Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Live For Speed
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 94, 95, 96  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Live For Speed
Autor Správa
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
kenny Napísal:
nemachruj hey ? ešte nevieš s akým časom prídem ja Velmi štastný Razz
preco neni contest z gt4?hned by som do toho siel Velmi štastný
Št 15.5.2008, 11:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

TWOQAN Napísal:
bavorak Napísal:
NitrO Napísal:
Zahraj si GT4 (PS2) alebo GTR2 (PC). Mr. Green

PS2 nemam a aj tak ja to chcem v lfs....hentym hram neverim Mr. Green to nemoze byt lepsie ako lfs.....grafikou urcite ale tak celkovo...ta fyzika....ja neverim ze to ide lepsie ako v lfs....teda ide to lepsie lebo lfs sa este zlepsi ale jednoducho na konkretnom pripade by som povedal ze myslim ze v GT4 pojde ten nurburgring zajazdit rychlejsie ako v skutocnosti na takom istom aute...aj ked mozno sa mylim...
na m5 som to dal za 7.44 tak neviem

nj a najlepsi na M5 je 8-13 aj ked nevravim ze lepsi nepojde...to urcite sla nejaka lama ale teraz ma dostalo BMW X5 le mans (700bhp) to da za 7-49 Shocked fakt cumim...je to SUV, ma to vyse dve tony a ma to len o devat sekund horsi cas ako veyron...i ked zas pravda je ze veyron nema nejaky super cas na nurburgringu....to je auto skor na dlhu rovinku a 400km ako na technicku trat ako vidno...alebo isiel niekto opatrne lebo ho nechcel rozbit Smile

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Št 15.5.2008, 13:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

ale super auto to BMW X5 le mans Velmi štastný
http://www.youtube.com/watch?v=BuRlxl6-uss
Št 15.5.2008, 14:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

Mne to v deme ide lepšie s F1 BMW ako s ostatnými autami Mr. Green Ešte len dnes som to začal ale baví ma to Wink
Pi 16.5.2008, 13:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

v deme nemas F1 bmw....to je bmw z takeho ineho serialu co sa jazdi sa mi zda ze v britanii....

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Pi 16.5.2008, 23:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

Viem ale je to nejaká formula
So 17.5.2008, 10:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

FBM to je.

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
Ne 18.5.2008, 22:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

Škoda 130RS Velmi štastný Len sby som sa chcel spýtať, videl som aj iné modely do LFS nedajú sa odniekiaľ stiahnuť??? napr tam bola nejaka Mazda, a aj F40 som videl
So 14.6.2008, 16:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bavorak
LFS Master
LFS Master

hovadina...tie auta co tam su su najkrajsie na svete Smile
btw: mam licenciu fuck

Ne 15.6.2008, 16:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Antik išiel s cenou dole že? už iba 980sk stoji licencia Velmi štastný
Ne 15.6.2008, 16:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bavorak
LFS Master
LFS Master

930 Wink ale ja som ju kupil o dva dni skor ako zlacneli takze za 1100 Mr. Green

Ne 15.6.2008, 17:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

No čo už smola... Mr. Green
Ne 15.6.2008, 18:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

no v lete kupujem aj ja idem na brigádu Velmi štastný

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ne 15.6.2008, 19:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
srigi
Divák
Divák

Založený: 16.06.2008

Chalani ako a kde si mozem kupit S2 licenciu? Ofiko LFS web je pekne na pikacu, na antiku som nasiel iba link do tu dojebabranu stranku.
Po 16.6.2008, 10:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

VeĎ cez internet alebo priamo v Antiku Wink
Po 16.6.2008, 16:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bavorak
LFS Master
LFS Master

R1zeK Napísal:

no to si mu pomohol
www.simracing.sk Wink
Po 16.6.2008, 16:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
srigi
Divák
Divák

Založený: 16.06.2008

bavorak Napísal:
R1zeK Napísal:

no to si mu pomohol
www.simracing.sk Wink

Diky moc. Nevedel som to najst, kvoli tej hroznej stranke liveforspeed.sk. Na ANTIK-u je odkaz prave na ten balast.
Po 16.6.2008, 20:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Swingal
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 23.04.2005

Takze napiste potom nicky jake mate na S2

Ne 29.6.2008, 19:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
francomk
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 20.02.2008

Trochu som blbol a skusal zvuky... Na tejto trati som siel prvykrat, takze to tak aj vyzera.
Pozdavaju sa vam zvuky? Vinou frapsu su trochu moc praskave. U mna je to iste, len basovejsie.

http://www.youtube.com/watch?v=AFA40q2Ble0

http://www.youtube.com/user/matejkudlac

Pridajte sa k našej československej lige na WWW.GTCUP.COM (GT Legends - OLEG, GTR2 - GT2009, NGT2009, WTCC, RFactor - F1 2009)
Ut 1.7.2008, 12:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004

To je Kyoto Ring National a nie Aston National...

BTW malo tomu slapes a ten zvuk znie ako keby to bola nejaka japonska pila zo 60' rokov. Mr. Green

Team eNETiS Website
Ut 1.7.2008, 14:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 94, 95, 96  Ďalší
Strana 69 z 96
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď