Autor |
Správa |
LukasHMS
Divák
Založený: 08.07.2009 Príspevky: 3
|
|
help kody |
|
napišem kod na hru aby som mal lepšie auto ale neveim kde si ho mam vybrat alebo zvolit že chcm nanom jazdit mne napiše že som napisal spravne kod ale neveim kde si ho mam vybrat v garaži nieje ani v techničakoch tak neveim dakujem za pomoc
|
|
St 8.7.2009, 15:08 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
nauc sa najprv po slovensky potom sa skus pytat znova
St 8.7.2009, 18:56 |
|
|
LukasHMS
Divák
|
|
|
|
| | nauc sa najprv po slovensky potom sa skus pytat znova |
s takouto odpoveďou som sa nikdy nestretol vidno že si nevedel odpovedať a nevieš pracovať na tomto fóre, som zaregistrovaní asy na 5 fórach kde som aktívny a ty máš začo ten post za takáto odpovede si mi veľmi sklamal a aj toto fórum asy už nebudeme písať spolu lebo ma vyhodíš ale niekto ti musel povedať na rozum za takúto odpoveď a nezabudni vymazať tento príspevok aby si ukázal aký si admin
|
|
St 8.7.2009, 20:07 |
|
|
Easy
Divák
Založený: 08.07.2009 Príspevky: 62
|
|
|
St 8.7.2009, 20:11 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
to sa neda citat toto
St 8.7.2009, 20:43 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
ty kks KP to kde beries take obrazky sak to totalne sedi moja reakcia
St 8.7.2009, 21:56 |
|
|
LukasHMS
Divák
|
|
|
|
ta nevie čo ma robit ne žeby pracoval na fóre ale sedí a pozerá blbé video
exampl vieš už si dávam pozor aby ste sa nevyhovárali že neviete prečítat keď dbáte na gramatiku a nie na podstatu veci keď chce niekto informácie ,už ste to čítali 3 a nikto nenapísal nič podstatne k otázke ktorú som dal
|
|
St 8.7.2009, 23:29 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
| | | | nauc sa najprv po slovensky potom sa skus pytat znova |
s takouto odpoveďou som sa nikdy nestretol vidno že si nevedel odpovedať a nevieš pracovať na tomto fóre, som zaregistrovaní asy na 5 fórach kde som aktívny a ty máš začo ten post za takáto odpovede si mi veľmi sklamal a aj toto fórum asy už nebudeme písať spolu lebo ma vyhodíš ale niekto ti musel povedať na rozum za takúto odpoveď a nezabudni vymazať tento príspevok aby si ukázal aký si admin |
Přesně tak, souhlasím! LukasHMS je bůh a kingpimp je největší přizdisráč!
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
St 8.7.2009, 23:33 |
|
|
Shifter
Divák
Založený: 02.02.2010 Príspevky: 13 Bydlisko: dedina :D
|
|
Re: help kody |
|
| | napišem kod na hru aby som mal lepšie auto ale neveim kde si ho mam vybrat alebo zvolit že chcm nanom jazdit mne napiše že som napisal spravne kod ale neveim kde si ho mam vybrat v garaži nieje ani v techničakoch tak neveim dakujem za pomoc |
to som sa chcel spytat aj uz sa to asi nedozviem ale ak dakto vie tak povedzte pls
|
|
Ut 2.2.2010, 20:15 |
|
|
|