Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Far Cry 2
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Far Cry 2
Autor Správa
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
zas kamaratovi to robilo ked mal zavyreny komp Wink

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
So 25.10.2008, 18:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

kenny Napísal:
RISHO Napísal:
R1zeK Napísal:
Mne sa tá hra veľmi páči viac ako Crysis... akurát ma sere že po určitom čase hrania mi buď zamzrne comp uprostred misie napr. , alebo sa mi reštartne comp Smile kým som nestiahol driver nešla mi hra vôbec.. teda načítala spustila sa mi no pri každom načítaní sa reštartol comp Smile Len sa bojím, že budú problémy aj s GTA IV Rolling Eyes
pocuvaj a pred tym nez sa ti restartne comp tak sa ti asi na dve tri sekundy zobrazy modra obrazovka a daco bielim tam napisane ze ? Wink

to čo píšeš ty rišo tak to je buĎ dodrdaná ramka alebo grafa ale myslím, že ram veď aj mne to robilo a chybná bola ram Smile

jj napišeto... ináč pred spustením far cry 2 mi vypíše surovo že ,,you got old graphic card... please uprgaded it abo daco tak neni to spisovne asi spravne Velmi štastný

So 25.10.2008, 19:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vedro_gitu
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 04.01.2008

mam gf 7900gs a na strednych to seka, ale dokazem to hrat, crysis mi na strednych slapal rovnako, trocha rychlejsie

Ne 26.10.2008, 17:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

ja to hram na strednych... crysis som mal totálne všetko na low Smile Už mi to nerobí že sa mi reštartne comp stiahol som driver.... ale sem tak (bolo to aj pomínané) mi hra sekne asi na minútu a potm zase ide... ale niekedy sekne tak že sa už neodsekne Velmi štastný baví ma odomykať zbrane... ale keď ich odomnkem myslím že ma to nebude baviť... čakal som viac... akurát sniper ma baví... inak nič Wink

Ne 26.10.2008, 17:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Sway
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 19.05.2007

No tak aj ja uz ju mam. Smile Zatial sa mi celkom paci. Smile Ja hram na Very High/1680x1050 a bezi to celkom slusne, mam skoro stabilne 35-45 FPS.

MB: MSI P35 Neo2-FR - iP35/ICH9R; CPU: INTEL Core 2 Duo E6750 - 2,67GHz, 1333MHz FSB, 4MB cache, socket 775, EM64T BOX (Conroe); RAM: 4GB (KIT 4x1GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: SAPPHIRE ATI Radeon HD 4870 (750MHz), 512MB GDDR5 (3600MHz); DVD-RW: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L; SSD/HDD: Kingston SSDNow V Series 64 GB, WDC 320GB SATA II, Samsung SpinPoint F1 640GB, SATA II; Sound: Creative SOUND BLASTER X-Fi XtremeGamer 24-bit 7.1; PSU: Chieftec CFT-750-14C , 750W ATX 2.0; LCD: 27" LCD LG Flatron M2794D-PZ - černý, 20000:1, 400cd/m2, 5ms, 1920x1080; Myš: Razer DeathAdder; Volant: Logitech G25 Racing Wheel; Reproduktory: Logitech G51 Surround Sound 5.1, 155W RMS, FDD2; OS: Windows Vista Ultimate x64 SP2
Po 27.10.2008, 11:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Hopko
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 23.08.2005

tak ako far cry 2 je skvela hra. to prostredie je krasne spracovane, paci sa mi aj to sirenie ohna. proste skvela hra!! Velmi štastný
a potesilo ma hlavne to ze sa mi to zmesti na normalne dvd!! heh Velmi štastný
Ut 28.10.2008, 22:26 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

uninstall Smile Ako tu už bolo povedané.. zozačiatko som odbivoval detaily peknú krajinu zbrane... nuž ale opeť je to nereálne hra kde neplatí veša fyz. zákonov... nehovoriac o výdrži protivníkov po ktorých vystrieľam celý zásobník on spadne chytí sa za nohu a potom znova vstane akoby nič... taktiež na sniperi nieje absolútne žiadna odchýlka.... ale zas samozrejme neviem ako je to v skutočnosti ale.... Snipovanie v Crysis bolo lepšie ako tu... tam aj nejakú dobu trvalo kým guľka doletela k svojmu cieľu... tu to je okamžite... ale koniec rečí... proste hra je zábavná len na krátku dobu... misie sú všetky skoro tie isté.... čakal som od toho viac

Ut 28.10.2008, 22:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
PANZER
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 05.07.2008

no ako tak pozerím na vaše dojmy z hry tak som sa rozhodol že sa to neoplatí ani stahovat škoda času ... si radšej zahrám míny (lol)
St 29.10.2008, 00:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006

Stupid gnu from Far Cry 2.. pozrite Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=_HmDUsDykdM&feature=related

PUSH PEDAL TO THE METAL!!!!!
Št 30.10.2008, 14:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

loool Mr. Green

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Št 30.10.2008, 18:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
KingPimp
Administrátor
Administrátor

Založený: 12.09.2004

Urob Si Sám a.k.a. vsetky operacie na bojovom poli od vytrhnutia gulky kombinackami po napravenie trojnasobnej zlomeniny ruky rambo

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
Ne 16.11.2008, 14:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

KingPimp Napísal:
Urob Si Sám a.k.a. vsetky operacie na bojovom poli od vytrhnutia gulky kombinackami po napravenie trojnasobnej zlomeniny ruky rambo

LOL jak si prepchal prst cez ruku ... abo jak si vytrhol zub to ma dostalo (alebo to nebol zub?) Velmi štastný

Ne 16.11.2008, 16:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kejo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 13.03.2006

ehm, zahraje niekto cez hamachi? Ziadne fixy a cracky nemusite nahadzovat, staci ze si stiahnete hamachi verziu 1.0.1.5 (starsia verzia) a vsetko pojde v pohode....... ak niekto ma zaujem piste mi na icq: 315-188-781
So 27.12.2008, 20:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Michael
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 20.04.2007

Zahra niekto FC2 cez hamachi? Alebo nepoznate nejaku siet kde sa hra FC2?

Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". Smile
So 14.3.2009, 15:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
KingPimp
Administrátor
Administrátor

vraj uz visiel Fortune's Pack aj na PC,zatial som ho videl len na steam verzie,a to za nejakych $5 co za par multiplayerovych map ktore aj tak nikto nehraje a 3 popici zbrane a nove vozitka nie je az tak vela,ale samotna hra stoji $50 Confused ,keby niekto narazil na verziu pre retail,dajte vediet...brocky ftw flackwhore

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt

Naposledy upravil KingPimp dňa St 25.3.2009, 22:13, celkom upravené 1 krát
St 25.3.2009, 22:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

to ešte niekto hraje? Smile

St 25.3.2009, 22:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
KingPimp
Administrátor
Administrátor

podarilo sa mi to najst,ako inak u rusov beatup staci nakopirovat a masakralne zbrane mate automaticky v obchodoch,nic netreba kupovat Mr. Green
keby niekto chcel tak mu dam cez ss/icq rapidlink

So 28.3.2009, 15:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Strana 3 z 3
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď