Autor |
Správa |
j_m
Divák
Založený: 14.04.2009 Príspevky: 2
|
|
HELP!!! Vyhadzuje ma do Windowsu v jednej misii |
|
Zdravim, Mam NFS Most Wanted (normalnu verziu 1.3 - nie black).
Moj problem je, ze v mode Kariera ma to v piatom zavode vyhodi do windowsu (dovtedy vsetko ide ako ma), ale proste v poradi piatom zavode, ked mam cca 80% z tej trate prejdene, ma to vysmari do windowsu bez akejkolvek chybovej hlasky. Skusal som vsetko, preinstalovat hru, aj win, ovladace ... Na tom isto mieste aj po 30ty krat to zlyha. Normalne idem,ale zrazu prestane auto pridavat plyn (ale zatacat sa da), spomaluje, a frk ho von do windowsu. Vsetko ostatne ide (napr quick race ...) Neviete co je s tym?
Preto prosim nejaku dobru dusu, ci by mi neuploadoval savenutu hru. Pomozte niekto, som uz zufaly z toho. Proste si zalozte uplne novy cisty profil, prejdite prvych 5 zavodou (su uplne lahke, za 10 min to da kazdy) a ked sa dostanete do siesteho, tak to vypnite a ten save mi pls uploadnite, ja potom budem pokracovat dalej.
Popis tych zavodou (aby sa Vam lahsie orientovalo, v poradi v akom nasleduju):
1.zavod (uplne prvy na zaciatku kariery)- zavodite proti Razorovi
2.zavod - idete proti Ronniemu
3.zavod - proti Bullovi
4.zavod - proti Rog, Charlie a Zepplin
5.zavod - proti Razorovi (to je ten zavod kde ma to vyhodi, tak ten dokoncite a savenutu hru na zaciatku siesteho zavodu mi uploadnite PLS.
A prosim, ked budete uz ten save uploadovat, tak nastavte rozlisenie v hre na 1024x768, a low detaily (hram to na notebooku so slabou GK, tak aby mi to spustilo )
DAKUJEMMMMMMMMMMMM
|
|
Ut 14.4.2009, 13:25 |
|
|
Darkness
Okruhový závodník
Založený: 28.09.2006 Príspevky: 1056
|
|
|
|
Máš stiahnutú verziu hry alebo original? A ešte či je to RIP
|
|
Ut 14.4.2009, 16:39 |
|
|
j_m
Divák
Založený: 14.04.2009 Príspevky: 2
|
|
Uz som na to prisiel |
|
Uz som na to prisiel, mam to ripnutu verziu od cloveka menom Dopeman, ked som googlil tak som na tento rip nasiel Fix co to opravuje, cize mozete tuto temu LOCK/DELETE
|
|
St 15.4.2009, 12:52 |
|
|
|
|
|
|