Autor |
Správa |
L4m3rk0
Divák
Založený: 13.05.2008 Príspevky: 2
|
|
Project Torque |
|
Hrava niekto tuto hru ???? Mna velmi bavi.
Nejake info o nej v anglictine
Game Features:
* MMORG (Massively Multiplayer Online Racing Game)
* Cutting Edge 3D Graphics
* Several Types of Game Modes
* 2-20 Player Races
* Advanced Experience and Licensing System
* Online Community features like Chat and Email within the Client
* Shop and Item Mall for Upgrades and Car Customization
* Online Rankings
* Tournaments
Upcoming Features
* Race Teams / Race Clubs
* Fully Customizable Avatars and Race Girls
* New Cars
* New Tracks
* New Modes of Play
FREE TO DOWNLOAD FREE TO PLAY
|
|
Ut 13.5.2008, 23:52 |
|
|
Gorilaz
Ilegálny závodník
Založený: 18.09.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Nižná
|
|
|
|
to je cisto online hra? tak nic...ja este poznam street racing syndicate...tiez to ma podobnu grafu ale je to aj 1player
St 14.5.2008, 06:59 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
|
|
|
|
Nevyzera ze by tam boli licencie, takze nic
St 14.5.2008, 14:01 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
No ani v LFS niesú licencie až na BMW
|
|
St 14.5.2008, 14:53 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
|
|
|
|
| | No ani v LFS niesú licencie až na BMW | Lenže LFS je svetovo uznavany simulator
St 14.5.2008, 16:19 |
|
|
Michael
Skúsený tuner
Založený: 20.04.2007 Príspevky: 297 Bydlisko: Prešov,Sídlisko 3
|
|
|
|
| | Nevyzera ze by tam boli licencie, takze nic |
Licencie su tam, da sa tam vobec predat auto, ked ano tak ako?
_________________ Project Torque
Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". |
|
Ut 8.7.2008, 14:55 |
|
|
Michael
Skúsený tuner
|
|
|
|
Kto si chce zahrat hru s vybornou ovladatelnostou, grafikov a autami a este k tomu zdarma toto je prenho najlepsie riesenie. Hru mozem prirovnat ku LFS.
Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". |
|
Št 20.11.2008, 18:00 |
|
|
Francek
Divák
Založený: 02.11.2007 Príspevky: 36 Bydlisko: Spišská Nová Ves
|
|
|
|
Mato69: hram lfs velmi casto a zahral som si toto a ma to aj bavi.. celkom fajn to je.. su tam aj licesovane auta
_________________ "My neskáčeme vysoko, my lietame nízko." bike & Live for Speed 4ever |
|
Št 20.11.2008, 23:37 |
|
|
Michael
Skúsený tuner
|
|
|
|
Teraz pribudne Civic, Sylvia upravena pre drift, Skyline r33 a 350Z
|
Pi 21.11.2008, 13:55 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
|
| | Kto si chce zahrat hru s vybornou ovladatelnostou, grafikov a autami a este k tomu zdarma toto je prenho najlepsie riesenie. Hru mozem prirovnat ku LFS. |
Prirovnat k LFS ? To ma az taku realisticku fyziku ?
Pi 21.11.2008, 15:54 |
|
|
Francek
Divák
|
|
|
|
[/quote]Prirovnat k LFS ? To ma az taku realisticku fyziku ?[/quote] urcite nie.. ale nie je to nfs je to fajn.. a lfs hravam
_________________ "My neskáčeme vysoko, my lietame nízko." bike & Live for Speed 4ever |
|
Pi 21.11.2008, 16:30 |
|
|
Darkness
Okruhový závodník
Založený: 28.09.2006 Príspevky: 1056
|
|
|
|
Toto som hral,je to sprostosť,absolútne ho neprirovnávaj k LFS LFS je už skoro ako reálny ale toto je skôr k NFS bližšie
|
|
Pi 21.11.2008, 18:43 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
| | Kto si chce zahrat hru s vybornou ovladatelnostou, grafikov a autami a este k tomu zdarma toto je prenho najlepsie riesenie. Hru mozem prirovnat ku LFS. |
sice som to nehral ale ako toto mozes prirovnavat k LFS ? sak aj na tych strankach co s dal je pisane ze je to arkada..
Pi 21.11.2008, 18:53 |
|
|
Darkness
Okruhový závodník
|
|
|
|
Podľa mňa ani nehral Live For Speed
|
|
Pi 21.11.2008, 22:30 |
|
|
Michael
Skúsený tuner
|
|
|
|
Vyskusaj az potom hovor.
|
Pi 21.11.2008, 23:24 |
|
|
Darkness
Okruhový závodník
|
|
|
|
Ty vieš čo je rozdiel medzi arkádou a simulátorom? Niečo obrovské no hádať sa nebudem...
|
|
So 22.11.2008, 00:05 |
|
|
Michael
Skúsený tuner
|
|
|
|
Viem, nie je tam ABS ani ESP tak preto sa ro moze zdat trochu ine. Jedine co je na tej hre Uplne arkadovite su nastavenia. Ale hra je to dobra. Ktomu je este Zadarmo, narozdiel od inych hier pri ktorych sa daju "premiove body" kupit za peniaze, tu sa daju aj vyhrat na roznych eventoch.
|
So 22.11.2008, 11:26 |
|
|
Francek
Divák
|
|
|
|
poviem vam ludia: je to fajn hra... naznak fyzikalnych zakonov tam je (nie je to take neralne ako nfs) na live for speed to nema. podstata tej hry je vybudovat si najvacsi rank, stretavate sa na zavodoch v realnom case.. uprvaujete si auta atd.. vyskusaj a uvidite.. sam hravam iba simulatory a bavi ma to
|
So 22.11.2008, 14:37 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
|
| | Viem, nie je tam ABS ani ESP tak preto sa ro moze zdat trochu ine. Jedine co je na tej hre Uplne arkadovite su nastavenia. Ale hra je to dobra. Ktomu je este Zadarmo, narozdiel od inych hier pri ktorych sa daju "premiove body" kupit za peniaze, tu sa daju aj vyhrat na roznych eventoch. |
Vobec nejde o ABS alebo ESP, ide o to ze trebars pri LFS ti procesor pocita vsetko mozne co suvisi s pohybom auta, vsetko ma svoju vlastnu fyziku, pneumatiky, tlmice atd...
So 22.11.2008, 15:27 |
|
|
Michael
Skúsený tuner
|
|
|
|
Francek to vystihol.
|
So 22.11.2008, 16:03 |
|
|
|