Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Return to Castle Wolfenstein

 
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Return to Castle Wolfenstein
Autor Správa
Goja
Divák
Divák


Založený: 29.06.2008
Príspevky: 69

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Return to Castle Wolfenstein Odpovedať s citátom
Hrál někdo tuhle dneska už starší hru? Co na ni říkáte? Mě se hned zalíbila jak se mi dostala do ruky. Pro mě nejlepší FPS co kdy vyšla, hrál ji tady někdo?

_________________
[/URL]
Pi 5.12.2008, 18:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner


Založený: 27.11.2005
Príspevky: 2320
Bydlisko: Silicon Valley
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
ja som to hral niekedy davno ale moc ma to nechytilo, hral som to mozno 3 tyzdne . . .

_________________

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Pi 5.12.2008, 22:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner


Založený: 29.12.2006
Príspevky: 182
Bydlisko: v dome Ričárda Čamberlajna
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Jasne... super hra... jedna z mala hier s nackami, ktoré ma bavili. Ešte je super Ubersoldier, ktorý bol ale príliš krátky. Je to ale budgetovka, tak...
So 6.12.2008, 11:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
vedro_gitu
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner


Založený: 04.01.2008
Príspevky: 216
Bydlisko: stale inde
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
"noveho" wolfa som hraval este na pentiu 1 166mhz..a aj ked to niekedy nebolo plynule..ak si pamatate este na relaciu MEGABAIT, tak tam to bolo v roku 2002 niekolko tyzdnov na 1. mieste Surprised

_________________
lalala tralala, aj em rajt hyr
St 10.12.2008, 18:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
KingPimp
Administrátor
Administrátor


Založený: 12.09.2004
Príspevky: 742
Bydlisko: Metropolis
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Wolfenstein non-rofl recenzia Odpovedať s citátom


Wolfenstein, alebo farebny svet v hrsti



Kedze jednou z prvych hier ku ktorym som sa ako prcek dostal bol Wolf3D a RtCW som presiel asi X-krat, s napetim som ocakaval pokracovanie tohto kultu. A aj som sa dockal a za dva-tri dni ho presiel. Ako som sa docital na viacerych portaloch, vela ludi kritizovalo ze je to lepenka z niekolkych hier......a co na tom ked to funguje??

TAKZE

grafika
Nech mi niekto skusi nahovorit ze je to engine z doom3 a ze je zastaraly.....
podla mna je to velmi kvalitne vytuneny engine z medal of honor airborne obohateny o nejaky ten shader co ma za nasledok uzasnu hru farieb,bumpmapy/normalmapy a phong skoro na kazdej texture ktore su celkom kvalitne,mozno az na zbrane a ruky hlavneho predstavitela. Samozrejme nieje to spickove ani nejak revolucne ale urcite od toho nebudete odvracat pozornost.
Efekty su velmi podarene a miestami mozno trochu pripominaju FEAR(krv,explozie atd.) Velmi som uvital semi-realisticky pojate utrhavanie koncatin,horsie bolo ze po par metroch dane koncatiny a mrtvoly zmizli,vela krat sa mi stalo ze som sa postavil za mg42 a vyuzil respawnovy glitch na svoje pobavenie,vysledkom coho bol asi vagon roznych pozostatkov schutzstaffel a ked som si isiel za roh nabit amulet,pro navrate bola ulica krasne cista.Ako som uz naznacil nazvom, farba hra velku rolu,nielenze je prostredie nadherne a (v ramci moznosti) rozmanite, pouzitie artefaktu uplne zmeni vizaz prostredia, vyborne donho zapadnu vseliake paranormalne osoby a priserky a ma tymto sposobom oproti svojim konkurentom navrch.
Co sa tyka hw narocnosti...tazko povedat,na 4G ramky a 900M grafiky to neseklo ani ked islo fakt do tuheho. Na to ako uzasne to vyzera je to myslim celkom v poriadku.

zvuk
eeeeh,nie je to zle,ale bolo by co vylepsovat
zbrane mi pridu akesi bleh,skrekot nemcov je vsak ok,5.1 mi prislo absolutne napicu aj po patchi takze som si musel vystacit so stereom
k jednotlivym postavam su hlasy priradene dobre,tu asi niet co vytknut, mozno len tolko ze hlasnych prejavov nie je nejak vela a moze sa vam stat ze nepriatel vykritne tri krat po sebe to iste, paranormalne javy maju samozrejme vlastny styl prejavu a hudba je klasicky militaristicko-epicka ako RtCW.

ovladanie+nastavenia
Niet co vytknut,zopar tlacitok a idete,pohyb,zbrane,amulet,nic extra sa nekona
co sa nastaveni tyka nebol som velmi nadseny vyberom,pri grafike mate asi 4 veci ktore mozte nastavit,mimochodom antialias som tam nenasiel. Evidentny konzolizmus.

AI,zbrane
Co sa tyka arzenalu: cisto nemecke zbrane, "superzbrane" ako klasicka tesla,plamenomet,raketomet a nejake nove energeticke hracky,avsak gulomet venom som hladal marne, vsetky zbrane vratane amuletu si mozete vytunit,ci uz sa jedna o zvecseny zasobnik,kompenzator,optiku,tlmic,vykonnejsie baterie atd.atd. az po specialne schopnosti prejavujuce sa pocas pouzivania amuletu(napr. pri spomaleni casu vsetci nepriatelia v dosahu nadobudnu podobu ala pompeje a dalsie ine vychitavky. Na prejdenie hry vsak tento tuning nieje vobec nutny ale hodi sa,a aj tak,co by ste s tymi peniazmi robili...Lekarnicky a podobne vylomeniny sa nekonaju, klasicky CoD4,v kritickom stave sa niekam schovate,popripade pouzijete stit a zachvilu horsa naspet do boja.
AI nieje nic svetoborne,vecsinou je to kvantita nad kvalitou,obcas vam mozno stiahne rit ked sa na vas vyleje oddiel nemcov z troch roznych stran a dotoho ich ochranuju alebo v horsom pripade ozivuju parapicusy ale nato mate predsa amulet ktory vam obcas fakt dava pocit ze ste akysi poloboh.

atmosfera
Temu som nacrtol uz pri farbach a efektoch,davam jednoznacne zapravdu tomuto obrazku. Nackovia su stale hitom a este ked ich vylepsite o mytologiu a okultizmus,mate zaruceny uspech.

Podobnosti s predoslymi dielmi
je to Wolf ako ma byt, nie len kosenie radov roznych divizii nemeckej armady a sabotaz ich techniky ale taktiez nezamenitelna hudba ako v RtCW,pochmurne katakomby,kanaly,stanice a vsetky zname aj nezname lokality v slusnom,peknom novom kabate. A nie len lokality, stretnete opet stare zname tvare ako vedenie americkej tajnej sluzby, sexy superrychle zenske komando v latexovych/kozenych oblekoch, Oberfuhrer Deathshead ci dokonca Hans Grosse(prvy boss z W3D,taky modry picus s dvoma gulometmi).
Co sa tyka "priser", zo starych som tu nenasiel niake,vsetko nove fajnovky, od pseudo-priser cez paranormalnych vodcov az po obrnene a obcas lietajuce hoveda....a jeden lacny tank. Perlickou na wolfensteinovskej torte bolo ked hlavny predstavitel v jednej z cutscen nadvihoval obocie a pozral do stran ako v avatare vo W3D, a obcasny vykrik: Mein Leben! ked to nejaky deutsch schytal,vtedy som vedel ze ID ma nesklamalo.


Vcelku nechapem preco tomu ludia davali 7/10, neviem co od toho cakali. Podla mna by mal dostat minimalne 8.5, aj to len pre male nedostatky so zvukom a obcas nevyvazenu obtiaznost. Celkovo je novy Wolf paradicka s chytlavou atmosferou,ak vas tento typ veci zaujima samozrejme, a ak ste fanusikom fps ci dokonca Wolfa,rozhodne si to nenechajte ujst. A co som sa na zaciatku vyjadril ze som to presiel za taku dobu,tak si nemyslite ze je to take kratke,hral som to totiz asi 10 hodin denne(nepytajte sa) a na najvyssiu obtiaznost budete mat co robit.

Hajtla!

_________________

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
Ne 13.9.2009, 10:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:    
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď


Nemôžete odosielať nové témy
Nemôžete odpovedať na témy
Nemôžete upravovať svoje príspevky
Nemôžete mazať svoje príspevky
Nemôžete hlasovať v tomto fóre



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template by Freestyle XL, modified by JakkubTOPlist