Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Iba čierna obrazovka

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Poradňa Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Iba čierna obrazovka
Autor Správa
19MINO94
Divák
Divák

Založený: 12.03.2011
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Iba čierna obrazovka Odpovedať s citátom
Nainštaloval som si hru, crackol, spustil som ju, a nič iné ako čierna obrazovka a šípka v ľavom hornom rohu sa nezobrazuje Idea Počítač mám 8 ročný Embarassed Ak to bude problém s požiadavkami, dá sa to spraviť Question

So 12.3.2011, 20:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Dede*DnB*
VIP member
VIP member

Založený: 10.06.2010

Príspevok Odpovedať s citátom
To máš v pohode skús nechať zapnutú hru asi 2hod ak sa nič nespraví, tak si dačo zle spravil a ak sa po 2hod dačo spraví máš nakkt PC.
So 12.3.2011, 23:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
KingPimp
Administrátor
Administrátor

Založený: 12.09.2004

stiahni si no intro patch

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
Ne 13.3.2011, 01:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
19MINO94
Divák
Divák

KingPimp

Stiahol som si s vášho webu http://needforspeed.sk/download.php?id=104 no intro „hack". Teraz keď spustím hru, vyskočí tabuľka - ako keď spadne program (dole Odoslať alebo Neodoslať chybu).

Ne 13.3.2011, 21:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
KingPimp
Administrátor
Administrátor

Založený: 12.09.2004

Tak vymaz exe, stiahni si 1.03 patch (ked nevies ci mas EU alebo US verziu tak stiahni obe a pri instalacii ti vypise ci je patch kompatibilny) a potom 1.03 crack z gamecopyworld.
Popripade novsie ovladace na grafiku.

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
Po 14.3.2011, 13:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
19MINO94
Divák
Divák

Mám EN verziu hry. Stiahol som si, spustil som a opäť iba čierna obrazovka so šípkou. Buď to no intro hack nefunguje alebo neviem. Novšie ovládače na grafiku? Do toho sa vôbec nerozumiem.

UPDATE:Stiahol som si aktualizácie ovládača grafickej karty (RADEON 9200 na RADEON 9200 Le FAMILY) Tieto aktualizácie sú pre neskúsených rizikové. Aj tak ukazuje čiernu obrazovku so šípkou Sad

Po 14.3.2011, 15:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Poradňa Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď