Ktoré obdobie z Formuly 1 máte najradšej? |
Vobec nič.Naozaj ma nič nazaujalo. |
|
10% |
[ 7 ] |
Klasika (rok 1950-1958) |
|
4% |
[ 3 ] |
The 'Garagistes' "Garážisti" (1959-1970) |
|
1% |
[ 1 ] |
"Garážisti" II (70. roky) |
|
1% |
[ 1 ] |
Turboveky (80. roky) |
|
4% |
[ 3 ] |
Prost,Senna,Mansell (1989-1993) |
|
0% |
[ 0 ] |
Schumi,Hakkinen,Hill,Villeneuve (1994-2000) |
|
21% |
[ 14 ] |
Schumi vladne svetu (2001-2004) |
|
26% |
[ 17 ] |
Novovek (2005-2010) |
|
28% |
[ 18 ] |
|
Celkom hlasov : 64 |
|
Autor |
Správa |
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
odednes? trulli v podstate ukazal jen to, co vzdycky, kvalifikaci byl jako obvykle velmi rychlej, pak mel trochu stesti, ze se dokazal dostat pred alonsa, no a pak uz se jen snazil udrzet vsechny za sebou, coz se mu povedlo, ma v tom totiz obrovskou praxi na druhou stranu to nic nemeni na tom, ze byla toyota dneska velmi konkurenceschopna (ja vim, hrozne cliché slovo ), jeji vysledky maji vlastne uz dlouhodobe vzestupnou tendenci, snad se uz dostali do toho stredu pole, aby mohli pravidelne bodovat a bojovat s red bullem nebo renaultem.
jinak snad nikdo nemuze pochybovat, ze by kimi vyhral, nemit ty problemy s vyfukem, ma proste smulu, massa toho dokazal vyuzit a hlavne se vyvaroval jakykoliv chyb, stejne jako cely tym, tenhle vikend jim proste paradne vysel, odvazeji si maximum bodu a slusny naskok na soupere...
kovalainen jel hodne sympaticky a bojoval az dokonce, jenom mu jen tak neodpustim, ze pred sebe pustil na zacatku lewise. jinak mclareny mely dneska dost "stesti" na "zpomalovaci vozy", nedokazali si poradit ani s picquetem (bravo juniore ) a nakonec ani s trullim. hamiltonovi asi nezpravi naladu ani to, ze dvakrat predjel alfonse...
bmw zazilo trosku ustup ze slavy, tezko rict, ale asi jim magny-cours uplne nesvedci, kubica sice byl dost rychlej, ale proste to nestacilo, navic zajel do boxu vzdycky driv nez trulli, a to taky hralo svoji roli v tom, ze se pred nej nedokazal dostat, nicmene je mi trochu lito, ze nedokazal drzet krok ani na konci s bojujicimi trullim a kovalainenem. heidfeld prozil dalsi zavod, na kterej by asi nejradsi co nejdriv zapomnel, 13. misto je hooodne pod prumer...
weber odjel svuj letosni standard a potvrdil stabilni formu red bullu, s podobnymi vykony by to mhlo stacit i na nejaky to podium, do konce sezony jeste zbyva dost casu...
alfik si asi tentokrat po tretim miste z kvalifikace myslel na vic, ale zase mu to nevyslo, na druhou stranu aspon poskytnul picquetovi duvod k radosti, mladej nelson me vubec dneska mile prekvapil, snad se uz dostal z toho svrabu, i kdyz po jednom povedenym zavode se jeste neda moc usuzovat. kazdopadne za to, jak za sebou dokazal drzet oba mclareny, si ode me zasluhuje jedno velky, nesmazatelny a cerveny plus, jen skoda ty chybky na vyjezdu z pit lane...
ostatni nejak neprekvapili ani nezklamali (az na williams, opet ) a seradili se podle aktualni vykonosti...
Ne 22.6.2008, 17:33 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
Založený: 23.03.2007 Príspevky: 2859 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
presne jak som hovoril ferrari vyhralo
Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Ne 22.6.2008, 19:44 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
pekny pretek, skoda ze raikkonen mal ten problem s vyfukom, no ale stava sa a aj tak ma ferrari double..
btw: co sa to stalo ze iba Button vypadol ?
Ne 22.6.2008, 22:09 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
jak som vravel....hamilton nevie nic...zas neni ani na bodoch...inak zavod som nepozera ale len kukam vysledky na f1.sk no viem ze neni na bodoch.....to je hlavne
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ne 22.6.2008, 22:42 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
|
|
|
|
ale o skusenostiah a ferrari ich ma
Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Po 23.6.2008, 11:35 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
ale dalo by se polemizovat o soudnosti fia, s tim incidentem s hamiltonovym predjizdenim vettla (nebo kdo to byl) to bylo minimalne na hrane, ja osobne bych mu za to penalizaci nedaval, kdyz vyjel z trati byl jasne vepredu... a to rikam jako zaprisahlej fanda ferrari...
v zajmu fer hry to rozhodne delat nemeli...
Po 23.6.2008, 11:47 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
|
|
|
|
uz je to jedno aj tak by ligol kokot anglican jebly
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Po 23.6.2008, 12:20 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
| | uz je to jedno aj tak by ligol kokot anglican jebly |
kvalitni nazor...
edit: a taky dukaz demence...
Naposledy upravil Memphis dňa St 25.6.2008, 10:35, celkom upravené 1 krát |
|
Ut 24.6.2008, 08:58 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
|
|
|
|
diky
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Ut 24.6.2008, 20:50 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | | | uz je to jedno aj tak by ligol kokot anglican jebly |
kvalitni nazor...
edit: a taky dukaz demence... |
OT: hadam si tu uz dost dlho aby si taketo veci prehliadal a pochopil ze niektorych tu nanapravis a jednoducho dmnc ostane demenciou alebo sa este rozsiri....ako rakovina :wicked:
|
|
St 25.6.2008, 13:17 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
| | Gratulace k třetímu místu. Jaké to bylo, když jste se opět dostal na podium?
Jarno Trulli: „Bylo to fantastické a byla to skvělá odměna pro tým, protože jsme měli perfektní víkend. Vím, že všichni v Kolíně opravdu tvrdě pracují na zlepšení vozu, v Magny-Cours inženýři a mechanici, prostě všichni makají na maximum. Tudíž bylo krásné vystoupit na podium a užívat si to. Je to pro nás krásná satisfakce. Toto nám dodává extra energii pro druhou polovinu sezony.“
Očekával jste, že budete bojovat o podium?
JT: „Na začátku víkendu jsem neočekával, že bychom mohli třetí pozici získat. Nicméně máme lehce vylepšenou aerodynamiku na voze a očekávali jsme, že nám to přinese zlepšení. V průběhu víkendu jsem zjišťoval, že jsme hodně silní. Čtvrté místo z kvalifikace bylo skvělé, poté jsem přemýšlel o tom, že mám reálnou šanci dokončit závod mezi šesti nejlepšími a možná bojovat o podium. Opravdu jsem se těšil na závod, protože jsem cítil příležitost na zisk fantastického výsledku. Jsem nyní šťastný, všechno vyšlo.“
Byl to pro vás těžký závod?
JT: „Po celý závod jsem tlačil na pilu a jako vždy jsem tvrdě bojoval. Nebylo to jednoduché, ale po předjetí Fernanda na startu jsem věděl, že máme šanci. Proto jsem se nevzdal a tlačil v každém kole. Musel jsem být silný, abych mohl zůstat vpředu, protože jsme bojovali s vozy, které byly o trošku rychlejší než my. Bylo to obtížné, ale byl jsem předurčen k dobrému výsledku, zvláště v tomto závodě kvůli tomu, co se stalo Ove Anderssonovi. Chceme uctít jeho památku, protože on toho pro tým udělal moc. Byla škoda, že nemohl vidět tak skvělý výsledek, ale já jsem mu mé třetí místo věnoval.“
Jaké pro vás bylo poslední kolo?
JT: „Byl to vzrušující závěr závodu díky souboji s Heikkim. Trošku nám pršelo a je obtížnější jet vpředu v těchto podmínkách, protože opravdu nevíte, co očekávat v každé zatáčce. Je jednodušší někoho následovat. Takže Heikki byl velmi blízko a dostával mě pod tlak, ale nebyl jsem ochoten mu pozici přenechat. Dvě kola před koncem se dostal na moji úroveň, ale já byl silný a nevzdal se. Byl velmi blízko, ale zabojoval jsem a vyplatilo se.“
Můžete popsat ten incident?
JT: „Dostal se na moji úroveň, jeli jsme vedle sebe kolo na kolo. Nechtěl jsem ztratit pozici, protože podium bylo tak blízko. Nedošlo ke kontaktu, protože jsem mu tam nechal dost místa. Bylo to jako při závodě motokár – neočekával jsem, že bych něco takového mohl zažít i ve Formuli 1. Byl to pro mě zábavný souboj, protože jsem byl schopen udržet pozici. Rád bych sváděl podobné souboje o podium v každém závodě!“
Co se změnilo od loňského roku?
JT: „Tento rok jsme více konkurenceschopní; vůz vypadá lépe vyvážen a jsem schopen více tlačit na pilu, protože se lépe ovládá. Prostě vůz je rychlejší než ten z loňského roku a to znamená, že jsem konkurenceschopnější. Doposud jsme získali o mnoho víc bodů než za celou minulou sezonu, což ukazuje, že jsme udělali pokrok a tvrdá práce týmu se vyplácí. Víme, že jsme stále trošku pozadu za nejrychlejšími vozy, ale ukázali jsme, že v některých závodech můžeme bojovat s McLarenem a BMW. Chceme, aby se tak stávalo častěji, a proto musíme udělat další vylepšení na voze. Jsem si jistý, že jdeme správným směrem.“
A co si myslíte o vašem závodění v tomto roce?
JT: „Myslím si, že jezdím lépe než dříve. Jsem zkušený a věřím, že se zlepšuji každou sezonou, protože vždy se učíme z chyb nebo z vlastních zkušeností. S konkurenceschopným vozem mohu bojovat vpředu, jsem o tom přesvědčen. Ve Francii jsem ukázal, že jsem na tom dobře a mám to v hlavě v pořádku. Bojoval jsem až do konce a opravdu jsem si to užil.“ |
zajimavy rozhovor, trullimu to preju...
Pi 27.6.2008, 22:42 |
|
|
Pato
Pro Tuner
|
|
|
|
Vysledky VC Velkej Britanie
pocasie na okruho bolo typicke Anglicke takze prsalo,mrholilo usychalo,lejak a zas usychalo,aspon ze take pocasie je zarukou napinavych pretekov a hodin na kazdom kroku vid Massa ten po 4 hodinach a vyjazdoch mimo trat toho mal uz asi dost
najviac ma tychto pretekoch stve to ze Raikkonenovi nevymenili pneumatiky za nove a tym stratil 5 miest . . velka skoda a potom neskor ked mu uz vymenili za nove intermedia tak sa velmi rozprsalo takze najlepsie by bolo ist znova prezut za pneu na dazd.. ale zas asi 10 kol pred koncom uz to vysychalo takze mali vyhodu jazdci na intermediach.. no uz to nejak vydrzal hlavne ze necrashoval a dojazdil na 4. mieste.. po dalsie neviem ci ste si vsimli Raikkonen ma skvely start ale debil kovalainen ho brzdil a pustil pred seba iba Hamiltona a ten isisl uz suverene start-ciel
prijemne prekvapili Barrichello a Heidfeld ktory si isli svoje preteky, Barrichello po 3 rokoch na podiu (ten bude oslavovat )
btw: preteky dokoncilo 13 jazdcov z 20
rozdiel medzi prvymi 4 jazdcami v tabulke su 2 body (Hamilton,Massa,Raikkonen maju po 48b, Kubica 46)
link
v pohari konstrukterov to take napete neni tam vladne Ferrari s 96b druhe je BMW s 82b a treti potom Mclearen so 72b
link
|
|
Ne 6.7.2008, 16:14 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
Len ma štve, že Kubica z týchto pretekov vyšiel naprázdno... vyšiel mimo trať presne tam, kde takmer každý, no mal smolu že zastal na štrku celkom ma bavilo sledovať Massu Barrichelo prekvapil ... dosť Nebolo to len o náhode alebo tým že by ored ním nejako vypadávali vozy ale myslím, že získal v druhej polovici pretekov 2 miesta normálnym súbojom
|
|
Ne 6.7.2008, 16:39 |
|
|
kenny
Pro Tuner
Založený: 29.10.2006 Príspevky: 2967 Bydlisko: West SVK..
|
|
|
|
Heh jak sa tam šmýkali všetcia sranda bola jo Massa to tam riadne zametal a ešte ten čo si utrhol predné prítlačné krídlo na ďalšiom jazdcovi neviem čo to bolo zač
|
|
Ne 6.7.2008, 16:47 |
|
|
Pato
Pro Tuner
|
|
|
|
nj lebo nebol hlupy a nechal si prezut pneumatiky na mokro a nenechal si intermedialky
Ne 6.7.2008, 16:48 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
kurnik keby bol kubica na bodoch tak je zas prvy..no skoda ale je to tam napchate na tych prvych miestach sranda keby to takto skoncilo...
inak necakane podia....ale stava sa vselico...
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ne 6.7.2008, 19:37 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
barrichelo si to po druhym pit stopu, kdyz mel extra mokry pneu, tim mel obrovskou vyhodu, navic, jak sam priznal, v desti jezdi rad...
Ne 6.7.2008, 20:21 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
|
|
|
|
lol pre Ferrari asi najhorsie preteky moe Massa 5x hodiny Raikkonen 2x a toto pojebali ze v prvych PIToch nemenili vo fewrrari gumy no a tak to dopadlo. Katastrooofa
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Po 7.7.2008, 10:22 |
|
|
Darkness
Okruhový závodník
Založený: 28.09.2006 Príspevky: 1056
|
|
|
|
No teraz je to napínavé,prvé tri miesta v šampionáte majú rovnaké body,zaujímavé
|
|
So 12.7.2008, 12:37 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
|
|
|
|
aj tak vyhra raikkonen
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
So 12.7.2008, 17:29 |
|
|
|
|
|
|