Autor |
Správa |
DaviD
Divák
Založený: 22.11.2011 Príspevky: 1
|
|
Veľký problém - Súrne ! |
|
Zdravím všetkých
Môj problém je následovný. Preinštalvoal som windows XP (SP3). Chcel som si nainštalovať opäť NFS World, tak som si stiahol hru a dal nainštalovať. Všetko prebehlo ako malo dal som launch a vyskočilo mi okienko s "There has been an error downloading the game. Please make sure that your connection is working and retry."
Pritom predtým som s týmto nemal vôbec problémy. Napísal som aj na support, ale tí mi napísali, aby som vypol bránu firewall a zvýšil rýchlosť netu, ale týmto to nebude,keďže rýchlosť je stále rovnaká.
Viet mi poradiť s týmto ? Rád by som si zahral túto hru opäť a nejde to
Za odpovede vopred Ďakujem.
|
|
Ut 22.11.2011, 00:57 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
Založený: 04.12.2005 Príspevky: 119
|
|
|
|
Nemusi to byt len firewall, ale mozu ta blokovat aj porty. A to sa mohlo stat, len keby si resetoval router alebo oni ich zmenili. Kazdopadne niekedy maju problem aj s pripojenim na server, hlavne ked si zabudnes prepnut lokalitu z US na EU. Skus si to ocekovat.
_________________ _.._
Is that link dead? Hit the report button so one of the staff members will delete it. :-yao
NO DOUBLE POSTING GUILD RULEZZZ!!! :-yao
fatal.forumup.sk<<forum s odbornou pomocou ohadom pc okrem inoho diskusia fun sutaze <gogogo |
|
Po 2.4.2012, 03:10 |
|
|
|
|
|
|