Autor |
Správa |
DuCH
Divák
Založený: 26.01.2005 Príspevky: 42
|
|
Re: opel corsa |
|
| | | | | | | | | | | | | | | | Ja som presiel nfsu2 na ople corsa a v dragu som trhol aj nissan skyline.myslim si ze golf alebo civic by sa corse urcite nevyrovnali. |
njn ja mam USA verzi tagze nemuzu posoudit.... |
Ja mám tiež US verziu ale navyše mám aj Opel Corsa a Peugeot 105 |
ten EU/US patch je trapny nechtelo se mi to hrat znovu...tak sem se na to vysral |
105 vsak ? |
No ved 105. No a? Asi mi uchádza pointa... Radšej to nechám tak, namáhať si mozog večer už nemá cenu |
no, ze v NFSU2 je 106 |
no ze NFSU2 smrdi... |
A ozaj Tak 106 no čo už.
Kein čo podla teba nesmrdí? Podla teba asi všetko
|
|
Ne 27.3.2005, 11:53 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
proste se divim ze to negdo este hraje...nereknu gdyz nakej novacek prijde a jde se zeptat o radu protoze se mu to vcera dostalo do ruky ale vy stalí uzivatele...kteri to projeli asi 6x a porad to znudy hrajete....omg..
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Ne 27.3.2005, 12:51 |
|
|
DuCH
Divák
Založený: 26.01.2005 Príspevky: 42
|
|
|
|
| | proste se divim ze to negdo este hraje...nereknu gdyz nakej novacek prijde a jde se zeptat o radu protoze se mu to vcera dostalo do ruky ale vy stalí uzivatele...kteri to projeli asi 6x a porad to znudy hrajete....omg.. |
čo sa týka mna tak ja to už nehrávam, len som napísal že som si tam dal aj Peugeout a Opel ale už dávnejšie. Už aby bolo NFS Most Wanted aby bolo čo hrať.
|
|
Ne 27.3.2005, 14:37 |
|
|
Anonymný
|
Re: Auta v NFSU2 |
|
| | Jen se podívejte co to dali do NFSU2, Corsu, Corrolu 85, Peugeot 106, Tak to bude nářez, až Malej Pežotek na rovince s pomocí nitra předjede Eclipse! | . mne sa stalo, ze som s Corollou predbehol v kariere jedneho mustanga na dragu, ale treba mat manual a treba DRAFTOVAT (NE driftovat, ale ist za niekym)...
|
|
Po 28.3.2005, 14:50 |
|
|
Anonymný
|
|
|
| | | | proste se divim ze to negdo este hraje...nereknu gdyz nakej novacek prijde a jde se zeptat o radu protoze se mu to vcera dostalo do ruky ale vy stalí uzivatele...kteri to projeli asi 6x a porad to znudy hrajete....omg.. |
čo sa týka mna tak ja to už nehrávam, len som napísal že som si tam dal aj Peugeout a Opel ale už dávnejšie. Už aby bolo NFS Most Wanted aby bolo čo hrať. | mhm, len ja to nemam prejdene, lebo mi to nejako blbne, a uz som sa aj spytal Jakkuba, len cakam na jeho mail...
|
|
Po 28.3.2005, 14:52 |
|
|
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
|
| | | | Jen se podívejte co to dali do NFSU2, Corsu, Corrolu 85, Peugeot 106, Tak to bude nářez, až Malej Pežotek na rovince s pomocí nitra předjede Eclipse! | . mne sa stalo, ze som s Corollou predbehol v kariere jedneho mustanga na dragu, ale treba mat manual a treba DRAFTOVAT (NE driftovat, ale ist za niekym)... |
Já s Peugeotem 106 přeběhl Skyline a 350Z, vždycky po startu a pak už jen blokuju
Po 28.3.2005, 18:19 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
| | | | | | Jen se podívejte co to dali do NFSU2, Corsu, Corrolu 85, Peugeot 106, Tak to bude nářez, až Malej Pežotek na rovince s pomocí nitra předjede Eclipse! | . mne sa stalo, ze som s Corollou predbehol v kariere jedneho mustanga na dragu, ale treba mat manual a treba DRAFTOVAT (NE driftovat, ale ist za niekym)... |
Já s Peugeotem 106 přeběhl Skyline a 350Z, vždycky po startu a pak už jen blokuju |
vsak to marlin taky..
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Po 28.3.2005, 20:11 |
|
|
Graper
Divák
Založený: 26.03.2005 Príspevky: 15
|
|
Re: cartt |
|
| | | | som zvedavy ako by to dopadlo, DRAG, tri GOLFi vs. jeden CIVIC | Golfove v cili a Civic v plamenech | nie som isty, ale viac zavisi od tuningu a vodica, nie od auta, vsetky su dobre (az na Supru)
|
|
Ut 21.6.2005, 20:18 |
|
|
Hopko
Skúsený tuner
Založený: 23.08.2005 Príspevky: 481
|
|
|
|
Ja frčim s 206. No proste 206 je COOL!!!!
|
|
Št 25.8.2005, 07:42 |
|
|
|
|
|
|