Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Live For Speed
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 94, 95, 96  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Live For Speed
Autor Správa
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
A ja som sa čudoval čo to preboha tam Mr. Green dajak odveci hh...

Ale videjko veľmi pekné dpc... Shocked

Naposledy upravil R1zeK dňa Ne 4.1.2009, 22:33, celkom upravené 1 krát
Ne 4.1.2009, 22:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

aj ja take ceeeeeeeem sa ho spytaj co vsetko na to pouzil Mr. Green

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ne 4.1.2009, 22:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004

http://forum.czechlfs.net/showthread.php?t=656

Team eNETiS Website
Po 5.1.2009, 00:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Od 1.1.2009 sa Slovenská republika stane právoplatným členom eurozóny, čo znamená prechod na spoločnú menu Euro.

Záujemcovia o kúpu Live for Speed S2 licencie v spoločnosti ANTIK, ju od nového roka kúpia za €29. V prepočte na slovenské koruny s konverzným kurzom 30.1260 SK za 1 euro to je vychádza na cca 874 SK, čo je oproti pôvodnej cene 930 SK rozdiel 56 SK.

simracing.sk

Po 5.1.2009, 15:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

Počujte,ako do LFS pridávate nové autá ? Skiny spraviť viem ale autá nijak za boha a ani som nikde nič nenašiel. Hrajem na volante už dlhší čas a chcel by som tam dajaké to bavo Razz Wink
Po 5.1.2009, 15:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004

To odtialto nedokaze asi nikto, vie to len par ludi na svete a ani ti to nemozu zverejnit lebo by prisli o S2 licencie...

Team eNETiS Website
Po 5.1.2009, 15:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Francek
Divák
Divák

Založený: 02.11.2007

francomk Napísal:
No... Chalani Razz

Toto si určite pozrite. Je to dielom môjho kamoša, ktorý jazdiť naozaj vie. V GTLku bol mojím týmovým šéfom, miesto som po ňom prebral ja (kamoš kvôli štúdiu už nemôže jazdiť).

Používa DFPčko, home-made shifter a prídavný pedál (spojka).

http://www.youtube.com/watch?v=9NtYb5VvPlE
toho typka poznam odobne.. fajne jazdi.. h shifter som odkukal od neho Smile mi aj poradil

Po 5.1.2009, 16:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
francomk
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 20.02.2008

Kámo Velmi štastný Ty sa poznáš s Pablom osobne? No všetka česť Smile

http://www.youtube.com/user/matejkudlac

Pridajte sa k našej československej lige na WWW.GTCUP.COM (GT Legends - OLEG, GTR2 - GT2009, NGT2009, WTCC, RFactor - F1 2009)
Po 5.1.2009, 16:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Veľká škoda toho perfektného ovládania
Po 5.1.2009, 16:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

Darkness Napísal:
Počujte,ako do LFS pridávate nové autá ? Skiny spraviť viem ale autá nijak za boha a ani som nikde nič nenašiel. Hrajem na volante už dlhší čas a chcel by som tam dajaké to bavo Razz Wink

tam vobec nejde o to na com ides ale ako sa to sprava ked ides...mne tam ziadne auta nechybaju...prave naopak nie som moc zastanca davania realnych aut no ale co uz mam robit (scirocco) Rolling Eyes a bavo mi tam nechyba ked ho tam mam Velmi štastný keby len jedno...
Po 5.1.2009, 17:59 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Jasné že ide o tú reálnosť ale páčilo by sa mi tak jazdiť s bavom (ten pocit,chápeš? )
Po 5.1.2009, 18:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

Darkness Napísal:
Jasné že ide o tú reálnosť ale páčilo by sa mi tak jazdiť s bavom (ten pocit,chápeš? )

no tak to hej...tak si zozen vsetky detaily o podvozku nejakej E30 a nahadz to do setupu napriklad XRT Mr. Green
Po 5.1.2009, 18:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Vieš čo radšej sa do toho nepustím Mr. Green
Po 5.1.2009, 18:26 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

JJ ale fakt Velmi štastný nastav si pdoobný výkon, podbný váhu, stiahni si BMW skin volantu a máš z toho BMW Mr. Green

To je krása tej hry Velmi štastný Značky ako také licencované mi tam nechýbajú, ale chýbajú mi tam rozne druhy áut.. napr takú 600 koňovú štvorkolky (napr inšpirovaný Murciélagom) by som tam chcel vidieť.. alebo auto stavané s automatickou prevodovkou... a také detailky, ktoré tam chýbajú a hlavne reálnejšie zvuky.. to je hlavná vec, čo mi v tej hre chýba Velmi štastný

Po 5.1.2009, 19:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

jhuj co ja by som tam vsetko chcel Mr. Green no zaprve dieselove auto, nejaky rodinny kombik so 700 HP a 4x4 pohonom Mr. Green, potom svetla normalne nech funguju vsetky, nech sa striada den s nocou, nech niekedy aj zaprsi, a jak r1zek povedal original automaticku prevodovku ze proste ked chces stat musis stat na brzde inak sa auto vzdy bude hybat a tak isto aby to auto aj podradilo ked tomu skocim na plyn taktiez by som uvital aj sekvencne radenie kombinovane s automatom typu TipTronic a mnoho dalsich no teraz ma to nenapada Mr. Green

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ut 6.1.2009, 10:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Nočné závody v daždi by som si teda fakt vedel vychutnať Smile Ale hlavne dynamicke počasie... keby aspoň bolo tak, že sa v LFS hýbu mraky, raz jasno a po pol hodine už všade mraky.. podľa mňa by o pridalo na atmosfére a hlavne realite. By som sa posral, keby tam dali aj Safety Car Mr. Green Ale myslím že to sa aj praktizuje s FZR na niektorých závodoch alebo sa mýlim? Velmi štastný Videl som video na youtube a tam tak bolo

Ut 6.1.2009, 11:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

R1zeK Napísal:
Nočné závody v daždi by som si teda fakt vedel vychutnať Smile Ale hlavne dynamicke počasie... keby aspoň bolo tak, že sa v LFS hýbu mraky, raz jasno a po pol hodine už všade mraky.. podľa mňa by o pridalo na atmosfére a hlavne realite. By som sa posral, keby tam dali aj Safety Car Mr. Green Ale myslím že to sa aj praktizuje s FZR na niektorých závodoch alebo sa mýlim? Velmi štastný Videl som video na youtube a tam tak bolo
sak moze byt hoci kto safety car sa urci kto bude a bude heh som sa s tym uz stretol na KY Oval Wink

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ut 6.1.2009, 13:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Tie vaše sny Mr. Green kto ich zrealizuje? Velmi štastný
Ut 6.1.2009, 17:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

keby ze som programator ta uz by bolo S4 Mr. Green

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ut 6.1.2009, 21:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

RISHO Napísal:
keby ze som programator ta uz by bolo S4 Mr. Green

Najprv som si myslel že o čom zas točiš že tu Audiny spomínaš (S4) ale až potom mi došlo že si mal namysli verziu hry Velmi štastný ono pokiaľ viem S3 bude finálna verzia však? No ale dúfam že tam budú zrealizované aspoň niektoré naše sny... niekto tu vravej, že by molho to vyjsť 2010 a to je už na budúci rok... Smile

Ut 6.1.2009, 21:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 94, 95, 96  Ďalší
Strana 80 z 96
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď