Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Live For Speed
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 94, 95, 96  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Live For Speed
Autor Správa
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
no jo odpadávanie plechov by mohlo aj byť Smile Ale v LFS by nemali byť crashe je to seriózna hra Mr. Green ale take že vidietlne oškreniny atď to by sa mi páčilo.... ale čo chcem najviac v S3 je dážď Wink

Ut 16.9.2008, 20:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

noa co ze seriozna hra ale aj v serioznej hre sa stane dajaka havaria a jak by to vyzeralo keby dakto vpalil do bariery a nohy by mal vonku z auta ?? a motor ma kde ?? mali by sa zamerat aj na prehrievanie motora narazis celne dakde odide ti cladic a motor sa ti zacne prehrievat napr. Wink

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
St 17.9.2008, 08:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Veď toto ešte nieje finálna verzia hry Wink Ja si myslím, že v S3 bude to čo tam má byť Wink

St 17.9.2008, 16:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

a co vsetko okrem dazda si este myslis ze by tam malo byt ? Mr. Green

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
St 17.9.2008, 16:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

No veď dážď a ako hovoríš odpadávajúce časti karosérie a praksnuté sklo... môže byť zaujímavé jakdiť o omedzeným výhľadom dôslebkom prasknutého skla Wink

St 17.9.2008, 19:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

R1zeK Napísal:
No veď dážď a ako hovoríš odpadávajúce časti karosérie a praksnuté sklo... môže byť zaujímavé jakdiť o omedzeným výhľadom dôslebkom prasknutého skla Wink
nj naj zrobia taku vec na tlacitko ze ked ti praskne sklo ta ty si ho nohou odkopnes Mr. Green Mr. Green a potom aste ze jak sa rozbije sklo ostane na ceste bude viat zlta vlajka a ked prejdes cez to sklo ta mozes dostat defekt hmmm ? Wink

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Št 18.9.2008, 14:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Bežne v pretkeoch jazdec vykopne sklo v rýchlosti 200km/h Mr. Green lol ... ale závodné autá nemajú obyčajné sklá ako auta že? Wink

Št 18.9.2008, 15:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

R1zeK Napísal:
Bežne v pretkeoch jazdec vykopne sklo v rýchlosti 200km/h Mr. Green lol ... ale závodné autá nemajú obyčajné sklá ako auta že? Wink
ne a jake by mali ? plexiskla ? Mr. Green Mr. Green

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Št 18.9.2008, 15:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Swingal
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 23.04.2005

Mensie ozivenie Smile

Po 27.10.2008, 00:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006

1. & 2. sa mi pacia najviac Mr. Green

PUSH PEDAL TO THE METAL!!!!!
Po 27.10.2008, 15:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Swingal
Skúsený tuner
Skúsený tuner

tak ostatne zmazem Mr. Green

Po 27.10.2008, 19:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

jj prve dva naj . . Smile

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Po 27.10.2008, 20:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Kedy má vyjsť nový patch? s tým Volkswagenom??? Alebo na to nieje release dátum?

Po 27.10.2008, 20:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

utrzok z dialogu na lfsf
-When will this car?
-Nobody knows when.
-not even the developers. its like waiting for gt5

Mr. Green

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Ut 28.10.2008, 01:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

lol Velmi štastný to hovori za všetko Velmi štastný

Ut 28.10.2008, 16:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Swingal
Skúsený tuner
Skúsený tuner

LOL, ty co to hraju a este nemaju licenciu a myslia si ze im ekonomcka kriza znizi ceny na licencie tak sa mylia ... tak bezte a kupte hned ... miesto u mna v teame stale je Smile

Ut 28.10.2008, 16:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

BMW Formula. Veľmi krásny zvuk má v skutočnosti. Kiež by taký bol aj v S3. Smile

Št 30.10.2008, 21:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

R1zeK Napísal:
BMW Formula. Veľmi krásny zvuk má v skutočnosti. Kiež by taký bol aj v S3. Smile
McLaren Mr. Green

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Pi 31.10.2008, 08:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

No po viac ako polročnými hraniami s cracknutou verziou bez online som sa naspäť vrátil k jazdeniu s FBMW. Velmi štastný Veľmi ma prekvapili časy ktoré som dosahoval najmä v prvom sektore, kde je pri WR čas 23:44 a ja som dosiahol na myši 23:51.. bohužiaľ vyššie to neviem vytiahnuť ako na tento čas možno časom to pôjde ešte neviem kde presne strácam Smile . Len by som chcel vedieť najlepšie dosiahnutý čas na myši (čínska Genius za 190sk Velmi štastný LOL.) Samozrejme čas je dosiahnutý bez draftu a iných pomocí ostatných jazdcov...

Tiež ma prekvapilo ako sa vlastne celá hra uberá tým správnym smerom... na niektorých serveroch je napr podmienka že jazdec musí zajazdiť čas pod určitú hranicu inač nebude môcť na serveri jazdiť. A už aj menej tupcov stretávam ktorý jazdia v protismere a kazia preteky... A páči sa mi aj to (z vlastných skúseností viem Velmi štastný ) že neikde pri prekročení rýchlosti v boxoch hneď na žačiatku sa dáva kick a až po bezchybnom prejazde boxami sa objaví uvítacia tabuľka Velmi štastný Je to super.. taktiež už väčšina jazdcov jazdieva po 1:13 na serveroch čo ma teší

Pi 31.10.2008, 15:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Citácia:
No po viac ako polročnými hraniami s cracknutou verziou bez online som sa naspäť vrátil k jazdeniu s FBMW. Velmi štastný Veľmi ma prekvapili časy ktoré som dosahoval najmä v prvom sektore, kde je pri WR čas 23:44 a ja som dosiahol na myši 23:51.. bohužiaľ vyššie to neviem vytiahnuť ako na tento čas možno časom to pôjde ešte neviem kde presne strácam Smile . Len by som chcel vedieť najlepšie dosiahnutý čas na myši (čínska Genius za 190sk Velmi štastný LOL.) Samozrejme čas je dosiahnutý bez draftu a iných pomocí ostatných jazdcov...

Tiež ma prekvapilo ako sa vlastne celá hra uberá tým správnym smerom... na niektorých serveroch je napr podmienka že jazdec musí zajazdiť čas pod určitú hranicu inač nebude môcť na serveri jazdiť. A už aj menej tupcov stretávam ktorý jazdia v protismere a kazia preteky... A páči sa mi aj to (z vlastných skúseností viem Velmi štastný ) že neikde pri prekročení rýchlosti v boxoch hneď na žačiatku sa dáva kick a až po bezchybnom prejazde boxami sa objaví uvítacia tabuľka Velmi štastný Je to super.. taktiež už väčšina jazdcov jazdieva po 1:13 na serveroch čo ma teší
co ta na tom tesi ? lol Velmi štastný ako jazdci v protismere ani nemozu jazdit ked je zavod bo hned ta da do spectate a server kde MUSIS zajazdit urcity cas som este nevidel ale prave som bol na jednom kde normalne bodovali od 1. po 10. miesto a tak si sa hodnotil v ranku kolko si mal bodov Wink

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Pi 31.10.2008, 16:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 94, 95, 96  Ďalší
Strana 73 z 96
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď