Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Help Thread
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Help Thread
Autor Správa
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
kenny Napísal:
mam problem , mam teraz grafiku co som mal pred novou nova sa posrala a museli mi dat staru pokazenu som reklamoval atd. ale ked som mal este pred novou graf. tu staru tak mi islo vsetko v pohodke napr carbon mw . tony hawk atd . a teraz ked ju mam tak je to vsetko na prd musim to mat na malych detailoch a pri rozlis 1024x7.. seka jak prasa a pred tym mi to tahalo na 1280x1024 a raz zacas si to seklo . bol som v ovladacoch grafy ponadstavoval som si to atd . neviete v com je pes zakopany ?? pls

Napis zostavu, ake pouzivas ovladace a co si v driveroch nastavoval.

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
So 21.4.2007, 13:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

nadstavoval som si antialiasing a tie howadiny potom vykon a taktoval som slabo , 1gb ram 2x512mb , intel pentium 4 2.66 ghz doska socket 775 alebo tak nejak bios 4.34.20.87 forceware 77.72 , grafa nvidia gforce fx5500 128mb agp 8x , a este cosi ked instalujem tdu tak mi vyhodi pri instalaci taku vystrahu ze error a nejake cisla to vsetko odklikam a potom mi zrusi instal co mam robit ?? daemona mam 4.09 HE
So 21.4.2007, 20:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Takze...nastavoval si si AA a snad aj vykon a AF tak? Napis este co presne, ak si to natvrdo nastavis v driveroch tak samozrejme aj v hre to ma velky vplyv na vykon, a je jedno ci nastavis v hre mensiu hodnotu AA, pojde ti to na tej co si nastavil v ovladacoch Wink .

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
So 21.4.2007, 20:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

no a to tdu napise mi tam internal error 2... a tak mi ich tam vyhodi po sebeasi 50 ake dto odkliknem tak mi vyhodi tabulku a tam su 3 moznosti ignore retry a abort ked dam abort tak ma zrusi a ked dam retry tak to robim stokrat jak somar a potom mi to uz neinstaluje neni nahodov chyba v dvd bo mi to kamarat napalil od jeho kamarata z origosa ??
So 21.4.2007, 20:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

To ti neviem povedat, pri palenej verzii je mozne vselico, ale to takto rozoberat je dost blbe.

So 21.4.2007, 21:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
KingPimp
Administrátor
Administrátor

Založený: 12.09.2004

DVDRW/ RAM LG GSA-H30N SATA

situacia: trva jej zhruba 3 minuty dokial(ak vobec) nacita medium,ktore nasledovne nevie spracovat: kopirovat,prehrat,instalovat; nabehne mozno 2-5% a potom zastane

v pondelok ju idem odniest,nejake napady,ktore by som este mohol skusit?

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
Ne 23.9.2007, 10:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004

update FW ?

Team eNETiS Website
Ne 23.9.2007, 11:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

bud ako hovori Nitro ale podla mna chod ju odniest na reklamaciu...
ale aj mne take nieco podobne robi keed v nere napalim nejaky image alebo proste nejaky subor kt. je vecsi ako 2gb a to sa uz musi napalovat ako UDF a to mi nechce potom vobec precitat... alebo aj virtualka mi taky image nechce precitat... mne to asi blokuje nejak program lebo na novom win mi vsetko islo v pohode.. no to uz si nejak vyriesim...

// skus este reinstal win ked mas cas..

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Ne 23.9.2007, 12:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
KingPimp
Administrátor
Administrátor

GTA 3

problem: zvuky maju akoby odstrihnuty koniec (prikl. clovek povie z celej hlasky jedno slovo,trubenie len sem tam ide,vystrely taktiez nemaju ozvenu atd.)

nastavenie zvuku v settings: miles 2D positional audio,ked dam hocico ine,da mi zase na to miles,okrem rad game tools a software 3D ale vtedy je zvuk nehorazne blee)

moze to byt nekompatibilitou s vistou??

problem2: ked mam zapnute frame sync a frame limiter,mozem dat na 1024 ale kvoli tym nastaveniam to seka a dokonca mi vypadne text v menu, na 1280 efekty mozem vypnut,neseka to a nemizne mi ani menu...
nestazujem sa len nechapem preco je tomu tak

problem3: vrazedne nerovnosti v terene: som normanle na zemi,idem dopredu a predomnou maly zraz,nie ze jama,len taka 30cm preliacina,ked do nej idem stupit,nahodi animaciu doskoku a zobere mi to 100hp....akoze,letel som meter dopredu a tricat centi dole a zabije ma to wtf? (tazko to je opisat

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
Po 26.11.2007, 16:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

skusil si uz inu verziu ? lebo ja ked som este hraval gta3 tak nikdy som ziadne problemy nemal.. uz niekto niekde pisal ze ani nespustil gta3.. tak neviem mne vzdy islo

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Ut 27.11.2007, 11:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Aku mas zvukovku a ovladace? Pri creativoch je u niektorych hrach treba vypinat EAX lebo to potom blbne, bohuzial niektore hry sa pysia EAX podporou ktora v konecnom doledku nakoniec aj tak nefunguje korektne. Inak Vista je nedoladena tazko povedat ci nekompatibilita, problemy pri hrach byvaju caste.

Ut 27.11.2007, 14:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
KingPimp
Administrátor
Administrátor

aky je najlepsi soft na spomalenie cpu? nasiel som asi 20 ale neviem ktory je spolahlivy
stiahol som si totiz starucky Commandos a ide to strasne rychlo

vista 64

So 28.6.2008, 01:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

OT: mat take problemy ako potrebovat spomalit komp...mne nehrozi Mr. Green

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
So 28.6.2008, 04:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Strana 3 z 3
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď