NAJ GTA??? |
SA |
|
62% |
[ 50 ] |
LIBERTY CITY STORIES |
|
0% |
[ 0 ] |
VC |
|
8% |
[ 7 ] |
GTA 3 |
|
8% |
[ 7 ] |
GTA 2 |
|
5% |
[ 4 ] |
GTA LONDON |
|
1% |
[ 1 ] |
GTA 1 |
|
5% |
[ 4 ] |
nemam rad gta... |
|
8% |
[ 7 ] |
|
Celkom hlasov : 80 |
|
Autor |
Správa |
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
| | Tu sa budu vyrobci gaf. kariet snazit skoro zbytocne, pretoze problem ani tak neni v grafike ale v procesore ktory musi byt silny na Euphoria engine ( a na este jeden momentalne si nespomenem ako sa vola ), pretoze tieto enginy su spracovavane v GTA IV cez procesor, keby pouzili PhysX, ktory ,,ide,, cez graficku kartu, tak by ta hra bola ovela menej narocna ( viac v teste na pctuning.cz ) |
ehm.... ja mam core duo 2.00GHz a aj keĎ mi blbo načíta textúry, resp. keĎ mi ich nenačíta tak som mal 20 fps ... no keď vydali driver na grafiku Nvidia tak rázom som mal 30 fps... no neviem koľko budem mať, keď bude hra plne funkčná a budú sa mi načítavať textúry... ale tu už ide o pamäť grafickej karty... aj keď máš pravda, písali, že na plynulé hranie GTA IV je potrebný 4 jadrák...
Ut 9.12.2008, 20:21 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
|
| | Tu sa budu vyrobci gaf. kariet snazit skoro zbytocne, pretoze problem ani tak neni v grafike ale v procesore ktory musi byt silny na Euphoria engine ( a na este jeden momentalne si nespomenem ako sa vola ), pretoze tieto enginy su spracovavane v GTA IV cez procesor, keby pouzili PhysX, ktory ,,ide,, cez graficku kartu, tak by ta hra bola ovela menej narocna ( viac v teste na pctuning.cz ) |
mal si na mysli RAGE engine
Ut 9.12.2008, 20:22 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
| | | | Tu sa budu vyrobci gaf. kariet snazit skoro zbytocne, pretoze problem ani tak neni v grafike ale v procesore ktory musi byt silny na Euphoria engine ( a na este jeden momentalne si nespomenem ako sa vola ), pretoze tieto enginy su spracovavane v GTA IV cez procesor, keby pouzili PhysX, ktory ,,ide,, cez graficku kartu, tak by ta hra bola ovela menej narocna ( viac v teste na pctuning.cz ) |
mal si na mysli RAGE engine |
nn mal namysli Europhia... GTA IV beží na 2 enginoch.. RAGE grafická stránka a Europhia ,,fyzikálna" alebo ako to nazvať stránka
Ut 9.12.2008, 20:24 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
|
|
|
|
jj RAGE a Euphoria engini, ,,bezia,, ale obidva cez procesor nie ako PhysX cez grafiku, nehovorim ze grafika neni tak dôlezita ale pre ,,spracovanie,, tych enginov je treba aj dobry procak
Ut 9.12.2008, 20:31 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
nj keby tam bola podpora physx tak by to islo lepsie kedze graficka karta je niekolko nasobne vykonnejsia v porovnani z cpu . .
Št 11.12.2008, 18:37 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
Pacth je vonku sťahujte!
Konečne mi ide GTa Normálne načíta to textúry (10fps)
So 13.12.2008, 12:26 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
Stiahol som nové myslím tretie alebo štvrté beta drivery pre Nvidiu.... no som strašne prekvapený... hra mi ide celkom v pohodke, nieje to plynulé, ale je to hratelné... ako ide to plynulo, no sem tam to sekne tak na 2-3 sekundy... je to ramkou? mam iba 1GB.... Ináč som z tej hry nadšený no škoda, že na plynulé hranie nemám comp... veľmi pekne vyzerá celé mesto, myslel som, že tá vysoká dohľadová vzdialenosť je zbytočnsť a že to len zbytočne bude pridávať an náročnosti... no ostal som v úžase, keď som vyšiel na ,,Empire State Building" a mal celé mesto ako na dlani... Aj na veľmi veľké vzdialenosti bolo vidieť autá a vôbec kopu detailov... myslím, že nieje dôvod nadávať na HW nároky... ktorá iná hra ponúka niečo také... Akurát jedna vec, ktorá dosť bije do očí je tá, že pri nejktorej misii, ale aj vôbec mimo misie ale hlavne cez misiu zmizne okolitá doprava a všade jazdia iba taxíky Vytzerá to dosť blbo, no inakšie bugy ani vážnejšie chyby hry som nenašiel, hrajem ju cca 1 deň čistého času a mám prejdené 30% myslím že takúto hru, pokiaľ je na to comp sa oplatí dať tých 1400sk niekde dokonca aj menej, ako dať 1500sk za nejaký NFS Undercover Keď proovnám tie hry... je to síce iný žáner ale po technickej stránke ... no nechápem, ako mohli Undercover vytvárať 2 roky... rok a pol asi len rozmýšľali, o čom tá hra bude... Niekto tvrdí, že GTA IV je najhoršiou konverziou z konzol vôbec.... podľa mňa je Undercover práve konverzia z konzoly, ktorá je fakt hnusná na pohľad ... proste...sa čudujem, ako ma mohla tkaá hra vôbec aspoň chvíľku baviť... Nevravím, že GTA IV nemá svoje chyby, ale s tým patchom .... no dosť mi pomohol...
Ne 14.12.2008, 23:13 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
|
|
|
|
To sekanie 2-3 sekundove bude ramkou lebo nestiha nacitavat, mne to zere 1.7 GB ramky
Ne 14.12.2008, 23:24 |
|
|
Gorilaz
Ilegálny závodník
Založený: 18.09.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Nižná
|
|
|
|
patch pomohol aj mne no velmi som sa cudoval ked som GTAIV vobec rozbehol na mojej grafike...neviete nejake rady a tipy ako vylepsit grafiku (pochopitelne zadarmo) aby mi to GTA slo plynulejsie? lebo strasne mi to seka...
Po 15.12.2008, 15:38 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
Založený: 23.03.2007 Príspevky: 2859 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
pocujte kamarat vravel ze mu to ide dajak chujovo vsetky auta s ktorymi isiel nevedel prejst zakrutu bez toho aby ho pretocilo jak je to mozne ?
Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Po 15.12.2008, 16:09 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
| | pocujte kamarat vravel ze mu to ide dajak chujovo vsetky auta s ktorymi isiel nevedel prejst zakrutu bez toho aby ho pretocilo jak je to mozne ? |
Nevie jazdiť ... no kupujem novú ramku jednoznačne, pokiaľ mi to pojde bez toho nechutného niekoľkosekundového cukania, tak budem veľmi rád ono to dosť nasere keď zečne cukať oprostred fajnej prestrelky
Po 15.12.2008, 16:34 |
|
|
PANZER
Skúsený tuner
Založený: 05.07.2008 Príspevky: 485
|
|
|
|
| | hrajem ju cca 1 deň čistého času a mám prejdené 30%) |
tak to je nejaká krátka hra nie? ked san andreas som hral týžden dennodenne a mal som cca 25%... kua už sa teším ked tu hru budem mať škoda len že ju budem mať až na nový rok
|
|
Po 15.12.2008, 16:46 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
| | | | hrajem ju cca 1 deň čistého času a mám prejdené 30%) |
tak to je nejaká krátka hra nie? ked san andreas som hral týžden dennodenne a mal som cca 25%... kua už sa teším ked tu hru budem mať škoda len že ju budem mať až na nový rok |
WTF? San Andreas som prešiel za 2 dni
Po 15.12.2008, 16:54 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
|
|
|
|
| | | | | | hrajem ju cca 1 deň čistého času a mám prejdené 30%) |
tak to je nejaká krátka hra nie? ked san andreas som hral týžden dennodenne a mal som cca 25%... kua už sa teším ked tu hru budem mať škoda len že ju budem mať až na nový rok |
WTF? San Andreas som prešiel za 2 dni | pokial si hral silou mocou vecsinou pribeh
ja hram GTA IV momentalne nieco cez 30 hodin cisteho casu ( hra to pise v policku stats v menu ) a mam daco cez 40% ale to sem tam aj blbosti robim a tak
Po 15.12.2008, 16:58 |
|
|
PANZER
Skúsený tuner
Založený: 05.07.2008 Príspevky: 485
|
|
|
|
čooo? 2 dni ? neviem mne sa nezdá , tá hra má omnoho vačšiu hratelnosť ako 2 dni si myslím
|
|
Po 15.12.2008, 16:59 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
| | čooo? 2 dni ? neviem mne sa nezdá , tá hra má omnoho vačšiu hratelnosť ako 2 dni si myslím |
Za 14 hodín ju jeden týpek prešiel Ale ja hrám tak, že vždy si pozriem každé video, ktoré je pred misiou, v misii poprípade aj po misi, proste všetko jazdím s autom, zastavujem na topkách, na červenej a sem tam jazdím metrom.. ale väčšinou len peto, aby som sa dostal k danej misii
Po 15.12.2008, 17:30 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
|
|
|
|
Zdar,mam taky postreh, ale mozno je to len mojou nevedomostou.
Do dneska som hral GTA IV na obyc LCD monitore 24" a hra isla v poho, to som si myslel az do teraz pokial som si nedoniesol domov, 30" plazmovy monitor, na ktorom to bezi fakt uzasne, a je to uplne iny obraz ako na obych LCDcku Ale to som sa chcel len podelit o dojem
Št 18.12.2008, 22:42 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
Založený: 23.03.2007 Príspevky: 2859 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
| | Zdar,mam taky postreh, ale mozno je to len mojou nevedomostou.
Do dneska som hral GTA IV na obyc LCD monitore 24" a hra isla v poho, to som si myslel az do teraz pokial som si nedoniesol domov, 30" plazmovy monitor, na ktorom to bezi fakt uzasne, a je to uplne iny obraz ako na obych LCDcku Ale to som sa chcel len podelit o dojem | urob screen
Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Pi 19.12.2008, 15:24 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
Neraz to hovorím, ale tá hra ma postupne prestáva baviť... jednak to u mňa vyzerá strašne, grafika nanič, seká mi to a za ďalšie.. neviem si pomôcť ale začiatky každej hry má veľmi bavia, vtedy, keď nemám žiadnu zbraň, žiadne peniaze... vtedy ma to baví... ale keď už v GTA IV mám 400 000 dolárov a Niko stále omieľa že potrebuje peniaze, chodí s RPG vo vrecku... to už nieje ono proste...
BTW: Vážne Maťo urob screen ale na najväčšom rozlíšení... fakt by som chcel vidieť ako to u teba vyzerá
Ut 23.12.2008, 17:09 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
Založený: 24.07.2006 Príspevky: 327
|
|
|
|
to musite mat riadny ucet za elektrinu plazma 2x88gtx atd same zrave veci
_________________ Bite my shiny metal ass |