Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
----> Formula 1 <----
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 67, 68, 69  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
----> Formula 1 <----

Ktoré obdobie z Formuly 1 máte najradšej?
Vobec nič.Naozaj ma nič nazaujalo.
10%
 10%  [ 7 ]
Klasika (rok 1950-1958)
4%
 4%  [ 3 ]
The 'Garagistes' "Garážisti" (1959-1970)
1%
 1%  [ 1 ]
"Garážisti" II (70. roky)
1%
 1%  [ 1 ]
Turboveky (80. roky)
4%
 4%  [ 3 ]
Prost,Senna,Mansell (1989-1993)
0%
 0%  [ 0 ]
Schumi,Hakkinen,Hill,Villeneuve (1994-2000)
21%
 21%  [ 14 ]
Schumi vladne svetu (2001-2004)
26%
 26%  [ 17 ]
Novovek (2005-2010)
28%
 28%  [ 18 ]
Celkom hlasov : 64

Autor Správa
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Darkness Napísal:
No zas ma pobúrili.To už celé FIA je proti Hamiltonovi? To preťanie šikany bolo vinou Raikonnena lebo ten ho vytlačil ! Sad ježiiiiš tak toto už fakt nechápem..
dobree ale mal ho hamilton pustit a po celej rovinke isli vedla seba s raikkonenom Wink a proste ak dakomu niekto "zavre dvere" pred niekym ten zavrety musi byt ostrazity a bud sa to stane tak ako s hamiltonom ze prejde cez sikanu alebo musi zabrzdit a uvolnit mu cestu Wink

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Po 8.9.2008, 15:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

Tak ale nieje to po prvý raz čo súdia proti Hamiltonovi Wink
Po 8.9.2008, 15:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

hamilton sa tam nemal jebat ale mal pribrzdit, ked je debil a nevie posudit taku situaciu ze on uz aj tak nema sancu ho obehnut ale aj tak do toho ide ta zato ho lutujte... Rolling Eyes

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Po 8.9.2008, 17:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

RISHO Napísal:
dobree ale mal ho hamilton pustit a po celej rovinke isli vedla seba s raikkonenom Wink a proste ak dakomu niekto "zavre dvere" pred niekym ten zavrety musi byt ostrazity a bud sa to stane tak ako s hamiltonom ze prejde cez sikanu alebo musi zabrzdit a uvolnit mu cestu Wink

Ale keďsi si poriadne všimol, tak po skrátení šikany Hamilton pustil Raikkonena pred seba, i keď hneď nato ho obehol... proste bol rýchlejší a výrazne ako Raikkonen, dokonca ho Raikkonen aj duchol do jeho zadnej časti ale už po cieľovej rovinke... keby Raikkonen nevypadol, podľa mňa by penalizovali aj jeho rovnako ako Hamiltona... Proste Hmilton bol oveľa rýchljší za encelé kolo stiahol 2-sekundový náskok Raikkonena, no ten ako on povedal druhý skončiť nechcel... Wink A robil všetko pre víťazstvo. Ale rozhodne to boli krásne situácie, i keď nie vemi čisté Wink

Po 8.9.2008, 17:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Viete čo? Nechajme to tak,stalo sa čo sa stalo.Som zvedavý na ďalší závod Smile Strašne ma to začalo zaujímať Velmi štastný Minulú sezónu som nepozeral ale teraz ma to nejak ťahá,je to zaujímavé
Po 8.9.2008, 17:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

R1zeK Napísal:
RISHO Napísal:

Ale keďsi si poriadne všimol, tak po skrátení šikany Hamilton pustil Raikkonena pred seba, i keď hneď nato ho obehol... proste bol rýchlejší a výrazne ako Raikkonen, dokonca ho Raikkonen aj duchol do jeho zadnej časti ale už po cieľovej rovinke... keby Raikkonen nevypadol, podľa mňa by penalizovali aj jeho rovnako ako Hamiltona... Proste Hmilton bol oveľa rýchljší za encelé kolo stiahol 2-sekundový náskok Raikkonena, no ten ako on povedal druhý skončiť nechcel... Wink A robil všetko pre víťazstvo. Ale rozhodne to boli krásne situácie, i keď nie vemi čisté Wink
ty zas hovoris ze keby ale nebolo to tak

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Po 8.9.2008, 17:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Ta čo mohli dať Raikkonenovi panalizáciu 25 sekúnd? Velmi štastný Al to že ho Hamilton pustil po skrátení tej šikany je pravda... no Raikkonen bol natoľko pomalý že ho v Pohode Ham obehol a na konci ten zatáčky ešte do Hamiltona Raikkonen ,,ťukol" Ako ja mam u piči mňa najviac teší 2 miesto Heidfelda, prial som Bourdaisovi ale bohužial mas suché mneumatiky... Alonso a Heidfeld proste perfektne to vystihli

Po 8.9.2008, 17:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

R1zeK Napísal:
Ta čo mohli dať Raikkonenovi panalizáciu 25 sekúnd? Velmi štastný Al to že ho Hamilton pustil po skrátení tej šikany je pravda... no Raikkonen bol natoľko pomalý že ho v Pohode Ham obehol a na konci ten zatáčky ešte do Hamiltona Raikkonen ,,ťukol" Ako ja mam u piči mňa najviac teší 2 miesto Heidfelda, prial som Bourdaisovi ale bohužial mas suché mneumatiky... Alonso a Heidfeld proste perfektne to vystihli
noo hej alonso lebo Renault vedel ake bude pocasie Wink a co tam po Burdesovi sak nic nedosiahne abo alonso aj heidfeld ta naco im fandis ??? Rolling Eyes

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Po 8.9.2008, 17:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Lebo ma teší dobrý výsledok niekoho zo slabších týmov nie furt dookola len Massa Raikkonen a Hamilton (všetci sú trápny už resp. nudný, víťazstvo prajem Massovi) ... ja si myslím, že na budúci rok to poriadne zamiešajú sliky možno sa vytiahne Toyota vyššie... veľmi sa teším na ďalšiu sezónu

Po 8.9.2008, 18:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

jj tak slicky budu hadam zmena...
inak tuto velku cenu som videl len posledne kolo a veru bolo sa na co pozerat....heidfeld sa s tym veru nesral to sa mi lubilo Velmi štastný skoda ze aj kubicovi nedali to by boli pekne umiestnenia

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Po 8.9.2008, 21:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

Citácia:
„To co Lewis udělal, to se stává, ale myslím si, že byl možná příliš optimistický, když Kimimu vedení opět přenechal. Bylo to jen na chvilku a poté to hned zkusil a znovu ho předjel,“ řekl Massa.

„Incidenty, jako tento, jsou často diskutovány na oficiálním briefingu jezdců. Musí být však naprosto jasné, že někdo po zkrácení trati se vrátí na svoji pozici a smaže všechny případné výhody. Kdyby Lewis projel šikanu korektně, nebyl by nikdy schopen předjet Kimiho na tak krátké rovince. Toto je můj osobní postoj poté, co jsem viděl opakovaný záběr. Možná kdyby Lewis počkal a zkusil ho předjet na další rovince, bylo by to o něčem jiném.“

toto je i muj osobni postoj pote, co jsem videl opakovany zaber...

Ut 9.9.2008, 11:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

som myslel ze len ja mam stresy pri zavodoch LFS Velmi štastný
http://www.f1.sk/spravy/?clanok=27733

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Ut 9.9.2008, 14:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

OMG Shocked Veď to ich môže aj zabiť
Ut 9.9.2008, 15:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

hh som zvedavy co poriesi buducu sezonu ten trapko v BMW Rolling Eyes Alonso ide do BMW lol Rolling Eyes

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ut 9.9.2008, 15:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Alonsa som nikdy nemal rád.Podvodník nenormálny a absolútne neni sympatický...No som zvedavý aj ja lebo ako vidíte tu je príklad Kovalainena: bol v tíme Renault a skoro nič nedosiahol,a teraz tu má aj víťazstvo.
Ut 9.9.2008, 16:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

njj a taky isty je aj hamilton jak alonso

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ut 9.9.2008, 16:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Nepovedal by som,ale ty vieš Mr. Green edit: Nebudem sa hádať Wink
Ut 9.9.2008, 16:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

no podla mna je Wink

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ut 9.9.2008, 16:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

porad je ale alonso jeden z nejlepsich pilotu, hamiltona nemam rad, prilis brzo zacal chovat jako mistr sveta, narozdil od alfonse ale nema proc...

je mi lito kovalainena, chudak otloukanek... po startu se vzdycky neco po.ere, kdyz to v nedeli uz vypadalo, ze se probojuje do prednich pozic, tak prisla penalizace... pral bych mu lepsi vysledky, urcite by nemel patrit az za heidfelda...

Ut 9.9.2008, 18:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

RISHO Napísal:
hh som zvedavy co poriesi buducu sezonu ten trapko v BMW Rolling Eyes Alonso ide do BMW lol Rolling Eyes

ku*va ja ho tam nechcem... Confused
a kto odchadza z bmw? /edit: tak citam ze heidfeld...no nebol najlepsi ale mal sympaticke vykony
a no tak heidfeld a kovalainen su vyrovnani myslim....heidfeldovi nejdu kvalifikacie ale v preteku sa vie pekne prebit dopredu
Ut 9.9.2008, 19:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 67, 68, 69  Ďalší
Strana 29 z 69
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď