Autor |
Správa |
Swingal
Skúsený tuner
Založený: 23.04.2005 Príspevky: 408 Bydlisko: Blava ne?
|
|
|
|
Volant mi to podporuje ale H-shifter ne .. to ma nasralo a hned to letelo
So 15.11.2008, 01:25 |
|
|
kenny
Pro Tuner
Založený: 29.10.2006 Príspevky: 2967 Bydlisko: West SVK..
|
|
|
|
lenže sa vydal opravný pack na G25ťky volanty lebo tam boli problémy takže ešte to si mohol skúsiť
|
|
So 15.11.2008, 11:01 |
|
|
m_Design
Začínajúci tuner
Založený: 22.01.2008 Príspevky: 103 Bydlisko: SNV
|
|
|
|
zdaar nehra to nekdo cez hamachi?? da sa to vobec?? lebo proti A.I. uz to zacina bt nuda... hram na Logitech driving force a nema problema uplnla paradička =) aa neviete kedy vyjde ten 8-Ball??? EVO X chceeeeeem
|
|
So 15.11.2008, 17:20 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
| | aa neviete kedy vyjde ten 8-Ball??? EVO X chceeeeeem |
Malo by to výjsť ,,niekedy v jeseni" Takže niekedy v blízkej budúcnosti
Naposledy upravil R1zeK dňa So 15.11.2008, 22:11, celkom upravené 1 krát |
|
So 15.11.2008, 17:37 |
|
|
Swingal
Skúsený tuner
|
|
|
|
| | lenže sa vydal opravný pack na G25ťky volanty lebo tam boli problémy takže ešte to si mohol skúsiť |
Tak to som neskusil, skoda ... :/ mozno to este bude mat prilezistost
So 15.11.2008, 21:57 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
Založený: 29.12.2006 Príspevky: 182 Bydlisko: v dome Ričárda Čamberlajna
|
|
|
|
Nainštaloval som to, nech si vyskúšam či to bude lepšie ako TDU a prd! Ovladanie 0 bodov, stači o niečo jemne šuchnuť a lietam ako chrobak napichnutý na špendlik. Občas mám pocit, že je to hra čisto o demolacii. Vždy sa najde nejaký blb v hre, ktorý je tam na to, aby vás likvidoval. Všetko by to šlo, keby tie poškodenia neboli tak rýchle. Lenže pri par závodoch sa mi stalo, že jedna zákruta sa rovnala koncu závodu. Stači dostať šmyk a ostatní si ma zgustli. Keby to bolo o závodení, tak to beriem, ale tam je to skôr o demolacii. Myslel som si, že si hru vychutnam s volantom, ale to je čistá klavesoidna hra. Mohol som ovladanie nadstaviť akokoľvek, tak nikdy som nebol konkurencieschopný protivníkom. Neni som lama, ale v tomto je to hovadsky nevyvážené. U mňa je to hra, čo zbytočne zabera 10GB miesta na disku. Zlate TDU...
Po 17.11.2008, 22:55 |
|
|
m_Design
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | Nainštaloval som to, nech si vyskúšam či to bude lepšie ako TDU a prd! Ovladanie 0 bodov, stači o niečo jemne šuchnuť a lietam ako chrobak napichnutý na špendlik. Občas mám pocit, že je to hra čisto o demolacii. Vždy sa najde nejaký blb v hre, ktorý je tam na to, aby vás likvidoval. Všetko by to šlo, keby tie poškodenia neboli tak rýchle. Lenže pri par závodoch sa mi stalo, že jedna zákruta sa rovnala koncu závodu. Stači dostať šmyk a ostatní si ma zgustli. Keby to bolo o závodení, tak to beriem, ale tam je to skôr o demolacii. Myslel som si, že si hru vychutnam s volantom, ale to je čistá klavesoidna hra. Mohol som ovladanie nadstaviť akokoľvek, tak nikdy som nebol konkurencieschopný protivníkom. Neni som lama, ale v tomto je to hovadsky nevyvážené. U mňa je to hra, čo zbytočne zabera 10GB miesta na disku. Zlate TDU... |
Neviem no, vies ked sa nad tym tak zamyslis tak v skutocnosti sa na pretekoch jedna chyba velakrat stane koncom zavodu, o to tam autorom slo aby si ludia uvedomili ze pri 250km/h sa neoplati len raz narazit.. a aj v skutocnosti su preteky take ze kym sa netrepes dopredu tak nevyhrajes proste ked nesi lama tak to zmaknes a o to tam ide, vediet vydrbat z pc ne aby on s tebou vydrbaval
|
|
Ut 18.11.2008, 00:30 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
Ako, ja tie preteky zvládam. Len to skrátka irituje. Na okruhoch je dosť miesta, tam je to dobré a hra je super. Až kým sa človek nedostane na mestské okruhy a uzučke uličky. Momentalne som si dal karieru a hral som okruh s Koenigsegg-mi a je to tam fakt desne, to sa hneď zniči...
Ut 18.11.2008, 01:02 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
ai je tam prehnane profesionalna,na najnizsiu obtaznost musim niektore preteky chodit viackrat,jazdim 3 kola v popredi a v poslednej zakrute ma predbehnu 2 auta a 70k eur je v p.....to este nehovorim o lemans kde zavod ma asi 20 minut
ako je to dobre lebo sa fakt musi clovek snazit ale podla mna neexistuje ze by to vedel niekto ukocirovat na najtazzsom s vypnutym onym(neviem narychlo co vsetko sa tam da vypnut)
Ut 18.11.2008, 15:00 |
|
|
m_Design
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | ai je tam prehnane profesionalna,na najnizsiu obtaznost musim niektore preteky chodit viackrat,jazdim 3 kola v popredi a v poslednej zakrute ma predbehnu 2 auta a 70k eur je v p.....to este nehovorim o lemans kde zavod ma asi 20 minut
ako je to dobre lebo sa fakt musi clovek snazit ale podla mna neexistuje ze by to vedel niekto ukocirovat na najtazzsom s vypnutym onym(neviem narychlo co vsetko sa tam da vypnut) |
tak vcera som prvykrat skusal na EXTREME formulu F3 a dalo sa, drzal som sa tak na 3-4mieste... nevyhoda hry je to ze sa menia typy aut cize kazde sa inak sprava na ceste, treba parkrat restartovat aby som si zvykol na reakcie auta a potom uz sa to da.. aj ked karieru hram vacsinou so zapnutym traction control, aby som presiel rychlejsie..
|
|
Ut 18.11.2008, 15:40 |
|
|
m_Design
Začínajúci tuner
|
|
|
St 19.11.2008, 22:20 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | ai je tam prehnane profesionalna,na najnizsiu obtaznost musim niektore preteky chodit viackrat,jazdim 3 kola v popredi a v poslednej zakrute ma predbehnu 2 auta a 70k eur je v p.....to este nehovorim o lemans kde zavod ma asi 20 minut |
1+
Presne tak... nerobi mi nejak problem sa dostať dopredu... len stači zle dobrzdiť pred zákrutou, alebo sa časťou auta dostať na trávu a už to ide... ja tiež hram na najnižšiej obtiažnosti. Neni som looser, ale ani dobrý hráč... taký priemer... lenže tu sa to niekedy neda... Keby ešte bola možnosť sa previezť na testovaciom okruhu (ako je to v niektorých hrách) a osvojiť si auto... každý závod je iné a všetky sa inak správajú. V tomto je to totalne nedotiahnute. Ja chcem auto, čo si budem tunovať... a nie, čo mi hra prideli. Rozmlatim ho? No a? Hra mi dá druhé.
|
|
Št 20.11.2008, 16:37 |
|
|
Swingal
Skúsený tuner
|
|
|
|
Sa to nauc hrat ...
Ut 25.11.2008, 00:34 |
|
|
m_Design
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | | | ai je tam prehnane profesionalna,na najnizsiu obtaznost musim niektore preteky chodit viackrat,jazdim 3 kola v popredi a v poslednej zakrute ma predbehnu 2 auta a 70k eur je v p.....to este nehovorim o lemans kde zavod ma asi 20 minut |
1+
Presne tak... nerobi mi nejak problem sa dostať dopredu... len stači zle dobrzdiť pred zákrutou, alebo sa časťou auta dostať na trávu a už to ide... ja tiež hram na najnižšiej obtiažnosti. Neni som looser, ale ani dobrý hráč... taký priemer... lenže tu sa to niekedy neda... Keby ešte bola možnosť sa previezť na testovaciom okruhu (ako je to v niektorých hrách) a osvojiť si auto... každý závod je iné a všetky sa inak správajú. V tomto je to totalne nedotiahnute. Ja chcem auto, čo si budem tunovať... a nie, čo mi hra prideli. Rozmlatim ho? No a? Hra mi dá druhé. |
testovat mozes akekolvek auto na akomkolvek okruhu.. nechapes ze v reali ked chytis so slikom travu tak sa mozes len modlit ved o to im slo priblizit real ked ces tunovat mas tu Pro Street toto je race driver grid myslim ze sa to z nazvu da pochopit
|
|
Ut 25.11.2008, 01:03 |
|
|
m_Design
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | ai je tam prehnane profesionalna,na najnizsiu obtaznost musim niektore preteky chodit viackrat,jazdim 3 kola v popredi a v poslednej zakrute ma predbehnu 2 auta a 70k eur je v p.....to este nehovorim o lemans kde zavod ma asi 20 minut
ako je to dobre lebo sa fakt musi clovek snazit ale podla mna neexistuje ze by to vedel niekto ukocirovat na najtazzsom s vypnutym onym(neviem narychlo co vsetko sa tam da vypnut) |
http://cz.youtube.com/watch?v=EtEEsBtKVI4
KED SA CHCE SETKO SA DAAAA
| |
1+
Presne tak... nerobi mi nejak problem sa dostať dopredu... len stači zle dobrzdiť pred zákrutou, alebo sa časťou auta dostať na trávu a už to ide... ja tiež hram na najnižšiej obtiažnosti. Neni som looser, ale ani dobrý hráč... taký priemer... lenže tu sa to niekedy neda... Keby ešte bola možnosť sa previezť na testovaciom okruhu (ako je to v niektorých hrách) a osvojiť si auto... každý závod je iné a všetky sa inak správajú. V tomto je to totalne nedotiahnute. Ja chcem auto, čo si budem tunovať... a nie, čo mi hra prideli. Rozmlatim ho? No a? Hra mi dá druhé. |
http://cz.youtube.com/watch?v=EtEEsBtKVI4
CEKUJ
|
|
So 6.12.2008, 15:25 |
|
|
Swingal
Skúsený tuner
|
|
|
|
Ouk, zacinam instalovat znova ... btw ak by mal nekto link z ktoreho sa da "zadarmo kupit" ten pack s new autami tak by mo ho mohol poslat cez SS diky
//:edit: nema niekto linky na Patch 1.2 rozpackovany? Ziaden torrent mi nefacha
So 6.12.2008, 18:21 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
Založený: 23.03.2007 Príspevky: 2859 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
kto mi posla crack na grid ???
Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Ne 22.2.2009, 11:12 |
|
|
KingPimp
Administrátor
|
|
|
|
jezis gamecopyworld
Ne 22.2.2009, 12:54 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
Založený: 23.03.2007 Príspevky: 2859 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
jezis bo myslis ze ja take poznam ne ?
Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Ne 22.2.2009, 16:52 |
|
|
KingPimp
Administrátor
|