Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Auta v NFSU2
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Underground 2 Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Auta v NFSU2
Autor Správa
DuCH
Divák
Divák

Založený: 26.01.2005

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Re: opel corsa Odpovedať s citátom
Kein Napísal:
Nitro Napísal:
DuCH Napísal:
Nitro Napísal:
Kein Napísal:
DuCH Napísal:
Kein Napísal:
Swot16 Napísal:
Ja som presiel nfsu2 na ople corsa a v dragu som trhol aj nissan skyline.myslim si ze golf alebo civic by sa corse urcite nevyrovnali.

njn ja mam USA verzi tagze nemuzu posoudit....

Ja mám tiež US verziu ale navyše mám aj Opel Corsa a Peugeot 105 fuck Mr. Green

ten EU/US patch je trapny nechtelo se mi to hrat znovu...tak sem se na to vysral Laughing

Idea 105 vsak ? Mr. Green

No ved 105. No a? Asi mi uchádza pointa... Radšej to nechám tak, namáhať si mozog večer už nemá cenu Mr. Green

no, ze v NFSU2 je 106 Wink

no ze NFSU2 smrdi... Mr. Green

A ozaj Embarassed Tak 106 no čo už.
Kein čo podla teba nesmrdí? Podla teba asi všetko Mr. Green
Ne 27.3.2005, 11:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004

Príspevok Odpovedať s citátom
proste se divim ze to negdo este hraje...nereknu gdyz nakej novacek prijde a jde se zeptat o radu protoze se mu to vcera dostalo do ruky ale vy stalí uzivatele...kteri to projeli asi 6x a porad to znudy hrajete....omg.. Embarassed

Ne 27.3.2005, 12:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
DuCH
Divák
Divák

Založený: 26.01.2005

Kein Napísal:
proste se divim ze to negdo este hraje...nereknu gdyz nakej novacek prijde a jde se zeptat o radu protoze se mu to vcera dostalo do ruky ale vy stalí uzivatele...kteri to projeli asi 6x a porad to znudy hrajete....omg.. Embarassed

čo sa týka mna tak ja to už nehrávam, len som napísal že som si tam dal aj Peugeout a Opel ale už dávnejšie. Už aby bolo NFS Most Wanted aby bolo čo hrať.
Ne 27.3.2005, 14:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Anonymný

Príspevok Re: Auta v NFSU2 Odpovedať s citátom
Madish Napísal:
Jen se podívejte co to dali do NFSU2, Corsu, Corrolu 85, Peugeot 106, Tak to bude nářez, až Malej Pežotek na rovince s pomocí nitra předjede Eclipse! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
. mne sa stalo, ze som s Corollou predbehol v kariere jedneho mustanga na dragu, ale treba mat manual a treba DRAFTOVAT (NE driftovat, ale ist za niekym)... Mr. Green
Po 28.3.2005, 14:50
Anonymný

DuCH Napísal:
Kein Napísal:

čo sa týka mna tak ja to už nehrávam, len som napísal že som si tam dal aj Peugeout a Opel ale už dávnejšie. Už aby bolo NFS Most Wanted aby bolo čo hrať.
mhm, len ja to nemam prejdene, lebo mi to nejako blbne, a uz som sa aj spytal Jakkuba, len cakam na jeho mail...
Po 28.3.2005, 14:52
Madish
VIP member
VIP member

Založený: 18.09.2004

Anonymous Napísal:
Madish Napísal:
Jen se podívejte co to dali do NFSU2, Corsu, Corrolu 85, Peugeot 106, Tak to bude nářez, až Malej Pežotek na rovince s pomocí nitra předjede Eclipse! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
. mne sa stalo, ze som s Corollou predbehol v kariere jedneho mustanga na dragu, ale treba mat manual a treba DRAFTOVAT (NE driftovat, ale ist za niekym)... Mr. Green

Já s Peugeotem 106 přeběhl Skyline a 350Z, vždycky po startu a pak už jen blokuju Mr. Green

Takahiro Ueno
Toyota Soarer
Po 28.3.2005, 18:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004

Madish Napísal:
Anonymous Napísal:
Madish Napísal:

Já s Peugeotem 106 přeběhl Skyline a 350Z, vždycky po startu a pak už jen blokuju Mr. Green

vsak to marlin taky.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Po 28.3.2005, 20:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Graper
Divák
Divák

Založený: 26.03.2005

Príspevok Re: cartt Odpovedať s citátom
Cedr Napísal:
Nitro Napísal:
som zvedavy ako by to dopadlo, DRAG, tri GOLFi vs. jeden CIVIC Velmi štastný
Golfove v cili a Civic v plamenech Laughing
nie som isty, ale viac zavisi od tuningu a vodica, nie od auta, vsetky su dobre (az na Supru)
Ut 21.6.2005, 20:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Hopko
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 23.08.2005

Ja frčim s 206. No proste 206 je COOL!!!! rocker
Št 25.8.2005, 07:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Underground 2 Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď