Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Race Driver - Grid
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Race Driver - Grid
Autor Správa
Swingal
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 23.04.2005
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Volant mi to podporuje ale H-shifter ne .. to ma nasralo a hned to letelo Mr. Green

So 15.11.2008, 01:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

lenže sa vydal opravný pack na G25ťky volanty lebo tam boli problémy takže ešte to si mohol skúsiť Wink
So 15.11.2008, 11:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
m_Design
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 22.01.2008

zdaar nehra to nekdo cez hamachi?? da sa to vobec?? lebo proti A.I. uz to zacina bt nuda... hram na Logitech driving force a nema problema uplnla paradička =) aa neviete kedy vyjde ten 8-Ball??? EVO X chceeeeeem Mr. Green
So 15.11.2008, 17:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

m_Design Napísal:
aa neviete kedy vyjde ten 8-Ball??? EVO X chceeeeeem

Malo by to výjsť ,,niekedy v jeseni" Takže niekedy v blízkej budúcnosti

Naposledy upravil R1zeK dňa So 15.11.2008, 22:11, celkom upravené 1 krát
So 15.11.2008, 17:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Swingal
Skúsený tuner
Skúsený tuner

kenny Napísal:
lenže sa vydal opravný pack na G25ťky volanty lebo tam boli problémy takže ešte to si mohol skúsiť Wink

Tak to som neskusil, skoda ... :/ mozno to este bude mat prilezistost Smile

So 15.11.2008, 21:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 29.12.2006

Nainštaloval som to, nech si vyskúšam či to bude lepšie ako TDU a prd! Ovladanie 0 bodov, stači o niečo jemne šuchnuť a lietam ako chrobak napichnutý na špendlik. Občas mám pocit, že je to hra čisto o demolacii. Vždy sa najde nejaký blb v hre, ktorý je tam na to, aby vás likvidoval. Všetko by to šlo, keby tie poškodenia neboli tak rýchle. Lenže pri par závodoch sa mi stalo, že jedna zákruta sa rovnala koncu závodu. Stači dostať šmyk a ostatní si ma zgustli. Keby to bolo o závodení, tak to beriem, ale tam je to skôr o demolacii. Myslel som si, že si hru vychutnam s volantom, ale to je čistá klavesoidna hra. Mohol som ovladanie nadstaviť akokoľvek, tak nikdy som nebol konkurencieschopný protivníkom. Neni som lama, ale v tomto je to hovadsky nevyvážené. U mňa je to hra, čo zbytočne zabera 10GB miesta na disku. Wink Zlate TDU...

Po 17.11.2008, 22:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
m_Design
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

dj_haffen Napísal:
Nainštaloval som to, nech si vyskúšam či to bude lepšie ako TDU a prd! Ovladanie 0 bodov, stači o niečo jemne šuchnuť a lietam ako chrobak napichnutý na špendlik. Občas mám pocit, že je to hra čisto o demolacii. Vždy sa najde nejaký blb v hre, ktorý je tam na to, aby vás likvidoval. Všetko by to šlo, keby tie poškodenia neboli tak rýchle. Lenže pri par závodoch sa mi stalo, že jedna zákruta sa rovnala koncu závodu. Stači dostať šmyk a ostatní si ma zgustli. Keby to bolo o závodení, tak to beriem, ale tam je to skôr o demolacii. Myslel som si, že si hru vychutnam s volantom, ale to je čistá klavesoidna hra. Mohol som ovladanie nadstaviť akokoľvek, tak nikdy som nebol konkurencieschopný protivníkom. Neni som lama, ale v tomto je to hovadsky nevyvážené. U mňa je to hra, čo zbytočne zabera 10GB miesta na disku. Wink Zlate TDU...

Neviem no, vies ked sa nad tym tak zamyslis tak v skutocnosti sa na pretekoch jedna chyba velakrat stane koncom zavodu, o to tam autorom slo aby si ludia uvedomili ze pri 250km/h sa neoplati len raz narazit.. a aj v skutocnosti su preteky take ze kym sa netrepes dopredu tak nevyhrajes proste ked nesi lama tak to zmaknes a o to tam ide, vediet vydrbat z pc ne aby on s tebou vydrbaval Velmi štastný
Ut 18.11.2008, 00:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Ako, ja tie preteky zvládam. Len to skrátka irituje. Na okruhoch je dosť miesta, tam je to dobré a hra je super. Až kým sa človek nedostane na mestské okruhy a uzučke uličky. Momentalne som si dal karieru a hral som okruh s Koenigsegg-mi a je to tam fakt desne, to sa hneď zniči... Rolling Eyes

Ut 18.11.2008, 01:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
KingPimp
Administrátor
Administrátor

Založený: 12.09.2004

ai je tam prehnane profesionalna,na najnizsiu obtaznost musim niektore preteky chodit viackrat,jazdim 3 kola v popredi a v poslednej zakrute ma predbehnu 2 auta a 70k eur je v p.....to este nehovorim o lemans kde zavod ma asi 20 minut

ako je to dobre lebo sa fakt musi clovek snazit ale podla mna neexistuje ze by to vedel niekto ukocirovat na najtazzsom s vypnutym onym(neviem narychlo co vsetko sa tam da vypnut)

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
Ut 18.11.2008, 15:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
m_Design
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

KingPimp Napísal:
ai je tam prehnane profesionalna,na najnizsiu obtaznost musim niektore preteky chodit viackrat,jazdim 3 kola v popredi a v poslednej zakrute ma predbehnu 2 auta a 70k eur je v p.....to este nehovorim o lemans kde zavod ma asi 20 minut

ako je to dobre lebo sa fakt musi clovek snazit ale podla mna neexistuje ze by to vedel niekto ukocirovat na najtazzsom s vypnutym onym(neviem narychlo co vsetko sa tam da vypnut)

tak vcera som prvykrat skusal na EXTREME formulu F3 a dalo sa, drzal som sa tak na 3-4mieste... nevyhoda hry je to ze sa menia typy aut cize kazde sa inak sprava na ceste, treba parkrat restartovat aby som si zvykol na reakcie auta a potom uz sa to da.. Wink aj ked karieru hram vacsinou so zapnutym traction control, aby som presiel rychlejsie..
Ut 18.11.2008, 15:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
m_Design
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

moje videjko z GRiD.. sry za kvalitu.. http://www.youtube.com/watch?v=-Xz8T3tqPME
St 19.11.2008, 22:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

KingPimp Napísal:

1+

Presne tak... nerobi mi nejak problem sa dostať dopredu... len stači zle dobrzdiť pred zákrutou, alebo sa časťou auta dostať na trávu a už to ide... ja tiež hram na najnižšiej obtiažnosti. Neni som looser, ale ani dobrý hráč... taký priemer... lenže tu sa to niekedy neda... Keby ešte bola možnosť sa previezť na testovaciom okruhu (ako je to v niektorých hrách) a osvojiť si auto... každý závod je iné a všetky sa inak správajú. V tomto je to totalne nedotiahnute. Ja chcem auto, čo si budem tunovať... a nie, čo mi hra prideli. Rozmlatim ho? No a? Hra mi dá druhé.
Št 20.11.2008, 16:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Swingal
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Sa to nauc hrat ...

Ut 25.11.2008, 00:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
m_Design
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

dj_haffen Napísal:
KingPimp Napísal:

1+

Presne tak... nerobi mi nejak problem sa dostať dopredu... len stači zle dobrzdiť pred zákrutou, alebo sa časťou auta dostať na trávu a už to ide... ja tiež hram na najnižšiej obtiažnosti. Neni som looser, ale ani dobrý hráč... taký priemer... lenže tu sa to niekedy neda... Keby ešte bola možnosť sa previezť na testovaciom okruhu (ako je to v niektorých hrách) a osvojiť si auto... každý závod je iné a všetky sa inak správajú. V tomto je to totalne nedotiahnute. Ja chcem auto, čo si budem tunovať... a nie, čo mi hra prideli. Rozmlatim ho? No a? Hra mi dá druhé.

testovat mozes akekolvek auto na akomkolvek okruhu.. nechapes ze v reali ked chytis so slikom travu tak sa mozes len modlit Velmi štastný ved o to im slo priblizit real Rolling Eyes ked ces tunovat mas tu Pro Street Velmi štastný toto je race driver grid Cool myslim ze sa to z nazvu da pochopit
Ut 25.11.2008, 01:03 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
m_Design
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

KingPimp Napísal:

http://cz.youtube.com/watch?v=EtEEsBtKVI4

KED SA CHCE SETKO SA DAAAA afro afro afro bandit fuck

dj_haffen Napísal:

1+

http://cz.youtube.com/watch?v=EtEEsBtKVI4

CEKUJ Cool Mr. Green Twisted Evil Laughing
So 6.12.2008, 15:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Swingal
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Ouk, zacinam instalovat znova ... btw ak by mal nekto link z ktoreho sa da "zadarmo kupit" ten pack s new autami tak by mo ho mohol poslat cez SS diky Smile

//:edit: nema niekto linky na Patch 1.2 rozpackovany? Ziaden torrent mi nefacha

So 6.12.2008, 18:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

kto mi posla crack na grid ??? Smile

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ne 22.2.2009, 11:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
KingPimp
Administrátor
Administrátor

jezis gamecopyworld Rolling Eyes

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
Ne 22.2.2009, 12:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

jezis bo myslis ze ja take poznam ne ? Rolling Eyes

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ne 22.2.2009, 16:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
KingPimp
Administrátor
Administrátor

ale FOOGLE poznas urcite...

Ne 22.2.2009, 16:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší
Strana 9 z 10
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď