Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
----> Formula 1 <----
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 67, 68, 69  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
----> Formula 1 <----

Ktoré obdobie z Formuly 1 máte najradšej?
Vobec nič.Naozaj ma nič nazaujalo.
10%
 10%  [ 7 ]
Klasika (rok 1950-1958)
4%
 4%  [ 3 ]
The 'Garagistes' "Garážisti" (1959-1970)
1%
 1%  [ 1 ]
"Garážisti" II (70. roky)
1%
 1%  [ 1 ]
Turboveky (80. roky)
4%
 4%  [ 3 ]
Prost,Senna,Mansell (1989-1993)
0%
 0%  [ 0 ]
Schumi,Hakkinen,Hill,Villeneuve (1994-2000)
21%
 21%  [ 14 ]
Schumi vladne svetu (2001-2004)
26%
 26%  [ 17 ]
Novovek (2005-2010)
28%
 28%  [ 18 ]
Celkom hlasov : 64

Autor Správa
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Memphis Napísal:
trulli je sok, massa prekvapil jedine tim, jak ostatni deklasoval, na trati v sao paulu neni lepsiho jezdce (pokud nebude prset Mr. Green )...

No komentátor tvrdil že nad otázkou zajtrajšieho počasia visí otáznik Smile Ale že Trulli je šok to je dosť Velmi štastný

Tiež som zvedavý čo zrobia s tým, že fanúšikovia chcú naháduať klince na vozovku aby Hamilton dostal defekt lol Mr. Green By som šikol keby tak zrobili a Massa by dostal Smile

So 1.11.2008, 21:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

R1zeK Napísal:
Memphis Napísal:
trulli je sok, massa prekvapil jedine tim, jak ostatni deklasoval, na trati v sao paulu neni lepsiho jezdce (pokud nebude prset Mr. Green )...

No komentátor tvrdil že nad otázkou zajtrajšieho počasia visí otáznik Smile Ale že Trulli je šok to je dosť Velmi štastný

Tiež som zvedavý čo zrobia s tým, že fanúšikovia chcú naháduať klince na vozovku aby Hamilton dostal defekt lol Mr. Green By som šikol keby tak zrobili a Massa by dostal Smile
omg to nechcu spravit dilini Mr. Green ved to sa len pise na tych strankach o nom sak keby vysypali klince na trat ta polka zavodnikov skonci Mr. Green a co sa tyka tych mischelinov proste bernie sa rozhodol uz od nich nebrat gumy lebi boli nebezpecne ak sa pamatas na VC USA co ralf schumacher vrazil do tych murov a co 6 pretekarov potom islo zavod bo zvysok bol na mischelinkach a protestovali Wink

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ne 2.11.2008, 15:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

O hodinku sa bude rozhodovať o majstra sveta Formuly 1 na okruhu VC Brazília beer No tá pozícia Hamiltona je strašná,ale Truli-ho a Raikonnena by mal dať.Kebyže došli takto tak je tiež majster Smile Hamilton Go!Go!Go! Arrow
Ne 2.11.2008, 17:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

moznoze Trulli je saboter na hamiltona Mr. Green preto sa tak dobre kvalifikoval Wink

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ne 2.11.2008, 17:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Nevidel som celú kvalifikáciu.Ako sa tam dostal?
Ne 2.11.2008, 18:07 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

RISHO Napísal:
moznoze Trulli je saboter na hamiltona Mr. Green preto sa tak dobre kvalifikoval Wink

Bodajby Mr. Green

Ne 2.11.2008, 18:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

PREPICHNITE HAMILTONOVI KOLESA !!!

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ne 2.11.2008, 18:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

lol pršať začalo Mr. Green ba čo pršať leje Velmi štastný teraz nech sa predvedu mechanici Velmi štastný ale štart s aosunul Rolling Eyes

edit// a už neprší

Naposledy upravil R1zeK dňa Ne 2.11.2008, 19:00, celkom upravené 1 krát
Ne 2.11.2008, 18:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Kokot glock do pici s nim stat prinom ta mu zajebem kokotovi omg to je v pici maly kokot pusti vacsieho kokota do pici s nimi

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ne 2.11.2008, 20:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

KOKOT sprosty glock ten nech uz ani nechodi do formule nech si ide najprv zajazdit na motakary kokot jeden pici to uz nevie 100m pridat na rovinke dopici, ten nech tam uz ani nesada

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Ne 2.11.2008, 20:59 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CHAMPIONS

Perfektne preteky, pohodova jazda Hamiltona, uzasne odjazdene preteky v podani Vetella, a nakonec moja velkavdaka Glockovy, ktory umoznil zisk titulu Hamiltonovy

Moje prve dojmy, na viac sa zatial nezmozem Exclamation Exclamation Exclamation

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Ne 2.11.2008, 21:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Viete čo,ja nemám slov.Pri pozeraní posledného kola som mal srdce v hrdle.Hamilton to dokázal,síce so šťastím,ale ľutujem Massu,veľmi.Ten pohľad naňho jak si utiera oči no nič dobrého...LEWIS HAMILTON JE V ROKU 2008 ŠAMPIÓÓÓÓN beer Smile
Ne 2.11.2008, 21:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Hamilton je kokota Glock väčší.. Massa je šampiój pre mňa tak či tak... Hamitlon vyhral nie svojím zapčíčinením

Ne 2.11.2008, 21:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

R1zeK Napísal:
Hamilton je kokota Glock väčší.. Massa je šampiój pre mňa tak či tak... Hamitlon vyhral nie svojím zapčíčinením
Toe blbost, pocas celej sezony jazdil lepsie jako Massa ( inak by asi neviedol v tabulke - logika ) ale toe teraz jedno, uz moze mat setkych na haku lebo je to ON kto je sampion Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Cool Cool

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Ne 2.11.2008, 21:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Maťo je môj človek Mr. Green Maťo,pijemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee beer
Ne 2.11.2008, 21:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Darkness Napísal:
Maťo je môj človek Mr. Green Maťo,pijemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee beer
Tak ja som momentalne v krcme s netom ( to tu premietali ) Cool takze no problem Velmi štastný

Ne 2.11.2008, 21:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

R1zeK Napísal:

uz som sa zlakol ze nenajdem cloveka ktory by nebol spokojny s poslednym zavodom

aspon vidno aky je ten hamilton uboziak ked mu musia este aj z inych teamov pomahat aby ziskat titul
Ne 2.11.2008, 21:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Maťo69 Napísal:
Toe blbost, pocas celej sezony jazdil lepsie jako Massa ( inak by asi neviedol v tabulke - logika ) ale toe teraz jedno, uz moze mat setkych na haku lebo je to ON kto je sampion Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Cool Cool

Konkrétne som mal namysli tento pretek v Brazílii... Nechal sa rpedbehnúť Vettelom (mimochodom obdivujem ho.. podľa mňa budúci majster sveta)

Ne 2.11.2008, 21:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

bavorak Napísal:
R1zeK Napísal:

uz som sa zlakol ze nenajdem cloveka ktory by nebol spokojny s poslednym zavodom

aspon vidno aky je ten hamilton uboziak ked mu musia este aj z inych teamov pomahat aby ziskat titul

mna s rishom si prehliadol ? Smile
ale slova ^^ pravda pravda

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Ne 2.11.2008, 21:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Anoooo, strasny uboziak, budem citovat jedneho kamarata z ineho fora:

,,.Nakonec se potvrdilo, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě a Hamilton "dostal jedno místo" za Spa.,, Cool Pravda pravda, nech si kazdy mysli co chce, Hamilton je šampion a to mu uz nikto nezobere Exclamation Exclamation Exclamation

P.S. Massa je dobry jazdec a nikdy by ma nenapadlo nanho nadavat ( myslim konkretnymy nadavkami alebo urazkami ), historia si pameta hlavne vitazov, buduci rok tomu moze byt ale inak Cool

Ne 2.11.2008, 21:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 67, 68, 69  Ďalší
Strana 36 z 69
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď