Autor |
Správa |
Kubik21
Divák
Založený: 15.04.2012 Príspevky: 2
|
|
Preco nefunguje online mod ?? |
|
Zdravim vsetkych , chcem poprosit o radu - po niekolkych mesiacoh trapenia sa s hamachi a pod. (nakoniec aj tak nic nefungovalo...) som kupil original (v tescu za 9,99 ) . Instalacia prebehla normalne , hned na zaciatku som vlozil CD key , bezproblemov som zaregistroval hru a vytvoril EA konto , dokoncenie instalacie v pohode...
Spustil som hru , este mi aj ostal save (neviem kde sa to uklada , prekutral som cely pc...) , ale ked dam ONLINE , tak sa pripaja a pripaja .... a potom vypise : you have lost your connection to the ISP.You will be returned to the main menu.
Vo firewall-e som vynimku povolil , treba vypnut nieco aj v routeri , alebo ako to spojazdnim?
Popripade , niekto z BA kto to vie akymkolvek sposobom rozbehnut - ci uz lan alebo online ..... ??
Za Vase rady vopred dakujem.
|
|
St 18.4.2012, 16:41 |
|
|
Kubik21
Divák
Založený: 15.04.2012 Príspevky: 2
|
|
|
|
Tak uz viem..... podpora online zrusena.....
Niekto ochotny za 20eciek??
|
|
St 18.4.2012, 21:02 |
|
|
|
|
|
|