Autor |
Správa |
Denis Škvarenina
Divák
Založený: 25.12.2010 Príspevky: 2
|
|
Problém pri inštalácii,chýba tlačítko inštalovať!!!!!!! |
|
Mám nainštalovanú hru Need For Speed Underground a keď idem nainštalovať hru N.F.S. Most Wanted tak sa mi po vložení DVD da mechaniky zobrazý okničko v ktorom ale nie je tlačítko Ištalovať ale iba Play.Skúsil som N.F.S.Underground odinštalovať.Nainštaloval som Most Wanted bez problémov,ale následne som zase nemohol s toho istého dôovodu nainštalovať Underground.Prosím poradte ako by som tento problém mohol vyriešiť......
|
|
So 25.12.2010, 13:33 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
www.needforspeed.sk/download.php?downid=770
tento program by to mal opravit, najprv nainstaluj MW a tak skus U
Ut 28.12.2010, 13:14 |
|
|
Denis Škvarenina
Divák
Založený: 25.12.2010 Príspevky: 2
|
|
|
|
Skúsil som to.Nainštaloval som NFSU aj MW ale keď si zahrám napr NFSU tak potom mi nejde spustiť MW a naopak.Skúšal som to niekoľko krát preinštalovávať a začať hrať prvé MW a potom mi nešiel zase NFSU.Skúšal som aj reštarty ale nič nepomáha.Ale vďaka za pomoc a ochotu.....
|
|
Št 30.12.2010, 20:31 |
|
|
|
|
|
|