Kdo sa so mnou zhodne? |
Ano |
|
100% |
[ 1 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Tak trochu |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkom hlasov : 1 |
|
Autor |
Správa |
Knight1
Divák
Založený: 09.05.2011 Príspevky: 11 Bydlisko: Dudince
|
|
Statistiky aut |
|
Exotic auta su podla mna najpomalsie az po Tier 2 ale uz v Tier 3 su rychlesie ako muscle Tier 3. Sam som si to overil s Porsche Carrerou, a Corvette a ta Carrera rychlejsie vytahovala ako Corvetta. A popritom som carreru tak isto naladil ako Corvettu. V Tier 1 som si to overil zas s Mazdou RX-8 a Alfa Romeo Brerou a ta Brera je uplny shit. Som ledva vytiahol 200 KMH a to na rovinke, a ta Mazda mi vytiahne v zatacke aj 175 KMH a to teraz vravim o tovarnych autach, nevytunenych. A do toho Caymana som si musel dat tolko sraciek do toho aby som slapal. Hlavne motor.
Zvuky: Viete ze ked si date profi motor tak sa zmeni zvuk auta? Dig a nehovorim o Camare, to som si dal profi motor, a taky zvuk, ako keby to malo neviem co v tom motore taky zvuk. Milujem zvuky Muscle kar, proste jedna radost to pocut na profi motore.
|
|
So 28.5.2011, 21:15 |
|
|
Dede*DnB*
VIP member
Založený: 10.06.2010 Príspevky: 48
|
|
|
Ne 29.5.2011, 01:34 |