Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Race Driver - Grid
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Race Driver - Grid
Autor Správa
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
takl hraju na sipkach Velmi štastný to vis Velmi štastný nejaky screeny hodim muzete driftovat i ve skupinkach s botama ale dost se pletou pod kola Very Happy

Pi 30.5.2008, 09:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

to ,že sa dá driftovať v skupinkách vieme Velmi štastný
http://www.youtube.com/watch?v=8WmKqFpH8P4 v tomto trailery som to videl (je to intro)
btw: mal tam byť nočný šprintík v japonsku dvoch áut jako to bolo v carbone je to tam ?
P.S. s mojím netom budem mať ja release day asi September 08 Mr. Green
Pi 30.5.2008, 13:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

sprint sem tam zatim nevidel ale mam zajete zatim jen dve sezony z 9ti takze muze to tam klidne byt je tam 9 sezon po deviti zavodech + bonusove zavody s neco jako BOSSAma...ale nocni trate tam jsou a bohuzel stejne hnusne jako v nfs takze se vsechno leske a vypada to tuzersky...ale ovladani je radsot Smile je to tak akorat mezi arkadou a simulatorem me plne vyhovuje

Pi 30.5.2008, 14:03 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

jinak ktere auta mam v tymu:

Pi 30.5.2008, 14:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

vou najz ...a jako je to tam s damageom auta ? keď si ho rozbiješ opravy si platíš ? abo grátiz ? dúfam ,že sú tam neni niejaké žetóny jak v NFS PS ...
Ne 1.6.2008, 19:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

Proste Corolla maník Smile
Ne 1.6.2008, 20:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

damage je gratis coz je docela skoda ale zase bych nevysel asi s penezma jezdim sem tam jako prase abych se pres ty zmrdy probil dopredu jinak je to prvni zavodni hra od dob NFS 4 ktera me oravdu bavi dlouhodobe.... AI botu je luxusni delaji chyby snazi se vas vytlacit apod nekdy me to sice strasne sere ale jeto tak akorat vyrovnane nejednou se stane ze jedete ve vlacku a jeden pred vama nevybere zatacku a napali to do svoditel a vy ho tak tak objedete...jimak boti jezdi kazdy ruzne neni to takova kolona jako treba v nfs ke jezdili vsichni ve stejnych kolejich ....ovladani cehokoliv je naprosto skvele proste mi sedlo... grafika je krasna kdyz jedete v horach nebo nekde na okruhu sponzori moznost najimat ridice (ktery je vam alse spis k hovnu nez k uzitku) zvolit si sve vlastni barvy tymu apod Smile navic auto se vam spini Smile

zatim jedine minus co jsem nasel je to ze Sprinty se snazi napodobit NFS...a proto nechapu kdyz se vsechno tvari jako legalni zavody a nejdnou vam v draze jede civilni auto o ktere si nabujete cumak - trosku nedomyslena dmnce a co mi jeste vadi jsou nevyrovnane LEMANS kde ze zacatku se nemate sanci chytit kdyz maji ostatni specily a vy jen upravene Lamborghiny na GT1 ale Le mans je dobrovolne takze zalezi pouze na vas kdy se do nej pustite...zavod se jede 15 minut a za tu dobu se vystrida den noc vecr rano proste krasa Smile

par screenu:

NFS SMRDI!!!!!!!!!!!!!

Ne 1.6.2008, 22:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Kein Napísal:
jeste vadi jsou nevyrovnane LEMANS kde ze zacatku se nemate sanci chytit kdyz maji ostatni specily a vy jen upravene Lamborghiny na GT1 ale Le mans je dobrovolne takze zalezi pouze na vas kdy se do nej pustite...zavod se jede 15 minut a za tu dobu se vystrida den noc vecr rano proste krasa Smile

par screenu:

To už niekde písali, že v Le Mans v Gride sa nebude zo začiatku dať bojovať o tie prvé pozície ale len o tie stredné Smile Myslím, že to je celkom zaujímavé, keďže sa nedá všetko vyhrávať ani v reále... Wink
Po 2.6.2008, 15:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

kein davaj ss na daco ine sak na ukazto musis mat premium ucet na pozeranie v plnom rozliseni Rolling Eyes Wink

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Po 2.6.2008, 16:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005

R1zeK Napísal:
Kein Napísal:
jeste vadi jsou nevyrovnane LEMANS......zavod se jede 15 minut a za tu dobu se vystrida den noc vecr rano proste krasa Smile

To už niekde písali...... Wink
Rozdelenie na skupiny v závodoch Le Mans Series vám asi nič nehovorí, že? Prečo sú tam potom štyri a všeobecne je známe, že vlastne prebiehajú 4 paraelné závody v jednom, kedže ešte tí najrýchlejší musia dávať pozor na pomalšie skupiny. Presne taký príklad v ALMS Utahu, kde obe Audi R10 narazili do aút skupín LMGT2. Wink

ps.: Minulý rok na 24hrs dosiahol Aston Martin DBR9 celkovo 5. miesto. Wink

Inak to ale bolo napr. v rokoch 1997 až 1999, vtedy boli autá skupiny GT1 rýchlejšie ako prototypy, reps. boli vyrovnané (také Porsche 911 GT1 patrilo do GT1 a BMW V12 LMR do prototypov).

Asi toľko...

Po 2.6.2008, 18:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

lemans za 15minut?mali to ako v gt4 spravit 24hodin len tam sa nemeni den na noc Velmi štastný
Po 2.6.2008, 19:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Bubak Napísal:
R1zeK Napísal:
Kein Napísal:
jeste vadi jsou nevyrovnane LEMANS......zavod se jede 15 minut a za tu dobu se vystrida den noc vecr rano proste krasa Smile

To už niekde písali...... Wink
Rozdelenie na skupiny v závodoch Le Mans Series vám asi nič nehovorí, že? Prečo sú tam potom štyri a všeobecne je známe, že vlastne prebiehajú 4 paraelné závody v jednom, kedže ešte tí najrýchlejší musia dávať pozor na pomalšie skupiny. Presne taký príklad v ALMS Utahu, kde obe Audi R10 narazili do aút skupín LMGT2. Wink

ps.: Minulý rok na 24hrs dosiahol Aston Martin DBR9 celkovo 5. miesto. Wink

Inak to ale bolo napr. v rokoch 1997 až 1999, vtedy boli autá skupiny GT1 rýchlejšie ako prototypy, reps. boli vyrovnané (také Porsche 911 GT1 patrilo do GT1 a BMW V12 LMR do prototypov).

Asi toľko...

jenze tam zadne skupiny nejsou specialy vam hned ujedou a porad mate pozici 7z 20 takze spise si podle toho musite asi zvolit sponzory aby ste dostali nejake cashe + vam roste reputace...je to bombova hra nikdy sem netusil ze me bude nejaka zavodni hra tak bavit apropo proc si to nesezenete i ostatni?? je to genialni...udivuje me ze to tady hraju porad sam narocne to neni ...je to jeste mene narocne nez nfs prostreet mi to jede s full nalozenim - 20 aut na 80 fps... krasne optimalizovana hra a grafika genialni...

Po 2.6.2008, 20:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

jinak na ulozto to davam proto protze tam je moznost hromadne nahravat obrazky...pokud nekdo znate jinaci hosting kde je take ta volba a jde to ve full zobrazeni dejte link Wink

Po 2.6.2008, 20:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

nehrám to preto lebo to ešče nemám Sad ak sa mi bude chcieť tak si kúpim Velmi štastný
Po 2.6.2008, 20:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

No 1. Mne by to cez torent sťahovalo tak pol roka
2. Na našom ftp to ešte neni... takže zatiaľ čakám Wink
Po 2.6.2008, 21:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006

Ten drift co tam je, je docela zabavny, japoncik jak tam do toho hulaka...sa citim jak v D1 Mr. Green

PUSH PEDAL TO THE METAL!!!!!
Ut 3.6.2008, 01:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

taK VOLOVE IMAGESHACK MA MOZNOST HROMADNEHO UPLOADU TAKY Velmi štastný:

Ut 3.6.2008, 13:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

Aj photobucket tuto moznost ma a narozdiel od imageshitu ma moznost spravovat albumy a nevypadava a nie je ako slimak. Screeny su super, hru si mozno aj niekedy zahram ked budem mat cas, myslim ze to bude v pohode narozdiel od stinky nfs Smile .

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
Ut 3.6.2008, 15:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
DIEGO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006

kua kein ma nazhavil uz mam 67%

Ut 3.6.2008, 20:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

takže som si zapácaj ...DRIFT a FORMULKY sú úžastné to ma najviac baví Velmi štastný Le Mans je tiež super spravené ale jebe ma jedna vec keď sa mi zapnú svetlá hra sa mi zníži na 30FPS a to je mi málo ináč bežne beží 60FPS min 55FPS ...optimalizované je to super ... zatial iba veselá bieda mám GT-R 34 a toho mustanga čo Kein ... už viem čo sa snažila EA spraviť s NFS PS ..chceli taký drift jako u GRIDa ale nevydalo ... DRIFT je super ale ako povedal Kein pletú sa pod kolesá Confused ...AI robí chyby crashujú Smile a doťahujú sa pri DRIFTe je to zábava AI sú tam blázni bo si to smažím 90tkou v zákrute s Ďalším oponentom a blázen si to prifrčí 130ku nám a len tak tak dobrzdí Velmi štastný screeny neskorej nechce sa mi upovať ...táto hra má u mňa 95%
Št 5.6.2008, 10:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší
Strana 6 z 10
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď