Autor |
Správa |
J&J
Divák
Založený: 13.10.2005 Príspevky: 45 Bydlisko: doma
|
|
Padanie pri nastaveni detailov |
|
Viete mi poradit preco mi pada NFS U2 pri nastavovani urovne detailov? Rozlisenie si mozem dat hocijake ale ked zvysim uroven detailov z "nultej" urovne na "prvu" uroven, tak je to OK, ale ked to zvysim na "druhu" uroven, comp vyda zvuk ako by sa vypol a cely sa restartne... Poradite niekto?
Moja zostava:
AMD Athlon 3000+
1GB RAM
nVidia GeFORCE 6200, 128MB
Dakujem velmi pekne!!!
|
|
Št 13.10.2005, 15:03 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
hmm zkus se podivat na ramku popripade si pujcit od nekoho jinou...ale taky bych to tipoval na ovladac Grafiky
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Št 13.10.2005, 15:25 |
|
|
Anonymný
|
|
|
| | hmm zkus se podivat na ramku popripade si pujcit od nekoho jinou...ale taky bych to tipoval na ovladac Grafiky |
myslis ze 1GB RAM je malo? Alebo zeby bola spatna?
|
|
Št 13.10.2005, 16:48 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | | | hmm zkus se podivat na ramku popripade si pujcit od nekoho jinou...ale taky bych to tipoval na ovladac Grafiky |
myslis ze 1GB RAM je malo? Alebo zeby bola spatna? |
ja jsem mel ramku co mi resetovala PC mozne je vsechno od jakeho ji mas vyrobce?? ja uz pouzivam jedine Kingston
...ale jestli ti to dela jen u NFS tak to je na 90% ovladacem
|
|
Št 13.10.2005, 17:19 |
|
|
Anonymný
|
|
|
| | | | | | hmm zkus se podivat na ramku popripade si pujcit od nekoho jinou...ale taky bych to tipoval na ovladac Grafiky |
ja jsem mel ramku co mi resetovala PC mozne je vsechno od jakeho ji mas vyrobce?? ja uz pouzivam jedine Kingston
...ale jestli ti to dela jen u NFS tak to je na 90% ovladacem |
robi mi to len u NFS... ja mam pamat od GoodRAM...
skusal som stiahnut aj starsi ovladac ku grafike ale to iste moc sa v tom nevyznam, ale mozem si stiahnut ovladac aj od ineho vyrobcu? Lebo mam od firmy Sparkle. Mozem si stiahnut aj od ineho vyrobcu ak bude mat ten isty chip nVidia GeForce 6200 128MB?
|
|
Pi 14.10.2005, 09:15 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | | | | | | | hmm zkus se podivat na ramku popripade si pujcit od nekoho jinou...ale taky bych to tipoval na ovladac Grafiky |
...ale jestli ti to dela jen u NFS tak to je na 90% ovladacem |
robi mi to len u NFS... ja mam pamat od GoodRAM...
skusal som stiahnut aj starsi ovladac ku grafike ale to iste moc sa v tom nevyznam, ale mozem si stiahnut ovladac aj od ineho vyrobcu? Lebo mam od firmy Sparkle. Mozem si stiahnut aj od ineho vyrobcu ak bude mat ten isty chip nVidia GeForce 6200 128MB? |
no jestlize bude pro stejnou grfickou kartu tak bych to zkusil za to nic nedas...
|
|
Pi 14.10.2005, 19:16 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
Pi 14.10.2005, 23:13 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | len nestiahni omega drivere pre ATi |
lolek
|
|
Pi 14.10.2005, 23:21 |
|
|
|
|
|
|