Autor |
Správa |
Maťo69
Okruhový závodník
Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
|
|
|
Ne 6.3.2011, 16:13 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
pekne, pekne..normalne lutujem ze som nebol...kvoli par kuskom ako aventador, huyara, agera R, FF ...
a coze si zeny nefotil? neboli?
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Po 7.3.2011, 00:16 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
Co hovoris na ten M1ovy bavor? Sedel si v nom?
Po 7.3.2011, 16:37 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
|
|
|
|
Ženy mali iba na novinarskom dni prvy den ! Preto maju všetky stranky aj hostesky na fotkach ale normalne tam malo len DeTomaso....inak fakt ani jedna jedina nestala pri aute, vśetky valali šunky v ,,stánkoch,, za pultom...
Aventador tam som im asi zaprasil podlahu čo mi sliny tiekli fakt velmi pekne auto a asi zle nepojde Sedel som v skoro všetkom vratane toho ,,M1,, bawora.... a pocitovo fajn akurat sedačky mi priśli ze maju docela slabe bočne vedenie... hlavny konkurent Audi RS3 malo lepšie...
Jo a zas som bol v Astone, bavo a tento rok si si mohol aj posedet vo vnutri, ja som si aj pospal vid moja fotka v DBS
čo sa tyka novej Pagani tak len tolko..... ,,and how it's called?" "houeueuoua" top gear rulez
Po 7.3.2011, 21:47 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
Len nechapem preco tam Ford dal Fiestu namiesto 302 Boss.
Ut 8.3.2011, 10:42 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
Aston mal zas len take ze 15 ludi pustal? ale tak lepsia sa ze uz si si aj sadnut mohol...dufam ze si netrubil, nepustal radio ani smerovky
inak M1 hadam nie...myslite 1M ?
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ut 8.3.2011, 20:07 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
|
|
|
|
Puštal som svetla a blikal som ,,fanušikom,, hej hej myslime 1M