Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Race Driver - Grid
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Race Driver - Grid
Autor Správa
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Mňa to strašne chytilo... Smile Aj keď vždy všetko prehrávam... je to na mňa strašne citlivé oproti takmer každonennému hraniu TDU Velmi štastný Ale postupne tomu prichádzam na zúbok... grafika je krásna, nato, že je tak nízkonáročná... nič neseká ani pri 12 autách ani keď všetkých 12 áut dymí od pneumatík... fps je stále... veľmi dobrá hra... konečne niečo poriadne... Smile
Št 5.6.2008, 21:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

zkusil sem demo a dost me s*alo ovladani, tak sem to zase smazal, nebo je na to nejakej grif? ale grafika a destrukcni model pekny...

Št 5.6.2008, 21:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Hlavne sa mi páči to, že AI niesu až tak dementní.... robia chyby, nechodia po jednej a tej istej stope snažia sa blokovať a narážať do mňa... je dosť fuška obehnúť niekoho a hlavne keď sa do zákruty natrepe 6 áut... možno to nieje najrealnejšia hra ale určite zábavná... deštrukcia je veľmi pôsobvá a zaujme... zozačiatku som len ničil auto a pozeral replay... fakt sa je načo pozerať...
Št 5.6.2008, 21:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

R1zeK Napísal:
Hlavne sa mi páči to, že AI niesu až tak dementní.... robia chyby, nechodia po jednej a tej istej stope snažia sa blokovať a narážať do mňa... je dosť fuška obehnúť niekoho a hlavne keď sa do zákruty natrepe 6 áut... možno to nieje najrealnejšia hra ale určite zábavná... deštrukcia je veľmi pôsobvá a zaujme... zozačiatku som len ničil auto a pozeral replay... fakt sa je načo pozerať...

a ototo mi ide ...je to totálna šupa keď sa dvaja pred tebou v 350km/h sa oseba opierajú lietajú súčiastky tty prídáš a krásne stredom ich predbehneš ...a to ,že sa ti 6 áut natrepe do zákruty je totálna fun tjn ovládanie je divné ale je super ..ináč Driftujete so zapnutámi Systémami ako TC Breaking Assistent a Stability Control ? hmm keˇdto mám vypnúté tak drift je divný Velmi štastný keď je to zapnúté všetko tak je tiež divný ale vyše reálny sa mi zdá lebo vyyše ideš na ručnú brzdu Smile
Št 5.6.2008, 21:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004

no ja mam vsechno zapnute kdybych to vypnul tak bych musel mit fakt volant abych to nejak slusne uridil...jinak me ovladani naprosto vyhovuje Smile

Št 5.6.2008, 22:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

no, mozna tomu dam jeste sanci...

Št 5.6.2008, 23:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

keby mi to slo by som zapojil na konektor svoj Logitech Precision Controller z ps2,to by bola haluz Velmi štastný no nic na rok kupim ps3,novy komp nechcem Velmi štastný
Pi 6.6.2008, 10:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

GRID mega-recenzia
Pi 6.6.2008, 20:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Ja radšej ani recenzie nečítam aj keď mám z nejakej hry dobrý pocit niektoré recenzie mi ho pokazia...
Pi 6.6.2008, 20:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006

kenny Napísal:
R1zeK Napísal:

a ototo mi ide ...je to totálna šupa keď sa dvaja pred tebou v 350km/h sa oseba opierajú lietajú súčiastky tty prídáš a krásne stredom ich predbehneš ...a to ,že sa ti 6 áut natrepe do zákruty je totálna fun tjn ovládanie je divné ale je super ..ináč Driftujete so zapnutámi Systémami ako TC Breaking Assistent a Stability Control ? hmm keˇdto mám vypnúté tak drift je divný Velmi štastný keď je to zapnúté všetko tak je tiež divný ale vyše reálny sa mi zdá lebo vyyše ideš na ručnú brzdu Smile
Ja hravam so všetkym vypnutym, a naprosto si to uzívam, hravam na joysticku s analogovymy packami, auto sa ovlada citlivejsie ako na klavesnici Wink

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Pi 6.6.2008, 21:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 18.09.2006

bola by dobra hratelnost aj na volante?

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
So 7.6.2008, 07:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Gorilaz Napísal:
bola by dobra hratelnost aj na volante?

že sa pýtaš ...ale na Logitech G25 ešte niesú dorobené ovládače kamarát ho má a vraví ,že musí počkať lebo necíti odozvu vo volante takže je to zatial také no ale to len pre Logitech Wink
So 7.6.2008, 09:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

fasa čiže Logitech asi najlepšia firma čo vyrába volanty a RDG neni kompatibilné s tým Velmi štastný

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
So 7.6.2008, 10:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

ale bude t fungovať , pracuje sa natom Wink btw: Codemasters asi nemala € na G25 Mr. Green
So 7.6.2008, 13:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vedro_gitu
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 04.01.2008

mam na predaj volant s pedalmi do gameportu..kto chce?za 400 je vas Laughing Laughing Laughing

So 7.6.2008, 13:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

vedro_gitu Napísal:
mam na predaj volant s pedalmi do gameportu..kto chce?za 400 je vas Laughing Laughing Laughing

Si zoberiem do ruky tanier a budem s nim krútiť to stačí Velmi štastný
So 7.6.2008, 14:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
KingPimp
Administrátor
Administrátor

Založený: 12.09.2004

drzte sa temy,nechce sa mi to mazat Mr. Green

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
So 7.6.2008, 17:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 18.09.2006

Ups mam logitech momo racing wheel...dufam ze pojde

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
So 7.6.2008, 17:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006

tak som to zmazal... Mr. Green

(ten arkadovy stereotyp je tak krasna vec)

PUSH PEDAL TO THE METAL!!!!!
Ut 10.6.2008, 20:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

pocujte heh prave som sa odhodlal nainstalovat grid ale idem spustit hru a pyta to dajaky shader 3.0 co to to ?

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
So 30.8.2008, 12:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší
Strana 7 z 10
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď