozenej sklon. Nejlepsi je proste Ford GT, kdo ho vyzkousel, urcite mi da za pravdu...
|
|
Pi 20.1.2006, 18:01 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|