Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
----> Formula 1 <----
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 67, 68, 69  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
----> Formula 1 <----

Ktoré obdobie z Formuly 1 máte najradšej?
Vobec nič.Naozaj ma nič nazaujalo.
10%
 10%  [ 7 ]
Klasika (rok 1950-1958)
4%
 4%  [ 3 ]
The 'Garagistes' "Garážisti" (1959-1970)
1%
 1%  [ 1 ]
"Garážisti" II (70. roky)
1%
 1%  [ 1 ]
Turboveky (80. roky)
4%
 4%  [ 3 ]
Prost,Senna,Mansell (1989-1993)
0%
 0%  [ 0 ]
Schumi,Hakkinen,Hill,Villeneuve (1994-2000)
21%
 21%  [ 14 ]
Schumi vladne svetu (2001-2004)
26%
 26%  [ 17 ]
Novovek (2005-2010)
28%
 28%  [ 18 ]
Celkom hlasov : 64

Autor Správa
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Myslím, že budúcu sezónu fandím Toyote a toro roso... vyborné výsledky B-čkový tým Red Bullu podáva oveľa lepšie výkony ako A-čkový, ale Vettel ide do A týmu tak osm zvedavý hlavne na neho... pokiaľ Trulli ostane v Toyote má myslím veľké šance dna dobré úspechy...... keď bude Massa u ferrari a zbytok sa nezmení tak víťazstvo budem proať iba jemu Hamiltona som mal rád hlavne preto, že prišiel a hneď prvú sezónu bol takmer majster. Ale proste keď si poriadne všimnete ak dosť akoby zmätkoval, hlavne v súboji s Raikkonenom... proste Massa ani nejak nevyniká, je trošku nenápadnejší ako Ham a Raik. a nakoniec z neho bude majster... hold ako sa hovorí kde sa dvaja bijú, tretí vyhráva... Wink

Ut 9.9.2008, 21:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

souhlasim, vykony toyoty sou rozhodne sympaticky, ale o trullim se vzdycky vedelo, ze je hodne rychlej, hlavne v kvalifikaci v case na jedno kolo, driv taky jezdil u renaultu a darilo se mu plus minus stejne jako alonsovi, pokud si dobre vzpominam, kdyz prisla famozni forma renaultu, tak uz tam bohuzel nebyl, predevsim ma vsak spoustu zkusenosti a japonci urcite nejsou blby, aby mu za to dobre nezaplatili, takze je asi spokojenej.

Co se tyce toro rosso a red bullu, tam je problem v motorech, zatomco toro rosso ma ted, v dobe, kdy je vyvoj motoru pozastaven, ten nejsilnejsi, totiz ferrari, tak red bull pouziva renault, ten bohuzel, jak je videt, moc nestaci...

Heidfeld doplaci na svuj vuci pneumatikam ohleduplny jizdni styl, to uz se resilo mockrat, predevsim behem kvalifikace je nedokaze poradne zahrat a navic auto mu asi uplne nesedi, moznym resenim je prave odchod od bmw, ale quicknick do f1 urcite patri...

kovalainen je pripad, mozna se od nej pred vstupem do f1 cekalo vic, ale od zacatku lonsky sezony se hodne zlepsil, je to porad jeden z tech mladych potencionalnich mistru sveta, kam vedle hamiltona patri jeste rosberg nebo vettel (sorry nelsinho). bohuzel ne vzdycky se vsechno vyviji tak, jak by clovek chtel... jemu a nicovi ale urcite preju uspechy nejvic.

massa bude mit doufam v konci sezony na vrch, pojede jeste na dvou domacich tratich (monza a vc brazilie), tak snad se nic nepokazi... a doufam, ze penalizacim uz bude konec...

howgh

Ut 9.9.2008, 23:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

aj tak Ferrari bude najlepsi pokial bude mat takych jazdcov akych malo Wink

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
St 10.9.2008, 08:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Mohlo by byť celkom zaujímavé, keby do ferrari zasadol Vettel... veď už v Toro Roso je veľmi rýchli nerobí chyby mám pocit, že v najbližšej bodúcnosti skončí v jednom z tímov Ferrari McLaren alebo BMW... Ale možno na druhú sezónu to bude prošku napísavejšie a vyrovnanejšie... nedá s predpokladať a ani v to neverím že by výkonnosťou ppo pridaní Sliki pneumatik Ferrari alebo McLaren klesli ale myslím že Tými ako Toyota by sa mohli vyšvihnúť... teším sa na next sezónu určite bude mať čo ponúknuť... Len dodám, že keď jazdil Schumacher tak som ho proste nemal rád, lebo všetko len vyhrával stále to bolo len o ňom proste nič zaujímavé nič nové to bol proste ten dôvod... Stále po čase prestávam fandiť niekomu, kto vyhráva... už ani Hamilton ma nezaujíma... Kiež by prišla doba, kedy by boli súboje oveľa vyrovnanejšie Wink

St 10.9.2008, 14:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

R1zeK Napísal:
Mohlo by byť celkom zaujímavé, keby do ferrari zasadol Vettel... veď už v Toro Roso je veľmi rýchli nerobí chyby mám pocit, že v najbližšej bodúcnosti skončí v jednom z tímov Ferrari McLaren alebo BMW... Ale možno na druhú sezónu to bude prošku napísavejšie a vyrovnanejšie... nedá s predpokladať a ani v to neverím že by výkonnosťou ppo pridaní Sliki pneumatik Ferrari alebo McLaren klesli ale myslím že Tými ako Toyota by sa mohli vyšvihnúť... teším sa na next sezónu určite bude mať čo ponúknuť... Len dodám, že keď jazdil Schumacher tak som ho proste nemal rád, lebo všetko len vyhrával stále to bolo len o ňom proste nič zaujímavé nič nové to bol proste ten dôvod... Stále po čase prestávam fandiť niekomu, kto vyhráva... už ani Hamilton ma nezaujíma... Kiež by prišla doba, kedy by boli súboje oveľa vyrovnanejšie Wink
omg ale jak mozes dakomu inemu fandit ked vies ze nevyhra ? Mr. Green Schumacher bol boh bol najlepsi z najlepsich Wink

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
St 10.9.2008, 16:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

Jj v tom súhlasím RISHO Wink Bol fakt nadaný,síce už bolo nudné sledovať preteky keď človek vedel že Schumi aj tak vyhraje Mr. Green
St 10.9.2008, 19:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Bože ja nefandím na výhru.... proste keďn iekto neustále vyhráva a stále je to len o ňom... veď to je nudn= preboha.... mám rád zmeny a už ma unavuje vkuse len sledovať ako Raikkonen a Hamilton bojujú o totul a ostatní sa ,,len prozerajú" s absolútne žiadnou šancou na úspech... ešte ako tak bolo zaujímavé keď boli v súboji o titul hneď tri týma Renault, McLaren a Ferrari... keď jazdil Schumacher bolo to len o Ferrari a o Schumacherovi.. nemám nič proti nemu uvítal by som aj jeho návrat ale nie zase do Ferrari... proste celé F1 je nudné keď sa to odohráva takto

St 10.9.2008, 21:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

R1zeK Napísal:
Bože ja nefandím na výhru.... proste keďn iekto neustále vyhráva a stále je to len o ňom... veď to je nudn= preboha.... mám rád zmeny a už ma unavuje vkuse len sledovať ako Raikkonen a Hamilton bojujú o totul a ostatní sa ,,len prozerajú" s absolútne žiadnou šancou na úspech... ešte ako tak bolo zaujímavé keď boli v súboji o titul hneď tri týma Renault, McLaren a Ferrari... keď jazdil Schumacher bolo to len o Ferrari a o Schumacherovi.. nemám nič proti nemu uvítal by som aj jeho návrat ale nie zase do Ferrari... proste celé F1 je nudné keď sa to odohráva takto
ja ten pocit nemam mne sa to pacilo napr ked ferrari malo double v indianopolise co barrichello vyhral o 0.011 s pred schumim sice potom 3ti dosiel az nejak 20 sekund po nich Mr. Green

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Št 11.9.2008, 14:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

RISHO Napísal:
a ten pocit nemam mne sa to pacilo napr ked ferrari malo double v indianopolise co barrichello vyhral o 0.011 s pred schumim sice potom 3ti dosiel az nejak 20 sekund po nich Mr. Green

N musím uznať, že toto sa páčilo aj mne... keď po cieľovej rovinke šli bok po boku oba Ferrari Wink Zaujímavé gesto od Schmachera... myslím že to boli body za potvrdenie majstra sveta ale niesom si istý, takže si niečo také dovoliť mohol ....

Št 11.9.2008, 16:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

R1zeK Napísal:
RISHO Napísal:
a ten pocit nemam mne sa to pacilo napr ked ferrari malo double v indianopolise co barrichello vyhral o 0.011 s pred schumim sice potom 3ti dosiel az nejak 20 sekund po nich Mr. Green

N musím uznať, že toto sa páčilo aj mne... keď po cieľovej rovinke šli bok po boku oba Ferrari Wink Zaujímavé gesto od Schmachera... myslím že to boli body za potvrdenie majstra sveta ale niesom si istý, takže si niečo také dovoliť mohol ....
jj sak za schumiho bolo bezne ze uz na VC Nemecka bol MS Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Št 11.9.2008, 16:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

ale klamal by som, keby som povedal, že som sa nesmial pri tom ako sa s ,,malou pomocou" Montoyi vybural v Monacu za safetycarom v tuneli Mr. Green celú sezónu nič a zrazu v pri SC sa rozjebe Velmi štastný Montoyu za to penalizovali nejako? Nevzpomínam si Smile

Št 11.9.2008, 16:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

R1zeK Napísal:
ale klamal by som, keby som povedal, že som sa nesmial pri tom ako sa s ,,malou pomocou" Montoyi vybural v Monacu za safetycarom v tuneli Mr. Green celú sezónu nič a zrazu v pri SC sa rozjebe Velmi štastný Montoyu za to penalizovali nejako? Nevzpomínam si Smile
malou ??? sak do neho najebal jak kokot a penalizovali ho ale po pretekoch ho az riesili

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Št 11.9.2008, 16:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

nenajebal do neho len Schumi sa mu vyhýbal a na jebal do steny... ale tiež nechápem že len tak z ničoho nič za rozhodne že zabočí doprava na Schuamchera Mr. Green

Št 11.9.2008, 16:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

R1zeK Napísal:
nenajebal do neho len Schumi sa mu vyhýbal a na jebal do steny... ale tiež nechápem že len tak z ničoho nič za rozhodne že zabočí doprava na Schuamchera Mr. Green
ale ved trafil ho montoya bo montoya bol rychli a chcel sa zaradit no nevyslo mu to

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Št 11.9.2008, 16:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

tak, a kimi oficialne podepsal s ferrari do roku 2010, tak je to spravne a tak to ma byt...

Pi 12.9.2008, 18:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

a Massa ?? sak on je lepsi nez Kimi Wink

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Pi 12.9.2008, 18:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

RISHO Napísal:
a Massa ?? sak on je lepsi nez Kimi Wink
massova soucasna smlouva uz je do 2010 Wink

So 13.9.2008, 08:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

WOW 1. miesto v kvalifikácii pre Vettela... zaujímavé... ale len 76 tisícin pred Kovalainenom, tretie miesto Webber a štvrté Bourdais tri red bully na prvých 4 miestach... perfektné... Massovi som prial lepšie umiestnenie ako 6. ale aj to je dobré oproti 15. Hamiltonovi a 14. Raikkonenovi... strašne som zvedavý na zajtrajší štart, pokiaľ bude pršať... čo vyvedú tí dvaja vzadu... Teším sa veľmi... Smile

So 13.9.2008, 15:07 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

Pokiaľ bude pršať,ešte lepšie sa to zmieša,ale som strašne zvedavý,už sa neviem dočkať Smile
So 13.9.2008, 15:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

parada, denisova opicka se trochu utrhla ze retezu... Mr. Green tesim se na zavod, vettelovi fandim, i weberovi, ale tim prvnim by zitra moh bejt konecne kovalainen, ma asi nejlepsi vychozi pozici, tak snad se nic nepokazi... a kimimu verim, na to dojet na podium ze zadnich pozic je expert... Velmi štastný

So 13.9.2008, 21:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 67, 68, 69  Ďalší
Strana 30 z 69
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď